Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bütün yuregimle diliyorum Allah gonlundeki isteği nasip etsin. Canım benim inşallah güzel haberle geleceksin

canım benim Allah razı olsun,çocuklarını sana bağışlasın.geldim güzel haberlerle geldim canım değerim 313 çıktı.5. gün embriyosu bugün 10. gün..duaya devam.çünkü bunu da kaybetmekten korkuyorum...

kızlar değerim 313 çıktı....5. gün embriyosu.bugün 10.günümdü. Rabbim bu defa sonunu göstersin..bunu da kaybetmekten korkuyorum..eğer bebeğim kalsaydı görünen doğum tarihi bugündü..Rabbim burdan hayırlı mesajını yollamış olsun inşallah....

ah canım benım, ne mutlu sana. güle gule sağlıkla buyutun.
iyi olmanıza cok sevındım, arada haber ver yıne

çok çok tebrık ederım canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına al ınş.

Hayırlı olsun canım ne mutlu sana. Allah dileyen isteyen bütün arkadaşlarımıza yasatsin inşallah öpüyorum seni ve oğulcugunu

Içini ferah tut benim de bir önceki kimyasal gebelikti. Allah bagislasin sımsıkı tutunsun sana ve hayata. Çok sevindim inan senin güzel haberini almak için baktım ve aldım...

çok çok tebrık ederım canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına al ınş.[/QUOTE]

canım çok sağol....Allah razı olsun

Içini ferah tut benim de bir önceki kimyasal gebelikti. Allah bagislasin sımsıkı tutunsun sana ve hayata. Çok sevindim inan senin güzel haberini almak için baktım ve aldım...

canım menacım çok sağol...Allah razı olsun....evletlerını sana bağışlasın..bize de kucağımıza hayırlısıyla almak nasip olsun inşallah....ve Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inş

CAnim oyle cok sevindimki gozun aydin.. Rabbim tamamina erdirsin insallah canim gonlune gore versin..

Merhaba arkadaşlar epeydir giremiyorum çok şükür kızıma 24 ocakta kavuştum..umarum herkes iyidir..Rabbim bebişi olanlara sağlıklı uzum ömür,bebek bekleyenlere sağlıkla kavuşmayı,isteyen herkese tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin..Allaha emanet olun..

herkese günaydınlar.bugün transferim var.beni uyku tutmadı.yalnız aklıma takılan birşey var.ilk denememde embriyolarım çok iyi kalitede blast transfer olmama rağmen tutmadı,sonucum negatifti.bu sefer 3.gün transferi olacak.embriyoların kalitesi çok iyi dediler gene.öyleyse yine neden yine 5. günü beklemiyoruz dedim bu sefer böyle deniyelim dediler.kızlar sizce 3. günle şansım nedir?çünkü 5. gün olmadı acaba 3. günle olurmuki.aranızda 3. gün transferiyle hamile kalan varmı?nolur bana umut olun kızlar.

Gunaydin canim benim 3. gun embiryosuydu ve simdi yavrum kucagimda cok sukur kafan suan karma karisik biliyorum ama hic dusunme oyle seyleri pozitif dusun bu defa olacagina inan ve Allaha sigin..
benim ustelik sadece 4 yumurtam olusmustu ve sadece 1 tane dollenmisti oda 3. gun embiryosu olarak transfer edilmisti cok sukur Rabbime yavrumu verdi Rabbim insallah sanada nasip etsin..

