- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Oyle yaptim sulandirdik yani de icmedi. Simdi doktorun onerdigi bir takviye kullandiriyorum ona da burun kiviriyor. Vazgecmeme ramak kaldiBir çay bardağının 4te 1i çakşır gerisi su olsun. Öyle kullanılmalı yani o zaman içer. Bi de bunların kokusuz tatsız olanları var. Beyaz oval şişede ondan kocana al bunu sen iç
Aaaa bak böle deyince kafamda bir ampul parladı.. Tampona streç film sarıp tıkayalımmm dölleyene kadar içerde kalsın alçaklarHerkeste malesef oluyor bir tıkaç olsa keşke içinde kalabilse
O ne güzel online dersmiş öyle keşke benim de olsaAslında evde kalmayı severim ama sosyal olmayıda severim benim evde yapacak çok ama çok işim oluyor mesela bugün online dersim var heykel yaptırıyorum normalde de dikiş çok yaparım sonra yürüyüş bandındaykrn dizilerimi izlerim yani ev de hep bir aktivite oluyor
7 günnnn
Off daha ovulasyon bekliyorum, ne kadar da sıkıcııı7 günnnn
Ohoo sen üst üste sevişmeye başla bak nasıl geçiyor vakit hahOff daha ovulasyon bekliyorum, ne kadar da sıkıcııı1 ay nasil bekleyeceğim ki, yumurta çatlamaz ama ben çatlarım.
Kist vardır atmıştır canım vucut. Dert etmeKızlar dün regl oldum akşam yatmadan önce pedimi değiştirecektim bi baktım böyle ciğer parçası büyüklüğünde bi pıhtı oluşmuş. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. Biraz araştırdım siyah parça şeklinde kan pıhtısı çikolata kisti deniliyor ama benimki baya kıpkırmızıydı. Çok moralim bozuldu zaten hamilelik düşündüğümden beri bütün düzenim bozuldunormalde 28 günde bir düzenli adet oluyordum geçen ay 31 günde bu ayda 29 günde adet oldum. Sizce neden olmuş olabilir daha önce başına gelen var mı?
Eşime diyorum bu ay bir hafta içinde en az 4 kez sevişmemiz lazım diye. Yüzüme bakıp, cevap bile vermiyor. Çok sevindiğinden diyecek bir şey bulamadı diye düşünmek istiyorumOhoo sen üst üste sevişmeye başla bak nasıl geçiyor vakit hah
Sevinmiştir tabiiiiiEşime diyorum bu ay bir hafta içinde en az 4 kez sevişmemiz lazım diye. Yüzüme bakıp, cevap bile vermiyor. Çok sevindiğinden diyecek bir şey bulamadı diye düşünmek istiyorumumarım yeter kadın diyip evden kaçmaz
Çok net bi cevap olduMajezik
Parasetamol bana hiç yaramıyor. Benim kendi kendine asla geçmez o yüzden hiç kahramanlık yapmadan kırmızılar görünce direk bitane içerim ağrı başlamaz sızı olur sadeceÇok net bi cevap olduvalla ağrı kesici içmek istemiyordum ama önce parasetamol içerikli bitane içtim, baktım yok. Hiç kâr etmedi, arveles içtim. Ağrıdan bayılıp uyumuşum.
Ya ben gebelik düşünmeye başladığımdan beri pek ilaç içmemeye çalışıyordum ama yok dayanamadımParasetamol bana hiç yaramıyor. Benim kendi kendine asla geçmez o yüzden hiç kahramanlık yapmadan kırmızılar görünce direk bitane içerim ağrı başlamaz sızı olur sadece
seninki daha erkenmiş hadi inş.cnm7 günnnn
Merhaba beni de ekler misinizİnşlallah bu ay nasip olur. Peki ne zamandır deniyorsunuz?
hergün koyulaşma artacak cnm devam et iki çizgi çok koyu olduğunda silikleşene kadar ilişkiye devam et inş.bebiş gelirKizlar merhaba, ovulasyon testini ilk defa deneyeceğim, kürtaj sonrası vücudumda değişiklikler olabilir diye ,bir bakar mısınız lütfen bir anda mı koyulaşma göreceğim ,hafif koyulasiyor sanki anlayan birileri beni aydınlatsaEki Görüntüle 2834073
Eğer adamı ikna edebilirsem Çarşamba ya kadar hergünü değerlendirmeyi düşünüyorumAynen oluyor ama ovülasyon yerine 2 günde bir ilişkiye devam et
Bence bu kadar kürlerle takviyelerle kafayı bozmuş kadınların arasında yoktur diye tahmin ediyorumGünaydınn herkesee. Aranızda sigara kullanan var mi?
Geçen ay aynısını dedi bana yaa bu akşamda yapmamız lazım dedim yeter kadın dedi adam ay bi üzüldüm kaçtı artık ahahaaEşime diyorum bu ay bir hafta içinde en az 4 kez sevişmemiz lazım diye. Yüzüme bakıp, cevap bile vermiyor. Çok sevindiğinden diyecek bir şey bulamadı diye düşünmek istiyorumumarım yeter kadın diyip evden kaçmaz