Bütün yuregimle diliyorum Allah gonlundeki isteği nasip etsin. Canım benim inşallah güzel haberle geleceksin
ah canım benım, ne mutlu sana. güle gule sağlıkla buyutun.Kızlar salı günü saat 11:11 de oğulcuğum dünyaya geldi.4 kilo 20 gram doğdu.. sezeryanla oldu.Adını Mehmet Akif koyduk:))Çok şükür ikimizde iyiyiz.Sezeryan olduğu için ilk günler ağrım vardı sütüm hemen gelmedi ama artık yavaş yavaş düzene giriyoruz çok şükür.. harika bir duygu anne olmak tabiki.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..Kimseye aratmasın..Doğumu olan arkadaşlarıma Rabbim sağlık afiyet versin.Doğumu yaklaşanlarada kolaylıklar versin inşallah:))
çok çok tebrık ederım canım, hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına al ınş.kızlar değerim 313 çıktı....5. gün embriyosu.bugün 10.günümdü. Rabbim bu defa sonunu göstersin..bunu da kaybetmekten korkuyorum..eğer bebeğim kalsaydı görünen doğum tarihi bugündü..Rabbim burdan hayırlı mesajını yollamış olsun inşallah....
Kızlar salı günü saat 11:11 de oğulcuğum dünyaya geldi.4 kilo 20 gram doğdu.. sezeryanla oldu.Adını Mehmet Akif koyduk:))Çok şükür ikimizde iyiyiz.Sezeryan olduğu için ilk günler ağrım vardı sütüm hemen gelmedi ama artık yavaş yavaş düzene giriyoruz çok şükür.. harika bir duygu anne olmak tabiki.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..Kimseye aratmasın..Doğumu olan arkadaşlarıma Rabbim sağlık afiyet versin.Doğumu yaklaşanlarada kolaylıklar versin inşallah:))
kızlar değerim 313 çıktı....5. gün embriyosu.bugün 10.günümdü. Rabbim bu defa sonunu göstersin..bunu da kaybetmekten korkuyorum..eğer bebeğim kalsaydı görünen doğum tarihi bugündü..Rabbim burdan hayırlı mesajını yollamış olsun inşallah....
Içini ferah tut benim de bir önceki kimyasal gebelikti. Allah bagislasin sımsıkı tutunsun sana ve hayata. Çok sevindim inan senin güzel haberini almak için baktım ve aldım...
kızlar değerim 313 çıktı....5. gün embriyosu.bugün 10.günümdü. Rabbim bu defa sonunu göstersin..bunu da kaybetmekten korkuyorum..eğer bebeğim kalsaydı görünen doğum tarihi bugündü..Rabbim burdan hayırlı mesajını yollamış olsun inşallah....
herkese günaydınlar.bugün transferim var.beni uyku tutmadı.yalnız aklıma takılan birşey var.ilk denememde embriyolarım çok iyi kalitede blast transfer olmama rağmen tutmadı,sonucum negatifti.bu sefer 3.gün transferi olacak.embriyoların kalitesi çok iyi dediler gene.öyleyse yine neden yine 5. günü beklemiyoruz dedim bu sefer böyle deniyelim dediler.kızlar sizce 3. günle şansım nedir?çünkü 5. gün olmadı acaba 3. günle olurmuki.aranızda 3. gün transferiyle hamile kalan varmı?nolur bana umut olun kızlar.
CAnim oyle cok sevindimki gozun aydin.. Rabbim tamamina erdirsin insallah canim gonlune gore versin..
herkese günaydınlar.bugün transferim var.beni uyku tutmadı.yalnız aklıma takılan birşey var.ilk denememde embriyolarım çok iyi kalitede blast transfer olmama rağmen tutmadı,sonucum negatifti.bu sefer 3.gün transferi olacak.embriyoların kalitesi çok iyi dediler gene.öyleyse yine neden yine 5. günü beklemiyoruz dedim bu sefer böyle deniyelim dediler.kızlar sizce 3. günle şansım nedir?çünkü 5. gün olmadı acaba 3. günle olurmuki.aranızda 3. gün transferiyle hamile kalan varmı?nolur bana umut olun kızlar.
merhaba canım,öncelıkle hayırlı olsun ınş bu sefer olacak.herkese günaydınlar.bugün transferim var.beni uyku tutmadı.yalnız aklıma takılan birşey var.ilk denememde embriyolarım çok iyi kalitede blast transfer olmama rağmen tutmadı,sonucum negatifti.bu sefer 3.gün transferi olacak.embriyoların kalitesi çok iyi dediler gene.öyleyse yine neden yine 5. günü beklemiyoruz dedim bu sefer böyle deniyelim dediler.kızlar sizce 3. günle şansım nedir?çünkü 5. gün olmadı acaba 3. günle olurmuki.aranızda 3. gün transferiyle hamile kalan varmı?nolur bana umut olun kızlar.
Yaaaa ne guzel oldu baaaakKızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Bugün 9. günüm.test günüme 3 gün var daha.ama dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve değerim 26,14 çıktı.çoooooooooooooooook mutluyum hala inanamıyorum.transferin 6. günü de yaptırmıştım kan tahlili o zaman 6. gün değerim 0,196 çıkmıştı.çok üzülmüştüm doktorumu aradım negatif dedim kızdı bana ne bekliyordun 6. gün dedi.gerçektende doğru bugün 9. günde pozitiffffffffffffff.yani erken tahlil yapıpta çıkmayanlar sakın üzülmesinler.sonradan yükseliyor.ayrıca sakın idrarda da çıkmazsa üzülmeyin çünkü benim idrarda da çıkmadı.daha bu sabah erken gebelik testiyle yaptım negatif.hem de erken gebelik testi düşünün yani.bi de bu akşam biraz önce normal testle yaptım onda silik 2. çizgiyi gördüm.yani 9. günün akşamında.böyle işte kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Bugün 9. günüm.test günüme 3 gün var daha.ama dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve değerim 26,14 çıktı.çoooooooooooooooook mutluyum hala inanamıyorum.transferin 6. günü de yaptırmıştım kan tahlili o zaman 6. gün değerim 0,196 çıkmıştı.çok üzülmüştüm doktorumu aradım negatif dedim kızdı bana ne bekliyordun 6. gün dedi.gerçektende doğru bugün 9. günde pozitiffffffffffffff.yani erken tahlil yapıpta çıkmayanlar sakın üzülmesinler.sonradan yükseliyor.ayrıca sakın idrarda da çıkmazsa üzülmeyin çünkü benim idrarda da çıkmadı.daha bu sabah erken gebelik testiyle yaptım negatif.hem de erken gebelik testi düşünün yani.bi de bu akşam biraz önce normal testle yaptım onda silik 2. çizgiyi gördüm.yani 9. günün akşamında.böyle işte kızlar.darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh