Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yaşımız ilerlesede böyle korkmamalıyız çünkü artık süper takviyeler var insanlar çok bilinçli hangi yiyecekler zararlı hangi vitaminler faydalı biliniyor eskiden miş 30 yaş üstü tehlikesi

Kesinlikle sana katılıyorum hatta bende bayram için otel araştırıyorum en olmadı yazlığa gitmek bile kafa rahatlığı deniz kenarı yürüyüşleri denizin dalga sesi resmen rahatlama seansları gibi

Bende arada balkonda güneşleniyorum mesela bugün oda yok hava yağmurlu

Aynı durumdayım yeminleeeee, akşama kadar ders sonra da yasak. Bir de haftasonu yasağı eklendi valla duvarlar üstüme üstüme geliyor
Aslında evde kalmayı severim ama sosyal olmayıda severim benim evde yapacak çok ama çok işim oluyor mesela bugün online dersim var heykel yaptırıyorum normalde de dikiş çok yaparım sonra yürüyüş bandındaykrn dizilerimi izlerim yani ev de hep bir aktivite oluyor

Ama hormon iğnesi bunlar eğer sizde bir hastalık yoksa sakın kullanmayın

Beni de ekler misin halen gözükmüyor adım
Yumurtlama 24 Nisan
7 mayıs regl
Yaş 34 3 yıldır deniyoruz
folattro
Omega3
Collagen
1000 mg c vitamini
Magnezyum
Coenzym q10
İmmunex
Arı poleni
Propolis

Arkadaşlar günaydın .. beni de ekler misiniz. Bir oğlum var ikinciyi istiyoruz . Kısmet inşallah hayırlısı olur hepimiz için . Bat 28 Nisan yaş 37

Ama hormon iğnesi bunlar eğer sizde bir hastalık yoksa sakın kullanmayın
Kullanmak adına değil sadce bilmek için sordum merak ettim
Kızlar bunlar bugünkü ovu testim birini akşam üzeri diğerini şimdi yaptım sanki yumurtam çatlamış değil mi zaten kasik ağrısi da bitti
Çatlamış canım hemi de ne güzel inşallah hayırlısı olur bundan gerisi senin için
Bende öyle düşünüyorum çok tatlişler birbirlerine muhabbetleri destek olarak çok destek olacaklar arkadaşlar ya

Kesinlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…