- 28 Haziran 2016
- 3.398
- 2.524
- 133
Ben de tam olarak bilmiyorm ama kist buyukse dewamli pik oluyor die duymustum.. benm de ikk defa basima geldi bu kadr uzun sure pikHadi ya. Kiste dönerse eğer testler hala pik olarak mı devam eder sence?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tam olarak bilmiyorm ama kist buyukse dewamli pik oluyor die duymustum.. benm de ikk defa basima geldi bu kadr uzun sure pikHadi ya. Kiste dönerse eğer testler hala pik olarak mı devam eder sence?
İnşallah dönmez ikimizin de kiste canımBen de tam olarak bilmiyorm ama kist buyukse dewamli pik oluyor die duymustum.. benm de ikk defa basima geldi bu kadr uzun sure pik
Birkac gun paniknoldm sonra akisina biraktimİnşallah dönmez ikimizin de kiste canım
Bende ilk gün piki görünce bi heyecanlandım. Baktım ikinci gün de aynı. Sonra 3 sonra da 4. Noluyor yav dedim pik olmak bilmiyor olunca da çatlamak bilmiyor ben çatladım burda yumurta hala yerindeBirkac gun paniknoldm sonra akisina biraktim
Yumurtalar art arda buyuyunce boye okuyorBende ilk gün piki görünce bi heyecanlandım. Baktım ikinci gün de aynı. Sonra 3 sonra da 4. Noluyor yav dedim pik olmak bilmiyor olunca da çatlamak bilmiyor ben çatladım burda yumurta hala yerinde
İnşallah sonucumuzda güzel olur kızYumurtalar art arda buyuyunce boye okuyor
Amin cnm da ben uzun zaman catlamayi bekleyip degerlendiremedm cnm. Catalamdan 3 gun once olmustu iliski o da ust uste oldugu icin pek kaliteli olmadi sanrm. Klomen kullandgmla kaldimİnşallah sonucumuzda güzel olur kız
Olsun canım daha güzel sonuçlar alırsın allahın izniyle merak etmeAmin cnm da ben uzun zaman catlamayi bekleyip degerlendiremedm cnm. Catalamdan 3 gun once olmustu iliski o da ust uste oldugu icin pek kaliteli olmadi sanrm. Klomen kullandgmla kaldim
Tabi ki çökersin kuzum biranda böyle birşey duyunca ama dur kendini daha da yıpratırsan prolaktin filan daha da yükselir. Bekle bakalım neylerse güzel eyler mevlam.Bakalım neden böyle oldu canim çok sikildi moralmen çöktüm resmen
İyi bence hepsiBenimde çıkmış sonuçlarım foto atamıyorum yazıyorum bı bakarmisiniz
Estrodiol 35
FSH 6,5
LH 4,6
Prolaktin 15,5
TSH 1,71
Normal mi sizce dr sormadım daha haftaya randevu alicam
Bakalm geleck ay klomen falan kullanmam artk. Bu ay yazik oldu. Bu isi tek basimiza yapabilsek keske yaOlsun canım daha güzel sonuçlar alırsın allahın izniyle merak etme
Aynen ya ne güzel olurduBakalm geleck ay klomen falan kullanmam artk. Bu ay yazik oldu. Bu isi tek basimiza yapabilsek keske ya
Bu aydan neden o kadar ümitsizsin canım. Regli oldun muAynen ya ne güzel olurdu
Bu aydan neden o kadar ümitsizsin canım. Regli oldun muBakalm geleck ay klomen falan kullanmam artk. Bu ay yazik oldu. Bu isi tek basimiza yapabilsek keske ya
Ben kullandım sana ondan iyi gelir dedim dostinexSelam kızlar, dostinex ve angucaston kullananlar varmı aranizdane ise yarar bunlar
Sabredemiyorum ki ne yapalım ama içimden bi ses bu ay da yok diyo çünkü anlattığım belirtilerin hepsi geçti sanırım bu ay da olmayacak inceden de göğüs ağrım başladı sanırım regl olcam bu ay da yalan olduya bi de kaç günler önceden yapacaktın
Olmadm da catlama 24 saat suruo canm biz degerlendiremedk esim cok sonra geldiBu aydan neden o kadar ümitsizsin canım. Regli oldun mu
Canım bence sıkma kendini hepsi stresten benşm bşr arkadaşımın prolaktini 60 iken hamile kaldı şükür kocaman oldu o bebek şimdi.Dostinex verdi bide meme rahatlatıcı bise verdi kullancam o bile 60 cıktı ya 3 4 aydır 20 lerde hep hadi fsh bozuk o neden bozuldu
Inşallah 1 ay dikkat edin kendime kür vs hic bisey içmem zaten bakalim ne olcak canimTabi ki çökersin kuzum biranda böyle birşey duyunca ama dur kendini daha da yıpratırsan prolaktin filan daha da yükselir. Bekle bakalım neylerse güzel eyler mevlam.