Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruz 😭
Öyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyon 😩

Öğretmen misin? En azından sonra uzun bir tatilin var :) umarım yazın pandemi azalır da biraz gezip tozarız. Tatile bile gidemesek günü birlik geziler bile hava değişikliği yaratır. Şimdi ben denemeye başlayacağım ya evden çıkmadığım için bütün ay hamilelik dışında bir şey düşünemeyeceğim herhalde. İnşallah kafayı yemem 🤣
Evet canım öğretmenim 😊 şuan uzaktan eğitimdeyiz o ds stresli ve yorucu oluyor. Ve de hareketsiz kalıyorum aslında iyi değilmiş çok hareketsiz kalmak. Sabırsızlıkla yaz tatilini bekliyorum, takvimi açıp bakıyorum 😂 valla hepimiz kafayı yiyeceğiz bu süreçte başka yolu yok 🤣

Genel olarak psikolojiler de bozuk bence bu dönemde. Ben mesela haftaiçi 6’ya kadar evden çalisip sonrasında da yasaklar yüzünden evden çıkamıyorum. Güneş bile göremiyorum. İnsan stresini atamiyor. Kötü bir döneme denk geldik. Kafa da dağıtamıyoruz 😭
Aynı durumdayım yeminleeeee, akşama kadar ders sonra da yasak. Bir de haftasonu yasağı eklendi valla duvarlar üstüme üstüme geliyor 😢😢😢

Öyle ama sanki bu pandemide fırsat bilip herkes hamile kaldı geçen yazdan beri doğuran doğurana herkesi farklı etkiledi kimi evdeyiz bari çocuk yapalım kafasına girdi kimi depresyon 😩
Bana da öyle dediler evdesin rahat edersin bakarsın dene dedi ablamlar, ohoo 1 sene geçti ben hamile kalana kadar pandemi bitecek 😂😂

Kuzum kendimi listede göremedim? Yusra-61 Yusra-61

Bu arada kızlar adet ağrısına kesin çözüm önerisi olan var mı? Şuan çok kötüyüm. Belim aşırı ağrıyor

Annemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ay 😂 anacım spermi alıp yumurtanın içine sokmadığımız kaldı takvimler testler takipler 😂 valla şaşırıyorum şu yanlışlıkla hamile kalanlara 😂
Bende şok oluyorum benim bi arkadaşımda kesinlikle korunduklarını söylüyordu asla kaçamak olmamış ama gebe kalmış🤣 Onuda anlamıyorum ya kendini bilmiyor insanlar ya aşırı mıknatıs gücüne sahipler 🤣

Hayır letrol bitti çatlama iğnesinin 1. Günündeyim
Canım senin bu içtiğin ilacı nasıl kullandığını neler olduğunu evresini anlatsan bizde taksit taksit öğrenmeye çalışmasak 🙄çünkü bu senin kullandığın yöntem ilaç daha doğrusu burada bir çoğumuz ilk defa duyduğumuz birşey. Bizi bildilendirsen diyorum? 🙈 Kaçıncı gün başlatıldığını sonra ne kadar alıyorsunuz bunu kullanınca kaçıncı gün yumurta takibine çağırdı? Ne kadar büyüdü kaç yumrtan oldu?

X