Aa hayrli olsn cnm darisi bizeYusra-61 canım bugün kaset test yaptım şükür o da pozitif regl günümdü bugün rabbim tez zamanda burada bekleyen herkese nasip etsin. Tabi benimkini de bu sefer sağlıklı bir şekilde doğurmayı belirti olarak regl ile her şey aynı farklı olarak sadece normal dışı bir uyku hali oldu bir de bulantı kusma olmadan sürekli içim bulanıyordu. Seninde tez zamanda güzel haberini bekliyorum olduğu anda muhakkak beni etiketle
Prolaktin olsa fsh e2 değer yerle bir olmuş anlamadim neden boyle olduCanım bence sıkma kendini hepsi stresten benşm bşr arkadaşımın prolaktini 60 iken hamile kaldı şükür kocaman oldu o bebek şimdi.
Sorayim onada canimBen kullandım sana ondan iyi gelir dedim dostinex
Diğerini de Selizay kullandı iyi geldi mi ona bilmiyorum ama kullanan var çok kişi sen düzenli kullan hormonlarına iyi gelecekler bence.
Kür falan kullandın mı o tarz şeylerde malesef denge bozuyor. Gerçi en büyük şey stres umarım bşr an önce değerlerin düzelirProlaktin olsa fsh e2 değer yerle bir olmuş anlamadim neden boyle oldu
Çok çok teşekkür ederimAa hayrli olsn cnm darisi bize
Hiç birşey kullanmadım inşallah geçici birseydirKür falan kullandın mı o tarz şeylerde malesef denge bozuyor. Gerçi en büyük şey stres umarım bşr an önce değerlerin düzelir
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebisssYusra-61 canım bugün kaset test yaptım şükür o da pozitif regl günümdü bugün rabbim tez zamanda burada bekleyen herkese nasip etsin. Tabi benimkini de bu sefer sağlıklı bir şekilde doğurmayı belirti olarak regl ile her şey aynı farklı olarak sadece normal dışı bir uyku hali oldu bir de bulantı kusma olmadan sürekli içim bulanıyordu. Seninde tez zamanda güzel haberini bekliyorum olduğu anda muhakkak beni etiketle
Cnm kasiklarinda ne hissettin farkli olarak. Bir de halsizlik uyku hali oldu mu. Akintin oldu mu beyazÇok çok teşekkür ederimamiin inşallah
Bnde aynıyım kısmet artıkSabredemiyorum ki ne yapalımama içimden bi ses bu ay da yok diyo çünkü anlattığım belirtilerin hepsi geçti sanırım bu ay da olmayacak inceden de göğüs ağrım başladı sanırım regl olcam bu ay da yalan oldu
Amin inşallahHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebisss
Kür falan özel birşey kullandın mı?Kızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Canım kasık ağrısı adet ağrısı ile aynıydı. Her ay adet öncesi olan akıntım oldu kremsi ama katı değil. Uyku gözümü açamadığım oldu adete 3 4 gün kala. Meme hassasiyeti de benim prolaktinim yüksek çıkıyordu o zamanki gibi ağrıydı ayırt edemedim şimdi hafif dolgunluk hissediyorum o kadar. Dediğim gibi adetten tek farkı önceden adet günü uyku çok basardı bunda 4 gün kala başladı. Hı birde içim bulanıyordu aynı günlerdeCnm kasiklarinda ne hissettin farkli olarak. Bir de halsizlik uyku hali oldu mu. Akintin oldu mu beyaz
Ya şu angucaston sanırım yumurta güçlendiriciSorayim onada canimSelizay ilaclar iyi geldimi sana dostinex ve angucaston verdi doktor
Hayır canim hic bisey kullanmadım sadece moralim bozuktu ananemi kaybettik ve ben istanbula gidemedim agladim epey başka da bişey yok bildiğim kadariylaKür falan özel birşey kullandın mı?
Umarım dengeye girer takip ettircem şimdi amh baktırmak lazım acilen randevu bulamadımYa şu angucaston sanırım yumurta güçlendiriciburada okumuştum
Başın sağolsun canım, üzüntü ve stres prolaktini etkiliyor biliyorum doktorum söylemişti ama diğer hormonlara etkisi var mıdır bilemiyorum. Moralini bozma inşallah çabucak düzelecekUmarım dengeye girer takip ettircem şimdi amh baktırmak lazım acilen randevu bulamadım
Saol canim verdiği ilaçları kullanıcam sadece kürler vs yapmadım yapmam adaçayı iyi geliyor dedi doktor bi onu içerim gun de 1 adetBaşın sağolsun canım, üzüntü ve stres prolaktini etkiliyor biliyorum doktorum söylemişti ama diğer hormonlara etkisi var mıdır bilemiyorum. Moralini bozma inşallah çabucak düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?