Regl tarihin 7 gun atmaz bence ya. Sen normal bat gununde bir test yap bakalm.Ben 2 defa yumurtladım canım valla batı neye baz alcam bilemedim eğer ilk yumurtlamadan olacaksam 2 gün var bata ama 2 . Yumurtlamadan olursa 7 gün var daha
Ben bu ay yumurtlamadan 4 gün önce degerlendirdim.yumurtlama günü ve catlama bos catlamanin bi ertesi gününü ters degerlendirdim 2 yildir tuttuysa eger yumurtlama.gün0 ters pozisyonla denedim sonrasi normal ama esimde marfolojo sorunu oldugunda yumurtlamaya kadar 4 gün sperm kalitesi ici bekledik 4 gün önce oödu bayatlamasin diye birde catlamanin ertwsi günü degerlendirdim yani sadece 2 günKaç aydır üst üste 5-6 gün değerlendirdik olmadı canım bu ay bir değişiklik yapıp gün aşırı deniyim diyorum. Akşam yine bi bakarım pik olmuş mu diye
Canım 1 senedir negatif görmekten o kadar sıkıldım ki bn 2.sini bekleyip yapmayı düşünüyorum bu yüzden hevesim kalmadı testeRegl tarihin 7 gun atmaz bence ya. Sen normal bat gununde bir test yap bakalm.
Yani evet böyle üst üste denemeden hamile kalanlar daha çok gibi geldi forumda araştırdığım kadarıyla, hatta belki sen bu ay gebelik bile beklememiş olabilirsin az değerlendirme yaptın diyeBen bu ay yumurtlamadan 4 gün önce degerlendirdim.yumurtlama günü ve catlama bos catlamanin bi ertesi gününü ters degerlendirdim 2 yildir tuttuysa eger yumurtlama.gün0 ters pozisyonla denedim sonrasi normal ama esimde marfolojo sorunu oldugunda yumurtlamaya kadar 4 gün sperm kalitesi ici bekledik 4 gün önce oödu bayatlamasin diye birde catlamanin ertwsi günü degerlendirdim yani sadece 2 gün
Herkes kaçtı haziran-temmuz gruplarınaGrup nasıl da sessizleşti kızlar batı gelen yok mu @Esrakcshn canım sende durumlar nedir
Ya şu yeşil testler Ebru Ceylan’ın papatya testlerinden değil mi? Eğer oysa hatalı olacağını pek sanmıyorum hamilesinnnmKuzumm buda ovulasyon testi yeterince koyu degil , oglumda t cizgisi patlayacak gibiydi ama adete 1 vardi acaba bu 2 testtede yanlislikmi var yaaa Clear Blur ve diger strip test
Haziran ve Temmuz grupları çok itici geldi bana ya, valla lisste yapmayı bilsem haziranı ben açacağım hepinizi toplayacağım ama bilmiyorumHerkes kaçtı haziran-temmuz gruplarına
Bende okudum ama hiç bişi yazmadım içimden gelmedi zaten listeyide beceremiyolar ay bizi topa tutacaklar görselerHaziran ve Temmuz grupları çok itici geldi bana ya, valla lisste yapmayı bilsem haziranı ben açacağım hepinizi toplayacağım ama bilmiyorum
Valla bana da öyle geldi Bnde Temmuz’a da bakınıyorumHerkes kaçtı haziran-temmuz gruplarına
İki teste yanıltıcı olamaz diye düşünüyorm canım bence kan filan ver ancak doğru bilgiye ulaşırsın
canım iki testte de görünüyor. tebrik ederim şimdiden canım. kan testi versen içimiz rahat eder. bat a ne kadar var?
valla bi öğreniverde topla bizi:dHaziran ve Temmuz grupları çok itici geldi bana ya, valla lisste yapmayı bilsem haziranı ben açacağım hepinizi toplayacağım ama bilmiyorum
Ah canimmm emin olamiyorum hic hala acabami diye düsünüyormm insallah dedigin gibi vardircanım iki testte de görünüyor. tebrik ederim şimdiden canım. kan testi versen içimiz rahat eder. bat a ne kadar var?
Insalöahhh kuzummmSelam canlarım ben gittim
İki teste yanıltıcı olamaz diye düşünüyorm canım bence kan filan ver ancak doğru bilgiye ulaşırsın
Kan testi yapmam suan icin zor yaa adetiniz gectimi diye soruyolar doktorumu aradim adetim gecmeden testi yaptim diye sok olducanım iki testte de görünüyor. tebrik ederim şimdiden canım. kan testi versen içimiz rahat eder. bat a ne kadar var?
Ya cok iyi olur ben de sadece burdayim. Arada bakiyorm gruplara da isinamadim. Acin biriniz yahu. Benm zamanim yokHaziran ve Temmuz grupları çok itici geldi bana ya, valla lisste yapmayı bilsem haziranı ben açacağım hepinizi toplayacağım ama bilmiyorum
Kan testi yapmam suan icin zor yaa adetiniz gectimi diye soruyolar doktorumu aradim adetim gecmeden testi yaptim diye sok olduyani birde ben 2. Doz asiyi alocaktim bu hafta emin olmam lazim esimede söylemek istemiyorum yoksa eger kendimi kötü hissederim diye arabamda yok aksi gibi yoksa aksam hastaneye gidebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?