Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben yeniyim ya yeni deneyeceğim yani ama hala sigara içiyorum hatta hamile kaldığımı öğrendiğim gün kesip atmak hayalim. Hep tanidiklarım sigara içerken kaldılar hamile acaba çok etki eder mi yaw hadi alkolu tamamen keseyim de sigara zor şimdi, bir de olmuyorsa boşu boşuna birakmamayım bakalim önümüzdeki aylar neler gösterecek, azaltayım bari.

Ayy bir haftada 4 gün seks konusunda ben başarılı olabilecek miyiz hiç emin değilim, benim adam da kaçacak gibi geliyor

Bunu ben de soracaktım. Ben de adetliyim şu anda. Bir sürü pıhtılar geldi ben doktora yeni gittim, görünen kist yok ama bu pıhtılar normal mi acaba?

H
Ben de kullaniyorum onları. Aslında benim hep böyle pıhtı geliyordu herhalde ama önemsememistim. Şimdi bu ay çalismaya baslayacağim ya her şey gözüme batiyor
Adı bakalım hayırlısı zaten böyle pimpirikli olduğumuzdan herşeyi kafaya takıyoruz ondan olmuyor galiba. Bende evlendigimden beri ay şöyle böyle oldu ay böyle akıntı oldu falan filan eşim kızıyor baya çok kafana takıyorsun herşeyi biraz rahat ol diyor olmaya çalışıyorum bakalım inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız

Umarım :) benim ilk olduğu için bu ay olmasi mucizevi bir durum gibi geliyor. Hayırlısı tabi. Siz kaç aydır deniyorsunuz? Mayıs benim en sevdiğim aylardan bir tanesi Bu ay çoğu kişi için mucize gerçekleşeceğine inaniyorum :)

Bunu ben de soracaktım. Ben de adetliyim şu anda. Bir sürü pıhtılar geldi ben doktora yeni gittim, görünen kist yok ama bu pıhtılar normal mi acaba?
Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi

Ben 20 aydır evliyim. Hiç korunmadim ama baya bı rahatsızlık geçirdim. Onların etkisi çok oldu bende. Hiç belli olmaz canım inşallah ilk denemede olur Allah nasip etsin uğraştırmasin daha fazla. Ben Mayıs ayını sevmem hiç dedemi bu ayda kaybettim çünkü inşallah bu yılın mayıs ayı yüzümü güldürür

Ben bu @ay doktora gittim ve sordum pihtilar geliyo bazen adetimden dedim çünkü her ay olmuyo benim onlar normal dedi
Benden kendimi bildim bileli gelir açıkçası yoğun olduğu dönemlerde vucut salgılar pıhtılaşmayı engellemeye yetmiyormuş.

İnşallah artık test atıp yorumlama ve sevinme kısmına geçsin şu topic bu arada bu ay olumlu sonuç alırsak Aralık annesi mi oluyoruz

Ocak ayı annesi olmuyor muyuz? Ben öyle hesapladım ama net değilim. Bu konuda kesin bilgisi olan bizi aydınlatsın :)

Ay sonuna kadar beklemek çok sıkıcı şimdi Keşke şu yumurtlama ayda 5 falan olsaymis. Senede 12 çok az bence. Bu konuda devrim yapıp ayda 5 yumurtlayacağim

Benim de bata 6 gün var öncesinde kan veya kaset test yaptırmayı düşünen var mı?

Kızlar hurma nın fazlası zararlı mı acaba bn resmen bağımlısıyım iftar sahur arası 10 tane felan yiyorum tatlı niyetine acaba sorun olur mu ki
Canım hurma süt yapıyor diye okumuştum fazlası süt hormonunu çıkarabilir
Yanlış biliyorsam düzeltin

Evet ocak oluyormuş. Çocuklarımız gün farkı ile küçük olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…