Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyon

Evet canım öğretmenim şuan uzaktan eğitimdeyiz o ds stresli ve yorucu oluyor. Ve de hareketsiz kalıyorum aslında iyi değilmiş çok hareketsiz kalmak. Sabırsızlıkla yaz tatilini bekliyorum, takvimi açıp bakıyorum valla hepimiz kafayı yiyeceğiz bu süreçte başka yolu yok

Aynı durumdayım yeminleeeee, akşama kadar ders sonra da yasak. Bir de haftasonu yasağı eklendi valla duvarlar üstüme üstüme geliyor

Öyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyon
Bana da öyle dediler evdesin rahat edersin bakarsın dene dedi ablamlar, ohoo 1 sene geçti ben hamile kalana kadar pandemi bitecek

Kuzum kendimi listede göremedim? Yusra-61

Bu arada kızlar adet ağrısına kesin çözüm önerisi olan var mı? Şuan çok kötüyüm. Belim aşırı ağrıyor

Bende şok oluyorum benim bi arkadaşımda kesinlikle korunduklarını söylüyordu asla kaçamak olmamış ama gebe kalmış Onuda anlamıyorum ya kendini bilmiyor insanlar ya aşırı mıknatıs gücüne sahipler

Hayır letrol bitti çatlama iğnesinin 1. Günündeyim
Canım senin bu içtiğin ilacı nasıl kullandığını neler olduğunu evresini anlatsan bizde taksit taksit öğrenmeye çalışmasak çünkü bu senin kullandığın yöntem ilaç daha doğrusu burada bir çoğumuz ilk defa duyduğumuz birşey. Bizi bildilendirsen diyorum? Kaçıncı gün başlatıldığını sonra ne kadar alıyorsunuz bunu kullanınca kaçıncı gün yumurta takibine çağırdı? Ne kadar büyüdü kaç yumrtan oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…