Letu ilk defa duydum neden verdi canım Dr yumurtalar için miEvet canım letu yazdı 3 ay kullan dedi. Adetin 8inci günü ve 20 günü arasında 3 günde bir ilişki dedi. O kadar.
Valla canım senin bebiş aşılama bebeği olmamakta ısrarcı sankiGittim canım beni tekrardan muayene etti alttan filan herşeyin çok iyi yumurtaların dedi işte Rapor çıkartalım sende eşinin ve senin bütün testlerini getir dedi evrakları. Adetin 2.günü gel dedi temmuza kaldım yani bu ay yumrtlama takibi yapalım dediaman ne olur ne yapılır ben saldım.
İlk çok taktığım şeyler bana anlamsız oldu heyecanım kalmadıben gezmeye gidecem aileleri. Yumrtlama zamanı eşimle gezmeye gideceğiz izni o zamana alacak.
Birde ne biliyor musun kadın beni unutmuş bana çocuk istediği diyerekYumurtalar iyiyse neden olmuyor o zamn. Ne olacak bu halimiz yahu
Benim bebiş neyin derdinde çözemedim olamamak için bu kadar imkanları zorlayan karnımda doğmamak içinde uğraşırValla canım senin bebiş aşılama bebeği olmamakta ısrarcı sankitatil bebesi olup çıkmasın olsun kuzum yumurta takibi bile iyi bişey olmazsa da temmuzdada burdayım bn bekleriz beraber
Birde ne biliyor musun kadın beni unutmuş bana çocuk istediği diyereksürekli inceliyor her yerimi baştan sürekli o cümleyi kuruyor sebebsiz infertilite diyoruz biz %10 kadının yaşadığı birşeymiş. Aşılama yaparız bir kaç kere oradan tüp geçeriz dedi.
Kalsada 1 yıl bunu yapamam ki zaten.Amann tupe gerek kalmaz insallh ya
Amin cnm. Grupta da bir avuc insan kaldik.Kalsada 1 yıl bunu yapamam ki zaten.
Allah verir dilerim hayırlısıyla
Öyle mi dersinAmin cnm. Grupta da bir avuc insan kaldik.
Belki de aşılamaya gerek kalmck canım hadi hayırlısıBenim bebiş neyin derdinde çözemedim olamamak için bu kadar imkanları zorlayan karnımda doğmamak içinde uğraşırbekleriz biz alıştık bekleyenler olarak. Takibi de yapsın uçuyorum eşimle gezmeye 3 gün de olsa iyi gelecek. Yumurtlama olmuş dediği an
Ayyy bilmiyorummki bu testler dogrumuki bu ay biside yapmadim sadece 2 sefer yaptim o dönemde olabilirmiki ? Su testler kafami karistiriyo benim sence pozitifmi yani olabilirmikiCanım hamile misin sen şimdi okudum tuttumu bu ay
Zaten en son benle sen kalacaz bu gidisleÖyle mi dersinbiz olana kadar burayı terk etmeyeceğiz demiştik
Evet canım klomenden daha etkili dedi. Aslında yumurtlama var ama daha kaliteli olması için dedi.Letu ilk defa duydum neden verdi canım Dr yumurtalar için mi
Test yaptın mı kuzum? Klomen gibi ama daha etkili dedi.Benim beklenen hala gelmedi
Letu ne için verdi canim ne ise yariyomus
Bana bişey vermedi kist kaynaklı olabilir dedi kanser taraması yaptı birde progesteron ne çıktı sizin?cnm estradiol adetin 2. günümü yaptırdın ben 2, günü yaptırdım 220 cıktı yuksek diye doktor bana doğum kontrol hapı verdi
Kuruluk geçse nolucak değerlendiremedikten sonraSenin duan kabul olmuş bence kuruluk var diyordun ya demek ki dua kapın açıkmışGeçer ya doktora hemen gitmene gerek yok bence.
Bende 17.20 çıktı ama soramadım doktora değer nasıl diyeevet canım 21. günde 6.9 çıktı yumurtluyosun dedi.
Olsak da kalsak en sona olsa yaaniZaten en son benle sen kalacaz bu gidisle
İnşAllah hakkımızda hayırlısı sen bat mı bekliyorsun canım ?Belki de aşılamaya gerek kalmck canım hadi hayırlısı
Olsak da kalsak en sona olsa yaaniseninle aynı anda hamiş olup çektiklerimizi konuşurduk
Kuzum benim bu ay bilysn olayları sol da oldu yumurtlama ama doktor kontrol de sağ da yumurta var ama çok küçük büyümez demişti bn teste devam ettim 5 6 gün sonra yumurtlama gördüm pek değerlendirdik sayılmaz umudum yok bn regli beklyrmİnşAllah hakkımızda hayırlısı sen bat mı bekliyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?