Ahhh kuzum eskiden di onlar sağlıklı yiyecekler gdo suz insanlarda tuhaf hastalıklar yoktu annelerinize sorun hiç böyle saçmalıklarla uğraşmamışlar benim anneannem anneme bu teknikleri anlatıyorum gülüyorlar banaArkadaşlar peki bu filmlerde, dizilerde filan tek seks ile hamile kalıyordu kadınlar?? Bunlar hep kandırmaca miydi? Artık böyle mevzular geçen dizi ya da filmleri realist amaçla çekilse bile bilimkurgu niyetine izleyeceğim.
Onlar sürtünse hamile kalıyorArkadaşlar peki bu filmlerde, dizilerde filan tek seks ile hamile kalıyordu kadınlar?? Bunlar hep kandırmaca miydi? Artık böyle mevzular geçen dizi ya da filmleri realist amaçla çekilse bile bilimkurgu niyetine izleyeceğim.
Gerçekten öyle bu sene tüm çevrem erkek doğurduİnşallah öyledir kız istiyor içim tabi önce sağlıklı kızı erkeği yok bu işin ama zaafım var öyle tütülü tütülü etekler bandanalar ayyy son 7 gün hadi geç
Ahh ahh ne salakmisim 5 ay korunduk ay sanki hemen olucak diye burç hesaplama yapiyodum şu ay bırakalım şu burç olsun ayy şaka gıbı bide tek gecelik ilişkiden olanlara ne demeli bilseydim hiç korunmazdimArkadaşlar peki bu filmlerde, dizilerde filan tek seks ile hamile kalıyordu kadınlar?? Bunlar hep kandırmaca miydi? Artık böyle mevzular geçen dizi ya da filmleri realist amaçla çekilse bile bilimkurgu niyetine izleyeceğim.
Bide ben doktora söyledim düşün.. Ah şu hurafeler diyip güldüAhhh kuzum eskiden di onlar sağlıklı yiyecekler gdo suz insanlarda tuhaf hastalıklar yoktu annelerinize sorun hiç böyle saçmalıklarla uğraşmamışlar benim anneannem anneme bu teknikleri anlatıyorum gülüyorlar bana
Evet bence bi sene erkek bi sne kız ablam arkadaşım erkek doğurdu şimdi 2022 senesine geçtik bakalım hamile kalanlar ne olucak cinsiyet kızlar geliyoGerçekten öyle bu sene tüm çevrem erkek doğurdu
Öyle mi? O zaman ben bir sene daha bekleyeyim cünkü erkek olması geçiyor gönlümdenEvet bence bi sene erkek bi sne kız ablam arkadaşım erkek doğurdu şimdi 2022 senesine geçtik bakalım hamile kalanlar ne olucak cinsiyet kızlar geliyo
Yok yumurtlama günü ateşin çıkıyor reglin gecikmesine yakın ayrıca ateşin olursa hamilesinKızlar bu ateş takibini biliyor musunuz? Ovulasyon döneminde artan ateş hamile kalırsan düşmezmiş eğer sıcaklık düşerse hamilelik yok demekmiş
Hımmmm anladım canımmm teşekkür ederim ☺Yok yumurtlama günü ateşin çıkıyor reglin gecikmesine yakın ayrıca ateşin olursa hamilesin
Yarım derece falan mı artıyor? Yoksa 1-2 derece mi?Yok yumurtlama günü ateşin çıkıyor reglin gecikmesine yakın ayrıca ateşin olursa hamilesin
Ya ben yüzük testi yaptırdım kız cıktı belkide kız senesini bekliyo çocuğumÖyle mi? O zaman ben bir sene daha bekleyeyim cünkü erkek olması geçiyor gönlümden
Yüzük testi de nedir? Burada ufkum açıldı vallahi. Ben yalnızca seks yapicaz saniyordumYa ben yüzük testi yaptırdım kız cıktı belkide kız senesini bekliyo çocuğum
Onu herkes bilmez evlilik yüzüğünü ipe takıp avuç içine doğru sallandiriyolar eger yuvarlak donerse yüzük kız ileri geri sallanırsa erkek benimki daire çizdi kız dediYüzük testi de nedir? Burada ufkum açıldı vallahi. Ben yalnızca seks yapicaz saniyordum
Onu ben de yaptırdımOnu herkes bilmez evlilik yüzüğünü ipe takıp avuç içine doğru sallandiriyolar eger yuvarlak donerse yüzük kız ileri geri sallanırsa erkek benimki daire çizdi kız dedibende şok oldum ama gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum ablaminki tuttu mesela
Vay canına :) ben pek böyle şeylere inanmam. İnanmadığım için de bende tutmaz zaten:) gönlünden kız geçiyorsa umarım kızçene kavuşursun bu ayOnu herkes bilmez evlilik yüzüğünü ipe takıp avuç içine doğru sallandiriyolar eger yuvarlak donerse yüzük kız ileri geri sallanırsa erkek benimki daire çizdi kız dedibende şok oldum ama gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum ablaminki tuttu mesela
Aaaa bak çıkmış kız işte bizim o yüzden 2022ye sarktı çocuklar benimde ilki kız cıktı 3.cunde durdu yüzük şok oldumOnu ben de yaptırdımsaç teline yüzüğü takıp sallıyorlar. Benim 2 tane çıktı ilk kız ikinci erkek inanmak istiyorum
bebeyi yeni uyuttum beyimide kaldıracam uykudan nasıl olacaksa bugün çatlama günüm çok zor bacım çookkHerkes eşinin yorgun olduğunu söylemiş, ama bizim ilişkide ben çok yorgun oluyorummmakşama kadar çalıştıktan sonra kafa kalmıyor, yemek vs yedikten sonra hiç hal kalmıyor. Ama çok istiyorum, keşke trendyol linkleri gibi yukarı kaydırınca olsa. . Anacım yapmakla bitmiyor ki yok ayağını dik yok bekle bin tane ritüelimiz var
Gecelik jartiyer ne varsa çıkarbebeyi yeni uyuttum beyimide kaldıracam uykudan nasıl olacaksa bugün çatlama günüm çok zor bacım çookk