Ayy saçmalık artık yaadilek hakkımı yanlis yerde kullanmisim. Yumurta değil Allahim bebek olacak o bebek
Aaa niye böyle oldu ki canım bak şimdi Bnde şüpheye düştüm bi daha yaptırayımKızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Orta boy soğanın en üst zar kabuğunu alıyorum tek katını alıp diğer kabukları bırakıyorum iyice yıkayıp 4e bölüp kaynamış suya ekleyip 10 dk kaynatıp sıcakken yudum yudum aç karna içiyorum.Kesinlikle taze kaynatılması lazımmış, birde sabah akşam aç karna olacakmış, adet bitiminden sonra 15 gün devam etmek lazımmış canımKizlar bişey sorucam
Canım soğan kürünu nasıl yapıyorsun adet 2 günüm dr dan geldim şimdi kist var dedi sağ sol 6_7 tane birde rahim yanındayız
Şimdi gidiyom doktora hic kur yapmadım folik asit ve omega 3 kullanıyorum sadeceDoktor ne dedi canım? Herhangi bir kür vs yaptın mı? Bende dün akşam soğan kürüne başladım
Valla şok oldum her ay değişiyor heraldeAaa niye böyle oldu ki canım bak şimdi Bnde şüpheye düştüm bi daha yaptırayım
Canım doktora gidiyorum öğlen gel dedi bakalim ne dicekCanım çok anlamam ama Dr ne dedi .benimde ikinci günüm bende test yaptırdım daha sonuçlar cikmadi
benim bi arkadaşım zengin koca diye yıllarca dua etti zengin ama kısa boylu cimri biriyle evlendi kızlarrr dualarımızı tam edelim lütfen
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımŞimdi gidiyom doktora hic kur yapmadım folik asit ve omega 3 kullanıyorum sadece
Dün ananeni kaybettik ona çok üzüldüm o etkileri acaba hiç kür yapmıyorum da vala anlamadimA. Selam canım Hayırlısı olsun inşalalh.
Ne yedin kullandın onlar yükseltmiş olabilir? Prolaktin ilaçla düşer? Sen adet görmedin mi kuzum geçikmen mi oldu?
Diğerleri dizelede FSH neden bu kadar yüksek daha önce kaçtı?Kızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Fsh 5 lh 2 idi e2 de 96 çıkmıştı fena değişmiş dengelerim anlamadim vallaDiğerleri dizelede FSH neden bu kadar yüksek daha önce kaçtı?
4 gun gecikti hala reglim var canim
Dün ananeni kaybettik ona çok üzüldüm o etkileri acaba hiç kür yapmıyorum da vala anlamadim
Evet aşırı yorgunluk stres de hormanlari etkiler.. ben sizin yerinizde olsam AMH testi yaptirir yumurta rezervini tespit ederim o zaman FSH yüksek olması çok problem olmazFsh 5 lh 2 idi e2 de 96 çıkmıştı fena değişmiş dengelerim anlamadim valla
Kuzum doktorunla bi görüş bakalım bişey etkilemiştir mutlaka 2 test arasında bu kadar farklılık olması normal değil hatta önümüzdeki ay tekrar yaptırKızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Bencede yapma kuzu strese sokma kendini gecikme olursa yap insallah tupe falan gerek olmaz olursa da insallah cok ugrastirmazanacım valla anlamadım ben bişi. regl öncesi bir haftadan geliyorum gümbür gümbür diye belirtiler oluyordu. bu kez yok bişi. belim azcık ağrıyor ama yani belirticik bile değiltüpe doğru gidiyor bu yolculuk görünen o :)
bide iki gün önce erken testimde çizgi gördüm. ama dün yaptım yoktu bişi. onu da anlamadım. son 4 işte:) bugün test filan yapmıcam ya. uyuz oldum bu işlere:d
Önümüzdeki ay tekrar etcem çok moralim bozulduKuzum doktorunla bi görüş bakalım bişey etkilemiştir mutlaka 2 test arasında bu kadar farklılık olması normal değil hatta önümüzdeki ay tekrar yaptır
Onun için araştırmaya gidicem canim sikildi bayaEvet aşırı yorgunluk stres de hormanlari etkiler.. ben sizin yerinizde olsam AMH testi yaptirir yumurta rezervini tespit ederim o zaman FSH yüksek olması çok problem olmaz
Ben 7 gun gordm cnm simdi suna bagliyorm. 3 yumrtam vardi muayenede bence biri buyurken catlayamadi ayni anda digeri de buyumeye basladi zaten 8. Gun catlama gordumKızlar ovulasyon testinde 4 gün üst üste pik gördüğünüz oldu mu hiç? Adetin 18.günü ilk piki gördüm. Bugün 21.gün hala daha pik devam. Silikleşmedi. Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?