kızlar şok içindeyim.dün kalp atışını dinlemek için gittim.bir de ne görelim?ikizzzzzzzzzzzz.ikisinin de kalp atışlarını duyduk şok şükür,ikisi de sağlıklılar.yedinci haftaya kadar hep tek çıkıyordu.7+2 de ikinci bebekte görüldü.hala inanamıyorum.çokkkkk mutluyum.
kızlar şok içindeyim.dün kalp atışını dinlemek için gittim.bir de ne görelim?ikizzzzzzzzzzzz.ikisinin de kalp atışlarını duyduk şok şükür,ikisi de sağlıklılar.yedinci haftaya kadar hep tek çıkıyordu.7+2 de ikinci bebekte görüldü.hala inanamıyorum.çokkkkk mutluyum.
inşallah canım ama kanamalarım var.sürekli yatıyorum..sizler böyle birşey yaşadınız mı?korkuyorum
canım benimde ilk denemem negatif ne kadar zaman rahimin dinlenmesi gerek. dondurulan 1 embiryom var ondan devam edeceğiz bide benim karnımdaçok şiş sanki irileştim biraz yada banamı öyle geliyo bilmiyorum hastalanmadım da ilaçlardan gecikiyomuş gerçi ama kestimde ilaçları bilgin varsa cevap verirsen sevinirim
Benim birinci demem pek parlak olmadi 4,5 aylikken kaybettim ikisinide... simdi 1 sene gecti mayista tekrar olacak transfer insAllah bu bu defa hersey yolunda gider birsz diblen cnm acele etme suan psikolojk olarak yikik bi durumdasindir kafani topla unutmaya calis cook zor olsada sona yine dene kisa zamanda Allahin izniylr hamis olursun insAllah yine
saol canım inş. birazdaha iyiyim. büyük ihtimalle bu ay başlıycaz gene bakalım ne olacak son durumu yazarım ama artık nötürüm bu konuda bakalım kısmet...
imşallah seninde güzel haberlerin olur
Iyi dusunelim ki iy olsun cnm herseyin hayirlisi ;-)
a evt. doğru diyorsun inşallah ikimizde isteyen herkezde bebiş nasip olur....
Amiiiiin insAllah canim...
senin tedavin hangi hastanede istanbuldamısın
Hayir cnm kibrista oluck
merhaba arkadaşlar ,herkes iyidir umarım
3 hafta önce oğlumuz olacağını öğrenmıştık, meğer doktorumuz yanılmış. Kızımız olacakmış
%99.9 kız dedi
ayy canım benim ne güzel.tabi sağlıklı olsun yeter ama kız çocukları da bi başka şeker oluyor ya.onu süsleyip püslücen.saçlarını 2 yandan süslü tokalarla toplayacaksın falan.güzel bir şey.zaten son dakikaya kadar herşey değişebilyor.benimde 7. haftaya kadar hep tek çıkıyordu.7. haftada ikiz olduğu çıktı ortaya.çok mutlu oldum senin adına.tebrik ederim birkez daha canım.öpüyorum
selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....
selam arkadaşlar 31 martta doğum yaptım bir kız bir erkek . bugun yazayım yarın yazayım fırsat bulamadım bir türlü.....
Teşekkur ederım naz.cım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahuçanfasülye tebrikler... kızın olacağı için çok şanslısın. kızlar çok sevimli oluyorlar.