- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Kızlarr ben kazandımbugün değerlendirilmiştir pik zamanı olmadı diye biraz üzgünüm ama yapıcak bişey yok artık
Bunu bile denedimKızlar benim de daha kolay bebek olabilmesi için aklımda bir düşünce var, o da tatile gitmek! Malesef pandemi nedeniyle şu an biraz zor ama tatile gidip de o rahat kafayla hamile kalan en az 3 kişi taniyorum. Ablam da Amerika’ya tatile gittiğinde hamile kalmıştı. Sizce de günlük rutinden ve iş stresinindan uzaklaştığın, gezip tozup keyifli vakit geçirdiğin bir dönemde hamile kalmak daha kolay olmaz mı?
Ovülasyon testine devam ediyim mi ? İkinci kez yumurtlama falan oluyor ya bazenolacağı varsa olur hadi beklemeye alalım seni biz de yumurta peşinde koşmaya devam
Belki herkeste farklıdır ama aşırı bir üşüme oluyir bendeNe bilim hiç hamile kalmadığım için ne okursam inanıyorum sanırım
Onunda yumurtalama dönemine denk gelmesi gerekiyor ben bayramda gidicem ama yumurtlama dönemine denk gelmiyorKızlar benim de daha kolay bebek olabilmesi için aklımda bir düşünce var, o da tatile gitmek! Malesef pandemi nedeniyle şu an biraz zor ama tatile gidip de o rahat kafayla hamile kalan en az 3 kişi taniyorum. Ablam da Amerika’ya tatile gittiğinde hamile kalmıştı. Sizce de günlük rutinden ve iş stresinindan uzaklaştığın, gezip tozup keyifli vakit geçirdiğin bir dönemde hamile kalmak daha kolay olmaz mı?
İstersen edebilirsin ama bn şahsen 1. Den sonra devam etmyrm çatlayınca zaten büyük stres oluyo bırakıyorum çatlamayı görünceOvülasyon testine devam ediyim mi ? İkinci kez yumurtlama falan oluyor ya bazen
Ben 3 gün devam ediyim bakıyım doktor muayenemde hep 2 yumurtlama oluyordu her ay bakalım testlerde farklılık olucakmıİstersen edebilirsin ama bn şahsen 1. Den sonra devam etmyrm çatlayınca zaten büyük stres oluyo bırakıyorum çatlamayı görünce
Evet canım çatlamış mutlaka değerlendirKızlar bunlar bugünkü ovu testim birini akşam üzeri diğerini şimdi yaptım sanki yumurtam çatlamış değil mizaten kasik ağrısi da bitti
Bazen 2 yumurta bile oluyo ama tam büyümüyor kendi kendine kayboluyo ama belki büyür seninkilerBen 3 gün devam ediyim bakıyım doktor muayenemde hep 2 yumurtlama oluyordu her ay bakalım testlerde farklılık olucakmı
Aslında çok okudum tatilde hiç alımda yokken oldu diyen. Ama maalesef çalışıyorum Ziya Selçuk okulları 2 temmuza kadar açık tutarsa daha önümde 3 ay var demektirKızlar benim de daha kolay bebek olabilmesi için aklımda bir düşünce var, o da tatile gitmek! Malesef pandemi nedeniyle şu an biraz zor ama tatile gidip de o rahat kafayla hamile kalan en az 3 kişi taniyorum. Ablam da Amerika’ya tatile gittiğinde hamile kalmıştı. Sizce de günlük rutinden ve iş stresinindan uzaklaştığın, gezip tozup keyifli vakit geçirdiğin bir dönemde hamile kalmak daha kolay olmaz mı?
Bu sefer klima taktırteğer hamile kalabilirssem bütün kozları kullanıp ne eksikse aldırmak istiyorum haha
Tamam anlayışın için TşkrlerHenüz olmadim olunca soylerim o zaman
Yaaa benimki klima düşmanı maddi anlamda değil, yok zararlı yok havayı kirletiyor yok çarpar vsBunun için koza ihtiyacım yok ama benimde koz olarak kullanacağım alanlar var tabi ki
Genel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruzAh canım olmaz olurmu ama dünyanın durumu belli sokağa çıkamıyoruz bazenolsa hepimize bi tatil iyi olur
Yaaa benimki klima düşmanı maddi anlamda değil, yok zararlı yok havayı kirletiyor yok çarpar vs
Öğretmen misin? En azından sonra uzun bir tatilin var :) umarım yazın pandemi azalır da biraz gezip tozarız. Tatile bile gidemesek günü birlik geziler bile hava değişikliği yaratır. Şimdi ben denemeye başlayacağım ya evden çıkmadığım için bütün ay hamilelik dışında bir şey düşünemeyeceğim herhalde. İnşallah kafayı yememAslında çok okudum tatilde hiç alımda yokken oldu diyen. Ama maalesef çalışıyorum Ziya Selçuk okulları 2 temmuza kadar açık tutarsa daha önümde 3 ay var demektirtemmuz sonrası için tatil planımız hazır ama o kadar beklemeyelim yaaaa
İnşallah canım degerlendircem bugün ve yarını gerisi Allah'a kalmışEvet canım çatlamış mutlaka değerlendirGüzel haberlerini alırız inşallah
Henüz olmadim olunca soylerimOldun mu adet? Olunca alalım bat gününü belki geç erken arası oynarsa tekrar yenilemek zorunda kalmayalım. Zaten bu batın kayıtlı adet olunca söyle yenisini kaydederim
Tamam anlayışın için Tşkrler