Keşke yılını da söyleseAaaa bak çıkmış kız işte bizim o yüzden 2022ye sarktı çocuklar benimde ilki kız cıktı 3.cunde durdu yüzük şok oldum
Benim 2 ablaminda tutunca inanmak istiyorum şahsen ahh ayinida söyleseKeşke yılını da söylese
Benim arkadaşım da tutmuş,Benim 2 ablaminda tutunca inanmak istiyorum şahsen ahh ayinida söylese
Bende sizle aynı yastayım, çocuk fikrine çok uzaktım bende ama önemli olan sağlıkla gelmesi, korunmayı bıraktık ikinci ay hamile kaldim çok şaşırdım sevindim ama 10. Haftada kalbi durmuş, kürtaj oldum.gec olsun güç olmasın demişler her iş için öyle. Yumurtlama günlerinize dikkat edin,o artık bilimselValla ne zormuş ya. Ben 34 yaşında ilk kez denicem. Sanki ne zaman istesem o zaman zaten olur gibi geliyordu eskiden şimdi burayi da okuyunca anladım ki hiç kolay değilmiş
Ahahaha ilk defa duydum bunuAy bende hep sola yattım sol tarafa yatarsan kız sağda erkek oluyomuş benimki ne tarafta bilmiyorum ama sola yattım bu ay sagami yatsam
Duşunu almadan oruca niyet edebilirsin canim sabah alabilirsin abdestini herhangi bir zararı olmaz orucunaBen valllaha hamile kalabilmek adına duşu sabah alıyorum önce sağlık sonra inançlar geliyor suyla hepsi gidiyor çünkü
Ben ne zaman kontrole gitsem bu ay soldan yumurtlamissin diyordu doktor doğumdan sonra bilmiyorum denk mi geliyordu bildiğim kadarıyla tuplerimde tıkanıklık yok ama hep sol duydumDoktorum bana sıralı dedi fakat herkeste aynı değilmiş geçen burada bi arkadaş heray aynı taraftan da olablr dedi
Bende sizle aynı yastayım, çocuk fikrine çok uzaktım bende ama önemli olan sağlıkla gelmesi, korunmayı bıraktık ikinci ay hamile kaldim çok şaşırdım sevindim ama 10. Haftada kalbi durmuş, kürtaj oldum.gec olsun güç olmasın demişler her iş için öyle. Yumurtlama günlerinize dikkat edin,o artık bilimsel
Valla ben size öyle bakıyorum desem o kadar sabırla uğraşıp deniyorsunuz sürekli cocuk sahibi olduktan sonra ilk duam isteyen herkese ver allahim diye insallah Allah en kısa zamanda nasip etsin sana da kuzum daha fazla aratmasınEstağfurullah neden atalım kutsal insan gözüyle bakıyorum şuan sana
Amiiiinnnnn ağzınıza sağlık ne güzel dua ettinizValla ben size öyle bakıyorum desem o kadar sabırla uğraşıp deniyorsunuz sürekli cocuk sahibi olduktan sonra ilk duam isteyen herkese ver allahim diye insallah Allah en kısa zamanda nasip etsin sana da kuzum daha fazla aratmasın
Ben hamile kalınca ateşim düşüyor eminmisin onun dogrulugundanKızlar bu ateş takibini biliyor musunuz? Ovulasyon döneminde artan ateş hamile kalırsan düşmezmiş eğer sıcaklık düşerse hamilelik yok demekmiş
Ne bilim hiç hamile kalmadığım için ne okursam inanıyorum sanırımBen hamile kalınca ateşim düşüyor eminmisin onun dogrulugundan5 ay boyunca kendimi ısıtamam termal atletler taytlar ne bulsam giyerim
35 e sartlamayin kendinizi 35 olunca pat diye azalmıyorya sonuçta,yani 1 senede ne değişecekAaa geçmiş olsunTabi hamile kalmakla da bitmiyor. Sağlıklı geçmesi gereken pek çok aşama var. En azından yumurtlama ve sperm konusunda sıkıntınız olmadığı kesinleşmiş :) yaş 35 ve üstü olunca düşük riski de artıyormuş malesef. Benim de 35’i doldurmama az kaldı. Bakalım deneyeceğiz, insallah bir sorun yoktur ve çalismalarimiz sonucu muvaffak oluruz :) Çocuk için heyecanlı ve hevesliyiz ama hayırlısı ise ve ne zaman olması gerekiyorsa o zaman olsun. Umarım sen de 2022’de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Ben bir kere kaldım yandım yandım her yerim yandıNe bilim hiç hamile kalmadığım için ne okursam inanıyorum sanırım
Bu sefer klima taktırtBen bir kere kaldım yandım yandım her yerim yandızaten hiç sıcak sevmem ben eşim bu gece üşürüz bir yorgan daha mı atsak dediği yataktan yandım diye uyandı
Henüz olmadim olunca soylerim o zamanOldun mu adet? Olunca alalım bat gününü belki geç erken arası oynarsa tekrar yenilemek zorunda kalmayalım. Zaten bu batın kayıtlı adet olunca söyle yenisini kaydederim
Ah canım olmaz olurmu ama dünyanın durumu belli sokağa çıkamıyoruz bazenKızlar benim de daha kolay bebek olabilmesi için aklımda bir düşünce var, o da tatile gitmek! Malesef pandemi nedeniyle şu an biraz zor ama tatile gidip de o rahat kafayla hamile kalan en az 3 kişi taniyorum. Ablam da Amerika’ya tatile gittiğinde hamile kalmıştı. Sizce de günlük rutinden ve iş stresinindan uzaklaştığın, gezip tozup keyifli vakit geçirdiğin bir dönemde hamile kalmak daha kolay olmaz mı?