Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bu ay Hamiş kalmak hepimize nasip olur inşallah ek olarak neler kullanıyorsunuz yada neler yapıyorsunuz ben bitek folik asit kullanıyorum ek başka şeylerde kullanayım mı mesela

Bunu bile denedim

Onunda yumurtalama dönemine denk gelmesi gerekiyor ben bayramda gidicem ama yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama bu ay tutarsa tatile bir olarak devam edicem

İstersen edebilirsin ama bn şahsen 1. Den sonra devam etmyrm çatlayınca zaten büyük stres oluyo bırakıyorum çatlamayı görünce
Ben 3 gün devam ediyim bakıyım doktor muayenemde hep 2 yumurtlama oluyordu her ay bakalım testlerde farklılık olucakmı

Aslında çok okudum tatilde hiç alımda yokken oldu diyen. Ama maalesef çalışıyorum Ziya Selçuk okulları 2 temmuza kadar açık tutarsa daha önümde 3 ay var demektir temmuz sonrası için tatil planımız hazır ama o kadar beklemeyelim yaaaa

Ah canım olmaz olurmu ama dünyanın durumu belli sokağa çıkamıyoruz bazenolsa hepimize bi tatil iyi olur
Genel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruz

Öğretmen misin? En azından sonra uzun bir tatilin var :) umarım yazın pandemi azalır da biraz gezip tozarız. Tatile bile gidemesek günü birlik geziler bile hava değişikliği yaratır. Şimdi ben denemeye başlayacağım ya evden çıkmadığım için bütün ay hamilelik dışında bir şey düşünemeyeceğim herhalde. İnşallah kafayı yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…