bende mayısta başlıyorumm ilk denemem.. :)
Hayırlı olsun merabalar benimde ilk denemem olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende mayısta başlıyorumm ilk denemem.. :)
kızlarrrrr ben geldim ve kaçıyorum birazdan çok yoruldum, benim tedavi bu ay iptal ( progesteron yüksek çıktı 5.6 gibi bir değer doktorum tarlusal verdi ve estrofeme devam dedi adet ol tekrar başlayacağız dedi, yani 15 gün sonra yeniden başlayacağım ilaçlara, ayrıca rahim filmi çektir dedi septum ameliyatından sonra ilk defa çektirdim her şey normal çok şükür septum da yok artık. doktor sen kurulu bir saat değilsin bazen hormon dengeleri böyle oynayabiliyor rahat ol dedi seni üzgün görmek beni üzüyor sana söylüyorum hiçbir sıkıntı yok her şey harika olmaması için sebep yok dedi takdiri ilahiden başka, böyle işte yani önceden planladığım gibi mayısta başlayacağım sizinle listedeki çoğu kişiyle beraber :)) dua edin kızlar sorun çıkmasın bu sefer hayırlısıyla bebeğimi alayım göbeğime sonra da kucağıma, dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, hepinizi öptüm listeyi düzenleyeceğim merak etmeyin aklımda, ne olursa olsun sizi bırakmak yok rabbim isimlerinizin yanına koca göbekli hatunlar eklememi nasip etsin
malesef kızlar e2 hormonum yuksek cıktı cok moralım bozuk tesavım bır ay daha ertelendı dogum kontrl verdı nasıl gecıcek bu zaman cok canım sıkkın
malesef kızlar e2 hormonum yuksek cıktı cok moralım bozuk tesavım bır ay daha ertelendı dogum kontrl verdı nasıl gecıcek bu zaman cok canım sıkkın
Canim vardir bundada bi hayir.Varsin bi ay gec olsun sonu guzel olsun.Cok sukur ciddi bi sorun yok.Bize dusen sabretmek buda bizim kaderimiz..kızlarrrrr ben geldim ve kaçıyorum birazdan çok yoruldum, benim tedavi bu ay iptal ( progesteron yüksek çıktı 5.6 gibi bir değer doktorum tarlusal verdi ve estrofeme devam dedi adet ol tekrar başlayacağız dedi, yani 15 gün sonra yeniden başlayacağım ilaçlara, ayrıca rahim filmi çektir dedi septum ameliyatından sonra ilk defa çektirdim her şey normal çok şükür septum da yok artık. doktor sen kurulu bir saat değilsin bazen hormon dengeleri böyle oynayabiliyor rahat ol dedi seni üzgün görmek beni üzüyor sana söylüyorum hiçbir sıkıntı yok her şey harika olmaması için sebep yok dedi takdiri ilahiden başka, böyle işte yani önceden planladığım gibi mayısta başlayacağım sizinle listedeki çoğu kişiyle beraber :)) dua edin kızlar sorun çıkmasın bu sefer hayırlısıyla bebeğimi alayım göbeğime sonra da kucağıma, dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, hepinizi öptüm listeyi düzenleyeceğim merak etmeyin aklımda, ne olursa olsun sizi bırakmak yok rabbim isimlerinizin yanına koca göbekli hatunlar eklememi nasip etsin
benim de ertelendi sıkma canını geç olsun güç olmasın canım sıkıntı yapma ki vicdanın ve gönlün rahat olsun tedaviye başladığında
canııım inşallah o bebişinin yerleşme kanaması annesisana belirti yollamış miniikKendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim ( yatıyorum.
canım benim yaaaa hayırlısı olsun. ben de kaç aydır benzer sebeplerle bir türlü başlayamamıştım.malesef kızlar e2 hormonum yuksek cıktı cok moralım bozuk tesavım bır ay daha ertelendı dogum kontrl verdı nasıl gecıcek bu zaman cok canım sıkkın
kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse vakti var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
hoş geldin canııım. demek bu ay başladın. çook sevindim. benim 3. gün. 225 gonal f kullanıyorumcanım bende ganal f ye başladım günlük 150 ml bakalım hakkımızda hayırlısı.senin kaçıncı günün?
