Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bebislerimin ikisi de doğru yerde tutunmuş bu sefer, yani kısmetse bende ikiz annesi olucam:KK16:
Ama bi sorum var 2kez dra gittim 2side vajinal muayneydi ne zaman karindan muayene olmaya baslicam diye sordum drum 9ay boyunca vajinal muayene olacaksın ikiz olduğu için dedi ben hiç bir yerde böyle bişey okumadım duymadım hatta bunun düşüklere sebep olduğunu duymuştum. Sizin muayeneleriniz nasıl olmuştu?:26:
Bu arada dikkat etmem gereken seyler varsa yazarsaniz sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var:KK1:

Bebislerimin ikisi de doğru yerde tutunmuş bu sefer, yani kısmetse bende ikiz annesi olucam:KK16:
Ama bi sorum var 2kez dra gittim 2side vajinal muayneydi ne zaman karindan muayene olmaya baslicam diye sordum drum 9ay boyunca vajinal muayene olacaksın ikiz olduğu için dedi ben hiç bir yerde böyle bişey okumadım duymadım hatta bunun düşüklere sebep olduğunu duymuştum. Sizin muayeneleriniz nasıl olmuştu?:26:
Bu arada dikkat etmem gereken seyler varsa yazarsaniz sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var:KK1:
hayırlı olsun manolyam, senınle dogum vaktimiz günü gününe aynı :KK9: ama benım ikiz degıl. yalnız en son gıttıgımızde doktor alttan baktı, ben de sordum ne kadar daha böyle olacak dıye. Bir dahaki gelişinizde üstten yani karından bakılacak demişti.
hatta başka bır doktora da gıttık o direkt karından baktı. senınkı ilginç geldı bana da :44:

Canım ben dogum yaptığım gün dahil vajinal muayene oldum.
Sakin korkma bir sakıncası yok
Vajinal muayenede servis ölçümü yapiyor dr erken doğuma karsi

Ikiz gebelik gecirmis biris olarak yaziyorumki, boyle bir sey ilk defa duydum, mecburi durumlar disinda geneli karindan bakiliyor canim en azindan benim gebeligimde oyleydi, kanaman oldunda bakiyolar altan, veya goremedikleri zaman cunku vginal yoldan daha net goruyorlar.

Tavsiyelere gelince ikiz gebelik ikiz endise hic bir zaman unutma.
Kanamalara hazirlikli ol, oldunmu korkma gayet nomal, yinede doktoruna tabiki bildir
Testlerini ve tahlilerini duzenli yaptir ihmal etme

Ikiz olduklari icin ultrasyonda bazi olcumlerde zorlanabiliyorlar kesinlikle karnini sarsmalaraina, sallamalarina, ikide bir saga veya sola cevirmlerine izin verme, gormuyosan zorlama bi dahakine de.

Ikiz gebelikte belirtiler tek gebelige gore daha once ve daha etkin seyir eder derler ama.benim migde yanmasi disinda bir derdim olmadi.

Ayak sismesini cok ciddiye al ilerleyen haftalarda cok dikkat et, ikiz gebelik normal.deselerde inanma, sislikle beraber ayakda durdunda hafifde olsa.morarma gordunmu hemen doktora git.

Ikiz.olduklari icin hareketlerini takip etmek cok zor cunku zat3n her yerinde bisey hissediuorsun sanki, ama hareket duzenliligine dikkat et, tatli veya sogukseyler ictinde sag tarafina yat hemen hareket ederler.

