Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh kuzum eskiden di onlar sağlıklı yiyecekler gdo suz insanlarda tuhaf hastalıklar yoktu annelerinize sorun hiç böyle saçmalıklarla uğraşmamışlar benim anneannem anneme bu teknikleri anlatıyorum gülüyorlar bana

Onlar sürtünse hamile kalıyor bakma onlara sen,

Ahh ahh ne salakmisim 5 ay korunduk ay sanki hemen olucak diye burç hesaplama yapiyodum şu ay bırakalım şu burç olsun ayy şaka gıbı bide tek gecelik ilişkiden olanlara ne demeli bilseydim hiç korunmazdim

Bide ben doktora söyledim düşün.. Ah şu hurafeler diyip güldü

Kızlar bu ateş takibini biliyor musunuz? Ovulasyon döneminde artan ateş hamile kalırsan düşmezmiş eğer sıcaklık düşerse hamilelik yok demekmiş

Kızlar bu ateş takibini biliyor musunuz? Ovulasyon döneminde artan ateş hamile kalırsan düşmezmiş eğer sıcaklık düşerse hamilelik yok demekmiş
Yok yumurtlama günü ateşin çıkıyor reglin gecikmesine yakın ayrıca ateşin olursa hamilesin

Yüzük testi de nedir? Burada ufkum açıldı vallahi. Ben yalnızca seks yapicaz saniyordum
Onu herkes bilmez evlilik yüzüğünü ipe takıp avuç içine doğru sallandiriyolar eger yuvarlak donerse yüzük kız ileri geri sallanırsa erkek benimki daire çizdi kız dedi bende şok oldum ama gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum ablaminki tuttu mesela

Onu ben de yaptırdım saç teline yüzüğü takıp sallıyorlar. Benim 2 tane çıktı ilk kız ikinci erkek inanmak istiyorum

Vay canına :) ben pek böyle şeylere inanmam. İnanmadığım için de bende tutmaz zaten:) gönlünden kız geçiyorsa umarım kızçene kavuşursun bu ay

bebeyi yeni uyuttum beyimide kaldıracam uykudan nasıl olacaksa bugün çatlama günüm çok zor bacım çookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…