Kızlarr bende inşallah bi kaç gün içinde size güzel haberler vericemm..rabbim nasip ederse..
süpriz olsunn ama
tüm güzel dileklerimiz seninle tatlı bayanslm kızlar bu gün yedinci iğnemi yaptım yarın son iğnem ben yedisinide 150 yaptım doz yükseltmedi hiç ve başka iğnede cuma kontrolüm var güzel dileklerinize açığım
ben de ya. valla neredeyse 24 saat ağrıdı. işe gittim gözlerimin altı mordu uykusuzluktanmerhaba canım,bende de baş ağrısı yapıyo ,dün çok kötüydüm...
canım hayırlı olsun tedavin. hoş geldin aramızaRabbim hepimizin yüzünü güldürür emeklerimize boşa çıkarmaz bende mayıs ayında Tüp bebek tedavisine başlıyacağım doktor adetinin ikinci günü gel dedi çok heyecanlıyım ilk deneyimim beni deneyimli arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum böylelikle daha az gerginleşirim sanırım bişey bilmemekte geriyo insanı
canım ne desem bilemedim. hayırlısı olsun. bu ay yavrunu beklediğin son ay olsunkızlarrrrr ben geldim ve kaçıyorum birazdan çok yoruldum, benim tedavi bu ay iptal ( progesteron yüksek çıktı 5.6 gibi bir değer doktorum tarlusal verdi ve estrofeme devam dedi adet ol tekrar başlayacağız dedi, yani 15 gün sonra yeniden başlayacağım ilaçlara, ayrıca rahim filmi çektir dedi septum ameliyatından sonra ilk defa çektirdim her şey normal çok şükür septum da yok artık. doktor sen kurulu bir saat değilsin bazen hormon dengeleri böyle oynayabiliyor rahat ol dedi seni üzgün görmek beni üzüyor sana söylüyorum hiçbir sıkıntı yok her şey harika olmaması için sebep yok dedi takdiri ilahiden başka, böyle işte yani önceden planladığım gibi mayısta başlayacağım sizinle listedeki çoğu kişiyle beraber :)) dua edin kızlar sorun çıkmasın bu sefer hayırlısıyla bebeğimi alayım göbeğime sonra da kucağıma, dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, hepinizi öptüm listeyi düzenleyeceğim merak etmeyin aklımda, ne olursa olsun sizi bırakmak yok rabbim isimlerinizin yanına koca göbekli hatunlar eklememi nasip etsin
kızlarrrrr ben geldim ve kaçıyorum birazdan çok yoruldum, benim tedavi bu ay iptal ( progesteron yüksek çıktı 5.6 gibi bir değer doktorum tarlusal verdi ve estrofeme devam dedi adet ol tekrar başlayacağız dedi, yani 15 gün sonra yeniden başlayacağım ilaçlara, ayrıca rahim filmi çektir dedi septum ameliyatından sonra ilk defa çektirdim her şey normal çok şükür septum da yok artık. doktor sen kurulu bir saat değilsin bazen hormon dengeleri böyle oynayabiliyor rahat ol dedi seni üzgün görmek beni üzüyor sana söylüyorum hiçbir sıkıntı yok her şey harika olmaması için sebep yok dedi takdiri ilahiden başka, böyle işte yani önceden planladığım gibi mayısta başlayacağım sizinle listedeki çoğu kişiyle beraber :)) dua edin kızlar sorun çıkmasın bu sefer hayırlısıyla bebeğimi alayım göbeğime sonra da kucağıma, dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var, hepinizi öptüm listeyi düzenleyeceğim merak etmeyin aklımda, ne olursa olsun sizi bırakmak yok rabbim isimlerinizin yanına koca göbekli hatunlar eklememi nasip etsin
hic umursama ve tutunmaya isaret olarak dusun canim.. benim transferden hemen sonraki gunlerde yaklasik 3-4 gun az az geldi acik kahverengi akintim.. doktoru arayip sordum normal dedi.. kirmizi kan gelirse hemen haber verin dedi.. artik tutunmaya isaretti belkide diye dusunuyorum canim.. insallahta oyledir... tutunuvermislerdir yavrucuklarimiz :)))))
canım stres yapma düşünmemeye çalış tutunmuştur bebeklerin inşallah rabbim hayılrısı neyse onu nasip etsin
Canim uzme kendini sakin olmaya calis Insallah tutunma kanamasidir. .
bugun daha ıyıyım, dun sadece bır kez oldu o pembelık. kaç kez tuvalete gıdıp geldım ondna sonra hıc bırsey olmadı.bı de vucudum o jelı atıyor sanırım, akıntıyla beraber geldı dışarı dun hep.tiksindım( pembelıkten sonra geceye kadar bı şey battı ara ara o kadar. yarım saatte bır bırşey batıp cıkıyor anlık. Bugun 8.gün. Az kaldı sonucacanım karamsar olma ,moralde çok önemli.pembe renk olması yerleşme kanaması gibi bence çünki benim 1. aşılamamda kanamam olunca doktoru aradım doktor pembe renklimi ,kırmızı renkli mi diye sordu..içini ferah tut inşalllah yerleşyodur bebişin..
Bukadar erken saatte gunaydımn demeyı hıc sevmem aslında :) ıstanbl donusu sabahın 8 ınde ferıbotlarda surunmek berbat :) ama mutlu ve guzel bır gune uyanmak dolayı hepınıze gunaydınlar bol bebişler efendım...:):):)
canım ben sadece gonalf birde aspirin ve folikasit verdi.senin daha çok ilacın:44:benim ilk tüpbebek denemem.senin kaçıncı?hakkında hayırlısı olur bebeğin seninle olur inşallah.