Hep dikkatli ol hic bir zaman 3 qy gecti daha bisey olmaz deme, hamileligin tadini cikar cik gez dolas, bol bol morel topla... hasta gibi surekli evde yatmana gerek yok tehlikeli bir durum.olmadiktan sonra. Rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins.

herkese merhaba.uçan fasülye manolya ve diğer hamile olan herkesi tebrik ediyorum.bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.doğum yapan arkadaşlar allah yavrularınızı analı babalı büyütsün.kızlar ben de 2. denememi yapıyorum.bu cumartesi yumurtalarım toplancak,3-5 gün sonrada transfer olacak.iğnelerimin 7. günü bugün.opuya 5 gün kaldı.ilk denememdeki heyecanım yok nedense umutluyum sadece ama heyecan yok.sanki sıradan birşeymiş gibi geliyor.içimde pozitif ya da negatif bir his yok.bu iyi birşeymi yoksa kötümü bilmiyorum ama hayırlısı artık.bu sefer başarırsam iyi haberi sizlere iletirim buradan.bu denememin öncesinde histereskopi yapıldı bana miyom vardı o alındı.3 ay boyunca lenfosit aşısı oldum.hamile kalırsam 2 ay daha olacağım.transferden önce gebelik aşısı yapılacak.bir de embriyolara lazerle tomurcuklanma yapılacak.bir sürü yeni şey deneyip yapıyoruz bakalım sonuç ne olur.ayrıca öncesinde genetik testlere varıncaya kadar herşeye bakıldı,bi problem çıkmadı onlarda.bize ilk denememin 2 katı masrafa neden oldu ama umarım işe yarar.işte benden haberler böyle işte.iyi haberlerle geleceğim inşallah.o listede benim adımın karşısındada hamile diye yazacak inşallah

herkese merhaba.uçan fasülye manolya ve diğer hamile olan herkesi tebrik ediyorum.bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.doğum yapan arkadaşlar allah yavrularınızı analı babalı büyütsün.kızlar ben de 2. denememi yapıyorum.bu cumartesi yumurtalarım toplancak,3-5 gün sonrada transfer olacak.iğnelerimin 7. günü bugün.opuya 5 gün kaldı.ilk denememdeki heyecanım yok nedense umutluyum sadece ama heyecan yok.sanki sıradan birşeymiş gibi geliyor.içimde pozitif ya da negatif bir his yok.bu iyi birşeymi yoksa kötümü bilmiyorum ama hayırlısı artık.bu sefer başarırsam iyi haberi sizlere iletirim buradan.bu denememin öncesinde histereskopi yapıldı bana miyom vardı o alındı.3 ay boyunca lenfosit aşısı oldum.hamile kalırsam 2 ay daha olacağım.transferden önce gebelik aşısı yapılacak.bir de embriyolara lazerle tomurcuklanma yapılacak.bir sürü yeni şey deneyip yapıyoruz bakalım sonuç ne olur.ayrıca öncesinde genetik testlere varıncaya kadar herşeye bakıldı,bi problem çıkmadı onlarda.bize ilk denememin 2 katı masrafa neden oldu ama umarım işe yarar.işte benden haberler böyle işte.iyi haberlerle geleceğim inşallah.o listede benim adımın karşısındada hamile diye yazacak inşallah
tedavin hayırlı olsun canım. olabilecek bütün teknikleri uygulamışlar. benim de 2. denemede hiç pozitif negatif bir his yoktu. uzun protokol uygulandı. ama inan o kadar çabuk geçti ki tedavi süreci. sonrasında transfeer ve ben teste yaklaştıkça o heyecanı hiissettim. belki sende de öyle olur. sonuç pozitif oldu benim. inşşş senin de pozitif haberlerini buradan alırız. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. embriyoların sana sıkı sıkı tutunsun inş. kendine iyi bak ve pozitif olmaya çalış.

menaccim benide listeye dogum yapti diye ekleyebilirsin :) cok sukur Allaha persembe sabahi yavrumu aldim bende kucagima o kadar mutluyumki Rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu..

menaccim benide listeye dogum yapti diye ekleyebilirsin :) cok sukur Allaha persembe sabahi yavrumu aldim bende kucagima o kadar mutluyumki Rabbim isteyen herkese yasatsin bu mutlulugu..

canım benim hayırlı olsun,gözün aydın...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...ben de 2. denememi yaptım sonuç bekliyorum..dualarını bizden esirgeme taze annecim...

