Öyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyonGenel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruz
Evet canım öğretmenimÖğretmen misin? En azından sonra uzun bir tatilin var :) umarım yazın pandemi azalır da biraz gezip tozarız. Tatile bile gidemesek günü birlik geziler bile hava değişikliği yaratır. Şimdi ben denemeye başlayacağım ya evden çıkmadığım için bütün ay hamilelik dışında bir şey düşünemeyeceğim herhalde. İnşallah kafayı yemem
Aynı durumdayım yeminleeeee, akşama kadar ders sonra da yasak. Bir de haftasonu yasağı eklendi valla duvarlar üstüme üstüme geliyorGenel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruz
Bana da öyle dediler evdesin rahat edersin bakarsın dene dedi ablamlar, ohoo 1 sene geçti ben hamile kalana kadar pandemi bitecekÖyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyon
Ay bu ablalar zaten strese sokuyorlar insanı ben söylemedim valla bu sefer oldumu oldumu diye darlicaklar en azından tek başıma üzülüyorum böyleBana da öyle dediler evdesin rahat edersin bakarsın dene dedi ablamlar, ohoo 1 sene geçti ben hamile kalana kadar pandemi bitecek
Evet canım normal bı şey endişe etmeKızlar bir şey soracağım ya iliskiden sonra belli dakikandan sonra spermin geri çıkması sizlerde oluyor mu?
Ya Bende sandım sorun mu var diye saol canımEvet canım normal bı şey endişe etme
Bende şok oluyorum benim bi arkadaşımda kesinlikle korunduklarını söylüyordu asla kaçamak olmamış ama gebe kalmışAnnemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ayanacım spermi alıp yumurtanın içine sokmadığımız kaldı takvimler testler takipler valla şaşırıyorum şu yanlışlıkla hamile kalanlara
Kesin çözüm benim için ilaç geçmiş olsunKuzum kendimi listede göremedim?Yusra-61
Bu arada kızlar adet ağrısına kesin çözüm önerisi olan var mı? Şuan çok kötüyüm. Belim aşırı ağrıyor
MajezikKuzum kendimi listede göremedim?Yusra-61
Bu arada kızlar adet ağrısına kesin çözüm önerisi olan var mı? Şuan çok kötüyüm. Belim aşırı ağrıyor
Kız ne sorunu çıkacak tabi napcak içerdeYa Bende sandım sorun mu var diye saol canım
Hayır letrol bitti çatlama iğnesinin 1. GünündeyimNasıl yani adetle başlamamışmıydınız kaçıncı gün ki
Kız ne sorunu çıkacak tabi napcak içerde
Canım yarına kaldıKuzum kendimi listede göremedim?Yusra-61
Canım senin bu içtiğin ilacı nasıl kullandığını neler olduğunu evresini anlatsan bizde taksit taksit öğrenmeye çalışmasakHayır letrol bitti çatlama iğnesinin 1. Günündeyim
Bendede oluyo canimKızlar bir şey soracağım ya iliskiden sonra belli dakikandan sonra spermin geri çıkması sizlerde oluyor mu?