- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
Geç oldu ama dönebıldık, opu.m güzel geçti. Hiç birşey hissetmeden olup bıtmesı güzelmiş. Rüya bile gördum uyurken.Uayndıgımda ağrım oldu, hemşire agrı kesici iğne yaptı, 5te uyandım 6da birşeyler yedirdiler.7de de hastaneden cıktık ama öyle bi midem bulandı kı çiçeklerin dibine istifra ettımhastaneden içeri bile giremedık dönmüştük tam midem bulanıyor demek ıcın. Ama istifra edince rahatladım
Toplam 26 tane yumurtam toplanmış.
Yarın bizi transfer günü için bilgilendirecekler.
Şuan da biraz ağrım var. 7 çeşit ilaç verıldı.jelinden hapından flasterine kadar. Onlara başladım.
Geç oldu ama dönebıldık, opu.m güzel geçti. Hiç birşey hissetmeden olup bıtmesı güzelmiş. Rüya bile gördum uyurken.Uayndıgımda ağrım oldu, hemşire agrı kesici iğne yaptı, 5te uyandım 6da birşeyler yedirdiler.7de de hastaneden cıktık ama öyle bi midem bulandı kı çiçeklerin dibine istifra ettımhastaneden içeri bile giremedık dönmüştük tam midem bulanıyor demek ıcın. Ama istifra edince rahatladım
Şuan da biraz ağrım var. 7 çeşit ilaç verıldı.jelinden hapından flasterine kadar. Onlara başladım.
canım çok sagol peki bu yumurta toplama çok acılı mıı??
teşekkur ederım flzask ınş sizin de iyi haberlerınızı alırız bı an evvelGeçmiş olsun cnmm ..opun olmuşş..maaşallah yumrtalarda iyi.
inşallah kaliteli embriyoların olur...ve göbüşüne konurr..
sağol canım,teşekkur ederım. dönerler ınş. bakalım. heyecan doruktaCanim gunaydin hayirli olsun opun.Sana bebis olarak donsunler insallah.
geçmiş olsun güzel embryoların olsun inş.. evet ilaç veriyorlar jel özellikle herkese veriliyor nerdeyse bebeğin tutunmasına ortam hazırlıyor yardımcı oluyor progesteron içerkli.. maşallah baya toplanmış illaki dondurulan da olur kaliteli çıkarsa bi kaç güne ararlar seni kaçıncı gün transfer yapılacak kaç tane kaliteli var diye hayılrısı olsun inş
Oldu bitti şükür canım, cok yumurta olunca birazcık uzun uyudum.1 saat kadar. blastı senden duydum ve arastırdım, 6.gün embriyosu oluyormuş sanırım :44: cok yumurtası olanlarda yapılıyormuş değil mi? tutunma şansı daha yüksek oluyor dıye okudum bir de.
hepımız anneler gününe hayırlısıyla gireriz ınş
selam kızlarrrrrben de başlamaya karar verdim ve ilaçlarımı içtim dün, biliyorsunuz benimki dondurulmuş embriyo transferi bir sorun çıkmazsa bu ayın 25-30'u arası transferim olur, dualarınızı eksik etmeyin canlarım
dualarımız senle canım.dondurulmuşta ihtimal artıyo die biliyorum.keşke benimkide bu ay olabilseydi ama adeti bekleyecez birde homosisteinim yüksek onun düşmesini bekler die düşünüyorum doktorum kimbilir nasıl heyecanlısındırrrselam kızlarrrrrben de başlamaya karar verdim ve ilaçlarımı içtim dün, biliyorsunuz benimki dondurulmuş embriyo transferi bir sorun çıkmazsa bu ayın 25-30'u arası transferim olur, dualarınızı eksik etmeyin canlarım
ayy 13 çocuk kulaga çok çok çokk geliyor ama ne kadar güzel transferden sonra kalanları dondurtacak mısın canım.Embriyolog aradı kızlar
26 yumurtadan 20si işleme alacak kadar kalıtelıymış. Bu 20sinden de 13ü döllenmış.
13 tane cocugumuz var sımdılık
pazartesı tekrar arayacaklar, ve transfer gunu bellı olacak
dualarımız senle canım.dondurulmuşta ihtimal artıyo die biliyorum.keşke benimkide bu ay olabilseydi ama adeti bekleyecez birde homosisteinim yüksek onun düşmesini bekler die düşünüyorum doktorum kimbilir nasıl heyecanlısındırrr
inşallah canım bizdeki tek sorun benim homosisteinim yüksek başka bir sıkıntı yok.umarım o da düşmüştür. direk düşük sebebiymiş.2 düşüğümde bundan oldu sanırım. ve benden şu an ki doktorum dışında kimse homosistein bakmadı. doktorum bana kilo ver diyo ısrarla 4 kilo verdim ancak.sizde kilo durumları nasıl kızlar millet 100 kilo hamile halıyo hiç bir sıkıntı yaşamıyor doktorum ısrarla kilo verdio piko da yok .siz kaç kilosunuz kızlarBenim için süpriz oldu bu ay yumurtam catlamayip kist olmuştu bi daha ki ayı bekleyecektik. Ama adetin ilk günü kistin gittigini söyledi doktorum ve bu ay başladık. Heyecan pek yok şimdilik ama gün geçtikçe artacak :)))) inşallah senin de bir sıkıntı kalmaz ve güzel ve pozitif bir şekilde başlarsınız ...
inşallah canım bizdeki tek sorun benim homosisteinim yüksek başka bir sıkıntı yok.umarım o da düşmüştür. direk düşük sebebiymiş.2 düşüğümde bundan oldu sanırım. ve benden şu an ki doktorum dışında kimse homosistein bakmadı. doktorum bana kilo ver diyo ısrarla 4 kilo verdim ancak.sizde kilo durumları nasıl kızlar millet 100 kilo hamile halıyo hiç bir sıkıntı yaşamıyor doktorum ısrarla kilo verdio piko da yok .siz kaç kilosunuz kızlar
Normal gebelikte sorun olmuyor da tup bebekte kiloya takıyor doktorlar :) benim boyum 1.60 kilom da 52 pko olmama ragmen kilom normal bir o sıkıntım yok şükür yoksa ne ararsan o var yani :))
selam kızlarrrrrben de başlamaya karar verdim ve ilaçlarımı içtim dün, biliyorsunuz benimki dondurulmuş embriyo transferi bir sorun çıkmazsa bu ayın 25-30'u arası transferim olur, dualarınızı eksik etmeyin canlarım
rabbım hayırlısıyla o guzel duyguları yasamanızı nasıp etsın ıns bende bruksel tup bebek merkezınde yaptırıcam ılk denemem olucak mayısın bası gıbı transfer yapıcaklar heycanlıyım korkuyorum da ne yapıcam bılmıyorum
ayy hastaneye gıt gel heyecan artıyor,selam kızlarrrrrben de başlamaya karar verdim ve ilaçlarımı içtim dün, biliyorsunuz benimki dondurulmuş embriyo transferi bir sorun çıkmazsa bu ayın 25-30'u arası transferim olur, dualarınızı eksik etmeyin canlarım
ayy 13 çocuk kulaga çok çok çokk geliyor ama ne kadar güzel transferden sonra kalanları dondurtacak mısın canım.