Selam kızlarrr..
nasılsınız çok yazamıyorum artık sayfaya..
yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.:KK49::KK49::KK49::KK49:
tedavide olanlarda inşaallah pozitif sonuçlanır tedavileri tablomuzda hiç negatif kalmaz.
doğum yapan arkadaşlarda güle güle büyütün melekelerinizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bebek dostu sen nasılsın cnm nasıl gidiyo bebişli hayat.
kızım 50 günlük olduu.dün mevlütümüzü yaptık.
günler yoğun geçiyo ama güzelll..

Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))

canım benim hayırlı olsun,gözün aydın...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...ben de 2. denememi yaptım sonuç bekliyorum..dualarını bizden esirgeme taze annecim...

Caniiimmm.. cok tesekur ederim Rabbim insallah bu defa yuzunu guldursun canim kacinci gundesin?

Merhaba kızlar..Herkesin keyfi yerindedir inşallah..Ben yarın doğuma gidiyorum.Bebeğim biraz iri olduğu için son anda sezeryana almaya karar verdi doktorum.Yarın 11 gibi doğuma gireceğim inşallah.Dualarınızı bekliyorum:))
ayy canım benım yenı goruyorum mesajını. sımdıye bebegını kucagına almışsındır :KK16:

Sağlıkla büyütün, ömürlü olsun. İnşallah ıkınız de ıyısınızdır. İyi olunca haber vermeye gelırsın zaten. Hayırlı olsun arkadaşım :KK54:

günaydın kızlar.... nasılsınız? menac, jellybonsdf, flazsk nasıl gidiyor annelik? fotografımı çekip göndersem anlarsınız benimki nasıl geçiyor:))) mirjam ne yaptın canım? kendinize ıyı bakın. öpüyorum

Saclarimi tarayacak tuvalete gidecek vaktim yok o yüzden bosladim burayı. Ikiz bebek annesi olmak hem çok güzel hem çok zor. Ben de seni öpüyorum kocaman...

kızlar merhaba....bebişliler Allah kolaylıklar versin, sağlık versin de tatlı tatlı büyüsünler inşallah...mirjam canım sana d hayırlı doğumlar...uçan fasulye senin adına çok sevindim darısı bize,özlem_ahmete ,bana ve tüm isteyenlere...

benim 2. tedavi de bitti kızlar.çarşamba günü 5. gün embriyosu transferi yapıldı...gün saymaktayım.dualarınızı bekliyorum...mirjam doğumda adımızı söylemeyi unutma:))))

Bütün yuregimle diliyorum Allah gonlundeki isteği nasip etsin. Canım benim inşallah güzel haberle geleceksin

Canım oncelikle Allah bagislasin evlatlarini. Sağlıklı ve zamanında doğum nasipetsin. Sekizinci haftadan itibaren hep karindan bakildi. Bir tek rahim ağzı ölçümü yapılırken alttan baktı iki kere o kadar. Cok saçma doktorunu degistir bence.

Allah bagislasin mutluluğunu daim etsin yavrunu hayırlı evlat kilsin. En kısa zamanda ekleyecegim canım.

:KK3:

Güzel anne en kisa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum. Inşallah her şey yolunda gitmiştir.:KK16:

Kızlar salı günü saat 11:11 de oğulcuğum dünyaya geldi.4 kilo 20 gram doğdu.. sezeryanla oldu.Adını Mehmet Akif koyduk:))Çok şükür ikimizde iyiyiz.Sezeryan olduğu için ilk günler ağrım vardı sütüm hemen gelmedi ama artık yavaş yavaş düzene giriyoruz çok şükür.. harika bir duygu anne olmak tabiki.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah..Kimseye aratmasın..Doğumu olan arkadaşlarıma Rabbim sağlık afiyet versin.Doğumu yaklaşanlarada kolaylıklar versin inşallah:))

X