Sada çok iyi ama yaptirirsam oraya gidicem doktorun adı ne canim valla sasirdim kaldım hayatimin şoku resmenAmh bakılmadan nasıl direk tüp bebek diyebiliyo ki takılma sen hangimiz doktora gitsek aşılama yaparız olmadı tüp bebek diyo doktorlar. Kendini üzüp strese sokup daha da oynama hormonlarınla. Sen en iyisi araştırma hastanesine git hatta bütçeni ayarlayabiliyosan size yakın sada hastanesinde çok iyi kadın doğumcu varmış çok övüyolar bi daha gidersem bende ona gidicem ona git ama sakınnn moraliniz bozma
Arastirim bakim canim çok sağolAynen canım. Sabretcem 4 gün daha. Artık her ihtimale hazırım napalım. Nasip neyse o olsun
Canım bu ay benimde öyle oldu 4 ten sonra silikleşti. Bende anlamadım valla
Moralini bozma canım. Bazı araştırma hastaneleri ücretli muyane olunca öncelikli randevu verebiliyorlar.100- 120 tl filan gibi muayene ücreti oluyordu. Öyle bi bak istersen.
35 yaşındayım ailede erken menapoz asla yokCanım senin yaş kaç sorun ne yanlış anlama ama Dr lar bazen kolayına kaçıyorlar sanki ondan sordum
Dostinex verdi bide meme rahatlatıcı bise verdi kullancam o bile 60 cıktı ya 3 4 aydır 20 lerde hep hadi fsh bozuk o neden bozulduValla bende şaşırdım değerine canım.Birdahaki ay belki normal çıkar bu aniden iniş çıkış bu kadar farkla neymiş. İlaç verdi mi prolaktin için?
Bende yumurta desteklemek için prowomen tarzı info saşe kullanıyorum. Acaba bir sürü yumurta mı gelişti dersin. Bu bizim içim bir avantaj olur mu ki?Ben 7 gun gordm cnm simdi suna bagliyorm. 3 yumrtam vardi muayenede bence biri buyurken catlayamadi ayni anda digeri de buyumeye basladi zaten 8. Gun catlama gordum
Ayy dünden beri içimde havuçlar yeşercek5 güne kadar normal canım 2 3 tane havuö ye bakalm belki çatlamaya yardım eder
Kaç gün pik gördün peki canım? Bir de adet biter bitmez sürekli mi pozitifi gördün. Benim 18ine kadar hep negatifti. 18 19 20 ve bugün 21 hala pozitifben geçen ay gördüm canım ve doktora göründüm pko varmış bende. belirtilerine bi bak istersen.
Yani 5.gün mü silikleşti canım onu anlamadımAynen canım. Sabretcem 4 gün daha. Artık her ihtimale hazırım napalım. Nasip neyse o olsun
Canım bu ay benimde öyle oldu 4 ten sonra silikleşti. Bende anlamadım valla
Moralini bozma canım. Bazı araştırma hastaneleri ücretli muyane olunca öncelikli randevu verebiliyorlar.100- 120 tl filan gibi muayene ücreti oluyordu. Öyle bi bak istersen.
Herkes istisnasız erkek diyor banaHadi bakalım. Onun da haberini paylaşırsın. İçime erkek olarak doğdu. Bakalim gönül gözüm ne kadar açık
Bende tedaviye başlarsam ona gidicem doktorun adını unuttum öğrenip yazayım kuzum . Sakin kalmaya çalış herşey Allahtan ama ben bişey tetikledi diye düşünüyorum yani geçici bişeySada çok iyi ama yaptirirsam oraya gidicem doktorun adı ne canim valla sasirdim kaldım hayatimin şoku resmen
Inşallah öyledir canim bende amh baktırıp özel e gidicem doktorun ismini verirsinBende tedaviye başlarsam ona gidicem doktorun adını unuttum öğrenip yazayım kuzum . Sakin kalmaya çalış herşey Allahtan ama ben bişey tetikledi diye düşünüyorum yani geçici bişey
Normal değerler canımBenimde çıkmış sonuçlarım foto atamıyorum yazıyorum bı bakarmisiniz
Estrodiol 35
FSH 6,5
LH 4,6
Prolaktin 15,5
TSH 1,71
Normal mi sizce dr sormadım daha haftaya randevu alicam
Hormonlar işte birbiriyle bütün halinde kuzum. Sen prolaktinin düşer bende onu kullandım düştü de. Diğerlerini hiç çözemedimDostinex verdi bide meme rahatlatıcı bise verdi kullancam o bile 60 cıktı ya 3 4 aydır 20 lerde hep hadi fsh bozuk o neden bozuldu
Bakalım neden böyle oldu canim çok sikildi moralmen çöktüm resmenHormonlar işte birbiriyle bütün halinde kuzum. Sen prolaktinin düşer bende onu kullandım düştü de. Diğerlerini hiç çözemedimaniden olacak iş değil bakalım birdahaki adetinde tekrarlasın ne oluyor
Canım valla bn sana şu kadar söyleyeyim doktorlar moral bozmaktan başka bişey yapmıyo ne kadar gidersen o kadar stres oluyorsun değerine baktır eğer amh yüksekse sal gitsin buralarda takılıp bekleyelim nasibimizi üzülme çok şükür tıp çok ilerledi
Walla ksite donusurse die uzuluyorm ben de. Catlasa piktem cikardi cunkum en sondaki catladi benim digerleri catlamadi o yuzden kiste donmus olma ihtimali var. İki tane catlasa sans artardi zatenBende yumurta desteklemek için prowomen tarzı info saşe kullanıyorum. Acaba bir sürü yumurta mı gelişti dersin. Bu bizim içim bir avantaj olur mu ki?
Evet canım aynenYani 5.gün mü silikleşti canım onu anlamadım
Hadi ya. Kiste dönerse eğer testler hala pik olarak mı devam eder sence?Walla ksite donusurse die uzuluyorm ben de. Catlasa piktem cikardi cunkum en sondaki catladi benim digerleri catlamadi o yuzden kiste donmus olma ihtimali var. İki tane catlasa sans artardi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?