- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım sen naptın bugün gittin mi doktoraSelam canlarım ben gittim
İki teste yanıltıcı olamaz diye düşünüyorm canım bence kan filan ver ancak doğru bilgiye ulaşırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen naptın bugün gittin mi doktoraSelam canlarım ben gittim
İki teste yanıltıcı olamaz diye düşünüyorm canım bence kan filan ver ancak doğru bilgiye ulaşırsın
Ozaman yarın hem spermler de dinlenir adamda isyan etmezKaç aydır üst üste 5-6 gün değerlendirdik olmadı canım bu ay bir değişiklik yapıp gün aşırı deniyim diyorum. Akşam yine bi bakarım pik olmuş mu diye
Var canım 1 gebenin günlüğüKızlar ebru ceylanın instangram hesabı var mi
Giden gitsin biz 3 5 deli kalalım burdaHaziran ve Temmuz grupları çok itici geldi bana ya, valla lisste yapmayı bilsem haziranı ben açacağım hepinizi toplayacağım ama bilmiyorum
Sağolasın kuzumVar canım 1 gebenin günlüğü
Rica ederim canımSağolasın kuzum
Eşim pek isyan edem bi tip değil zaten. Üzülmeyeyim diye ses çıkarmaz pek bazen kendisi gelir bazen de ben söylerimOzaman yarın hem spermler de dinlenir adamda isyan etmez
Kuzumm ben 2 yildir deniyorum 2 yildir olmayinca ümidimo kesmistim yani hani olacagimi bilsem asla olmazdim esimde sorun var dogal yolla 2 yildir olmuyordu yarinda asilama randevumuz vardi görüsecektik , daha olmaz diyerek oldum asiyiBen gebelk dusunuyorm die asi yapmadim randevu alabiliyorm. Sen iyi cesaret etmissjn
Senin duan kabul olmuş bence kuruluk var diyordun ya demek ki dua kapın açıkmış Geçer ya doktora hemen gitmene gerek yok bence.Kızlar size birşey sormak istiyorum geçen hafta salıdan yani yumurtlama döneminden beri çok akıntım var sürekli çamaşır ıslak oluyo bu ay yumurtlamayı hiç değerlendiremedik. Sizce niye bu kadar akıntım var ve bitmesi için ne yapabilirim ( doktora gitmek istemiyorum)
Canım hamile misin sen şimdi okudum tuttumu bu ayKuzumm ben 2 yildir deniyorum 2 yildir olmayinca ümidimo kesmistim yani hani olacagimi bilsem asla olmazdim esimde sorun var dogal yolla 2 yildir olmuyordu yarinda asilama randevumuz vardi görüsecektik , daha olmaz diyerek oldum asiyi
Canım ya aşılamadan önce ne güzel olmuş, hayır lı olsunKan testi yapmam suan icin zor yaa adetiniz gectimi diye soruyolar doktorumu aradim adetim gecmeden testi yaptim diye sok oldu yani birde ben 2. Doz asiyi alocaktim bu hafta emin olmam lazim esimede söylemek istemiyorum yoksa eger kendimi kötü hissederim diye arabamda yok aksi gibi yoksa aksam hastaneye gidebilirdim
Canım letu mu yazıyo sadeceKimse kullanmadı mı letu? Kanser ilaciymis simdi ben nasıl içim rahat kullanayım bunu
Canım bu da femara gibi yumurtlama destekleyici korkcak bişey yok kullanabilirsin bnceKimse kullanmadı mı letu? Kanser ilaciymis simdi ben nasıl içim rahat kullanayım bunu
Evet canım letu yazdı 3 ay kullan dedi. Adetin 8inci günü ve 20 günü arasında 3 günde bir ilişki dedi. O kadar.Canım letu mu yazıyo sadece
Letu ne için verdi canim ne ise yariyomusEvet canım letu yazdı 3 ay kullan dedi. Adetin 8inci günü ve 20 günü arasında 3 günde bir ilişki dedi. O kadar.
Gittim canım beni tekrardan muayene etti alttan filan herşeyin çok iyi yumurtaların dedi işte Rapor çıkartalım sende eşinin ve senin bütün testlerini getir dedi evrakları. Adetin 2.günü gel dedi temmuza kaldım yani bu ay yumrtlama takibi yapalım dedi aman ne olur ne yapılır ben saldım.Canım sen naptın bugün gittin mi doktora
Canım sen onu 12.günden sonra 2 günde bir olarak değerlendir bnceEvet canım letu yazdı 3 ay kullan dedi. Adetin 8inci günü ve 20 günü arasında 3 günde bir ilişki dedi. O kadar.
Yumurtalar iyiyse neden olmuyor o zamn. Ne olacak bu halimiz yahuGittim canım beni tekrardan muayene etti alttan filan herşeyin çok iyi yumurtaların dedi işte Rapor çıkartalım sende eşinin ve senin bütün testlerini getir dedi evrakları. Adetin 2.günü gel dedi temmuza kaldım yani bu ay yumrtlama takibi yapalım dedi aman ne olur ne yapılır ben saldım.
İlk çok taktığım şeyler bana anlamsız oldu heyecanım kalmadı ben gezmeye gidecem aileleri. Yumrtlama zamanı eşimle gezmeye gideceğiz izni o zamana alacak.