- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Bence bu kadar kürlerle takviyelerle kafayı bozmuş kadınların arasında yoktur diye tahmin ediyorum
Geçen ay aynısını dedi bana yaa bu akşamda yapmamız lazım dedim yeter kadın dedi adam ay bi üzüldüm kaçtı artık ahahaa
Bunu ben de soracaktım. Ben de adetliyim şu anda. Bir sürü pıhtılar geldiKızlar dün regl oldum akşam yatmadan önce pedimi değiştirecektim bi baktım böyle ciğer parçası büyüklüğünde bi pıhtı oluşmuş. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Biraz araştırdım siyah parça şeklinde kan pıhtısı çikolata kisti deniliyor ama benimki baya kıpkırmızıydı. Çok moralim bozuldu zaten hamilelik düşündüğümden beri bütün düzenim bozuldunormalde 28 günde bir düzenli adet oluyordum geçen ay 31 günde bu ayda 29 günde adet oldum. Sizce neden olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı?
daha 9 gün var belli olmaz idrara sonra geçiyor cnm 3 kala bidaha test yap inş.çıkarKızlar sizce bişey varmı?
Demir eksikliği varsa da olur.Bunu ben de soracaktım. Ben de adetliyim şu anda. Bir sürü pıhtılar geldiben doktora yeni gittim, görünen kist yok ama bu pıhtılar normal mi acaba?
Ona da baktılar kanda, demir eksikliği de yok.Demir eksikliği varsa da olur.
Ahh bi durabilsem çok kızıyorum kendime bu sabırsız hallerimedaha 9 gün var belli olmaz idrara sonra geçiyor cnm 3 kala bidaha test yap inş.çıkar
Bende de oluyorda bazen demir eksikliğinden kaynaklı benimki. Geçen ay d vitamini kullandım ve folik asit çok şükür bu ay olmadı öyleOna da baktılar kanda, demir eksikliği de yok.
Ben de kullaniyorum onları. Aslında benim hep böyle pıhtı geliyordu herhalde ama önemsememistim. Şimdi bu ay çalismaya baslayacağim ya her şey gözüme batiyorBende de oluyorda bazen demir eksikliğinden kaynaklı benimki. Geçen ay d vitamini kullandım ve folik asit çok şükür bu ay olmadı öyle
Adı bakalım hayırlısı zaten böyle pimpirikli olduğumuzdan herşeyi kafaya takıyoruz ondan olmuyor galiba. Bende evlendigimden beri ay şöyle böyle oldu ay böyle akıntı oldu falan filan eşim kızıyor baya çok kafana takıyorsun herşeyi biraz rahat ol diyor olmaya çalışıyorum bakalım inşallah bu ay hepimiz gebe kalırızBen de kullaniyorum onları. Aslında benim hep böyle pıhtı geliyordu herhalde ama önemsememistim. Şimdi bu ay çalismaya baslayacağim ya her şey gözüme batiyor
Umarım :) benim ilk olduğu için bu ay olmasi mucizevi bir durum gibi geliyor. Hayırlısı tabi. Siz kaç aydır deniyorsunuz? Mayıs benim en sevdiğim aylardan bir tanesiH
Adı bakalım hayırlısı zaten böyle pimpirikli olduğumuzdan herşeyi kafaya takıyoruz ondan olmuyor galiba. Bende evlendigimden beri ay şöyle böyle oldu ay böyle akıntı oldu falan filan eşim kızıyor baya çok kafana takıyorsun herşeyi biraz rahat ol diyor olmaya çalışıyorum bakalım inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız
Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dediBunu ben de soracaktım. Ben de adetliyim şu anda. Bir sürü pıhtılar geldiben doktora yeni gittim, görünen kist yok ama bu pıhtılar normal mi acaba?
Ben 20 aydır evliyim. Hiç korunmadim ama baya bı rahatsızlık geçirdim. Onların etkisi çok oldu bende. Hiç belli olmaz canım inşallah ilk denemede olur Allah nasip etsin uğraştırmasin daha fazla. Ben Mayıs ayını sevmem hiç dedemi bu ayda kaybettim çünküUmarım :) benim ilk olduğu için bu ay olmasi mucizevi bir durum gibi geliyor. Hayırlısı tabi. Siz kaç aydır deniyorsunuz? Mayıs benim en sevdiğim aylardan bir tanesiBu ay çoğu kişi için mucize gerçekleşeceğine inaniyorum :)
Ayy valla daha fazla ayrıntılara takılmak istemiyorum. Deli olucam sonra :) kısffmeet diyorum. :)Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi
Benden kendimi bildim bileli gelir açıkçası yoğun olduğu dönemlerde vucut salgılar pıhtılaşmayı engellemeye yetmiyormuş.Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi
Umarım :) benim ilk olduğu için bu ay olmasi mucizevi bir durum gibi geliyor. Hayırlısı tabi. Siz kaç aydır deniyorsunuz? Mayıs benim en sevdiğim aylardan bir tanesiBu ay çoğu kişi için mucize gerçekleşeceğine inaniyorum :)
Benden kendimi bildim bileli gelir açıkçası yoğun olduğu dönemlerde vucut salgılar pıhtılaşmayı engellemeye yetmiyormuş.
İnşallah artık test atıp yorumlama ve sevinme kısmına geçsin şu topicbu arada bu ay olumlu sonuç alırsak Aralık annesi mi oluyoruz
Canım hurma süt yapıyor diye okumuştum fazlası süt hormonunu çıkarabilirKızlar hurma nın fazlası zararlı mı acaba bn resmen bağımlısıyım iftar sahur arası 10 tane felan yiyorum tatlı niyetine acaba sorun olur mu ki
Evet ocak oluyormuş. Çocuklarımız gün farkı ile küçük olacakOcak ayı annesi olmuyor muyuz? Ben öyle hesapladım ama net değilim. Bu konuda kesin bilgisi olan bizi aydınlatsın :)
Ay sonuna kadar beklemek çok sıkıcı şimdiKeşke şu yumurtlama ayda 5 falan olsaymis. Senede 12 çok az bence. Bu konuda devrim yapıp ayda 5 yumurtlayacağim