Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba kızlar,
Ne zamandır giremiyorum..ayy çok heyecanlı menac:)) zrabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah..güzel haberlerimiz peşpeşe gelsin..

Merhaba kızlar,
Ne zamandır giremiyorum..ayy çok heyecanlı menac:)) zrabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah..güzel haberlerimiz peşpeşe gelsin..

Evet artık tatlı heyecanlar zamanı Allahın izniyle. İnşallah canım benim senin de az kaldı iki hafta çabuk geçer. Hele son on gün su gibi akıyor

Merhaba kızlar,

Evet artık tatlı heyecanlar zamanı Allahın izniyle. İnşallah canım benim senin de az kaldı iki hafta çabuk geçer. Hele son on gün su gibi akıyor

Merhaba kızlar,

kızlaarrr internetim olmadığı için giremiyorum... inşaallah hepiniz iyisinizdir... biz 36. haftamızı bitiriyoruz çok şükür :) 5 şubatta doğum inşaallah :) epidural sezeryan olacak inşaalllah...
bebeğimin herşeyi hazır hamdolsun..10 gün önce 2700 gr dı oğlumuz bakalım kac gram oldu şimdi... 3 kiloyu gecer heralde.. taşıyoruz çok şükür çooookkk heyecanlıyımmm merakla bekliyoruz bebeğimizi

canım benim sezeryan oldun mu bilmiyorum. bugün hep sana dua ettim. inş sen ve bebişlerin sağlıcakla birbirinize kavuşursunuz. Allah a emanet olun minik yavrularınla. inş kolaylıkla atlatırsınız bugünü. öpüyorum

Canlarim ben öğle vakti doğum yaptım çocukların kilosu gayet ıyi ama solunum sıkıntısı yaşıyoruz biraz o yüzden kuvezdeler bebeklerin. Bir tanesini emzirebildim. Hayatı tehlikeleri yok. Muhteşem bir şey hala inanamıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin

menac canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeni nasip eylesin yavrularını rabbim yavrularına sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürler versin

canım ikiz bebeklerde tedbir amaçlıda olsa küveze koyuyolar sıkıntı yapma sağlıkla çıkarsınız inş evişnize bol bol sütün olsun yavruların doysun inş

flzask2003 canım şimdi meleğinle günlerin yoğun geçiyordur rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin

Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.

topikanamız canımmm çok sevindim hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda küvezden de çıkarlar paşaların,dualarımız seninlee

Menac çok tebrik ederim. Hayırlısıyla çıkarlar küvözden merak etme sen. Ikiz olunca lazım olabiliyor. Eminim her şey çok güzel olacak, keyfini çıkar :) sevgiler

çok sevindim canım gözünüz aydın :)) Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin....inşallah bebişlerin kuvezden en kısa zamanda çıkar canım..çok ağrın olmamıştır inşallah Allah sanada ,bebişlerinede şifa versin.....

cok sevindim canim Masallah..gozunuz aydin canim cennet kokuyodur onlar simdi :) darisi bizim basimiza insallah :) Allaha emanet olun yavrularini koklaya koklaya op benim icin :) ..

canım gozünaydın. inş hemen küvözden de çıkarlar hayırlısıyla. sen rahat ol. dinlen canım. Rabbim oğluşlarınla beraber sağlıklı uzun ömür nasip etsin canım.öpüyorum sizi....bu arada ben de cumartesi günü sezeryana gireceğim inş.

Son düzenleme:
gözün aydın canım....Allahım bahtlarını güzel eylesn.hep huzurla büyüsünler inş.darısı diğer arkadaşlara ve sonra bize inş

Teşekkür ederim kızlar. İnsallahhhhhh sizin daha sağlıklı ve kolay dogumlariniz olur. Biz gayet iyiyiz on saat sonra taburcu olacağım bebekler de hafta içinde evimize gelecek insallahhhhhh öpüyorum çok...

Teşekkür ederim kızlar. İnsallahhhhhh sizin daha sağlıklı ve kolay dogumlariniz olur. Biz gayet iyiyiz on saat sonra taburcu olacağım bebekler de hafta içinde evimize gelecek insallahhhhhh öpüyorum çok...

canım benim ya gözün aydın..bugünlere gelebildiğimize inanamıyorum hiç..nerden nereye çok şükür..öyle çok sevindim ki iyi olmanıza..rabbim evlatlarınla çok güzel günler göstersin size inşallah....dualarında bizi unutma..senin duan kabul olur şimdi..rabbim bizide kurtarsın sağlıcaklan inşallah:))

Dün gece 11:45 de doğurdum kızlar:)2300-2700 bebeklerim.büyük olan 1 gece küvözde kaldı yarıninş ewe gidiyoz az biraz emdiler beni.şimdilik bu kadar öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…