Canım benim hatırlarsın belki uçan fasulye diye arkadaşımız var bu forumda ilk denemesinde 5. gün transferi yapıldı tutmadı.ikinci denemesinde 3. gün transferi yapıldı tuttu çok şükür.Bana embriyolog şöyle demişti embriyolar içinden en güçlüsünü seçmek için bekliyorum ama hepsinin gelşimi aynı gidiyor seçemiyorum biraz daha beklemeliyiz demişti o yüzden 5. günün bekledi.ama 3. günde gelişimi diğerlerinden önde giden görseydi 3. gün transferi yapacaktı..Sen içini ferah tut..Rabbim inşallah bu defa müjdeli haberler almayı nasip eder sana..

merhaba canım,öncelıkle hayırlı olsun ınş bu sefer olacak.
.yekzeban'ın dedıgı gıbı ılk blasttı ve tutmadı. bu arada yekzebanla benım doktorum aynı. daha sonra onun tavsıyesıyle yekzebanın dr.u ıle tanıştık. tam 33 yumurtam oluşmuştu. Dr.um bu sefer 3.gun embrıyosu deneyecegız dedı. aynen ben de bir suru yumurta var 5.güne gidelım dedım. Zaten 5.gün denenmış olmamış nıye aynı sekılde gıdelım dedı dr. Çok da ıyı yaptı, tuttu. Onlar bılır ne yapacagını. Düşünme cok. Olacagı varsa oluyor, 3e 5e bakmıyor yanı

cevap veren arkadaşlara teşekkürler.bugün transferimin 2.günü.heyecanla bekliyorum.vakit çok zor geçiyor.üstüne bir de grip oldum.sürekli hapşırıyorum ve burnum akıyor.progestan da ben mahfediyor.içtikten 1 saat sonra nasıl bir baş dönmesi allahım öyle.leyla gibi dolanıyorum.ama herşeye rağmen bu sefer daha fazla umutluyum.bir de bazen nefesim yetmiyor bana sonra düzeliyor.umarım ohss olmamışımdır.karnım da azcık şiş çünkü.hrşeyin hayırlısı. sonucumu yazarım mutlaka.öpüyorum

merhaba arkadaşımız mirage iki kere 5. gün embriyosu ile tedavi oldu ve sonuç negatifti sonuncu tedavisi 3. gün embriyosu ile yapıldı ikizlere hamile kaldı.geçtiğimiz ay 27 şubat günü oğullarını kucağına aldı inş. seninki de inş. hamilelikle sonuçlanır canım gönlünü ferah tut :)

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Bugün 9. günüm.test günüme 3 gün var daha.ama dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve değerim 26,14 çıktı.çoooooooooooooooook mutluyum hala inanamıyorum.transferin 6. günü de yaptırmıştım kan tahlili o zaman 6. gün değerim 0,196 çıkmıştı.çok üzülmüştüm doktorumu aradım negatif dedim kızdı bana ne bekliyordun 6. gün dedi.gerçektende doğru bugün 9. günde pozitiffffffffffffff.yani erken tahlil yapıpta çıkmayanlar sakın üzülmesinler.sonradan yükseliyor.ayrıca sakın idrarda da çıkmazsa üzülmeyin çünkü benim idrarda da çıkmadı.daha bu sabah erken gebelik testiyle yaptım negatif.hem de erken gebelik testi düşünün yani.bi de bu akşam biraz önce normal testle yaptım onda silik 2. çizgiyi gördüm.yani 9. günün akşamında.böyle işte kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh

Yaaaa ne guzel oldu baaaak
Tebrıkler canım, korkuyordun 3.gün embrıyosu dıye ama bı bıldıgı var doktorunun demıştım. Cok iyi oldu, hayırlı olsun canım benım. Saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gorecegız ınş.
Doktorlar boşuna 12.günü bekleyın demıyorlar, tabı cıkmaz 6.günde Ben de 10.gün ögrendım 56 çıkmıştı değerım.Erkencıyız

Tebrikler cnm.
Rabbim tamamına erdirsin.
tablodan birisi daha hamile :)
darısı diğer negatif olanların başına

kızlarrrrrrrrrr,bugün gene kan testi yaptırdım ve 11.gün değerim 99,85 çıktı.doktorum harika dedi.herşey yolunda.uçan ve fasülye ve flzask 2003 teşekkür ederim.öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…