Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Herkese selam arkadaşlar...çok uzun zamandır yazamadım sizlere ama gelişmeleri takip ediyorum. Bazılarının doğumuna çok az kaldı bazıları yeniden tedavilere başladı...Tüm arkadaşların hayırlısıyla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum. Bu site ve forum benim için çok önemliydi çünkü hamile kalmayı düşünmeden hatta evlenmeden çooook önce bu siteyle tanışmıştım. Çünkü 2007de geçirdiğim 3.evre endometriyozis ameliyatı sonrasında doktorum çok da gecikmememi, bebek olmuyorsa en fazla 6 ay tüp bebek için beklememi söylediğinde kimselere çaktırmasam da endişelenmiş ve bu sitedeki arkadaşların hikayelerini okumuştum...Üstelik o zaman evli bile değildim. 2011de evlendim ve gerçekten korktuğum başıma geldi.1 sene deneme sonucu bebeğimiz olmadı. Ama bu forumlardaki arkadaşların hikayelerinden öğrendiğim kadarıyla beklemenin bir faydası olmayacaktı. Hiç aşılama vb.. denemeden Mayıs ayında tüp bebeğe karar verdim. Allah'a çok şükür ilk denememde tuttu. Üstelik 9 yumurta toplanmisti bunlardan 4'u sadece iyi gelişmişti. Ikisini transfer ettiler o da 4.günde, çok da süper kalitede değillerdi ama ana rahminde daha iyi gelişeceğini söylemişti doktorum...Ve çok şükür minik kızım o günden beri benimle. Artık 35. Haftadayım ve şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçti. Burada kendi hikayelerini yazan, kendi sorunlarından, çözümlerinden bahseden arkadaşlar bu yolda büyük desteğim oldular. Herkese ayrı ayrı teşekkürler :) Şu an uzaklardayım...Bir gün çocuğum olduğunda yurtdışında doğurmayı hayal ediyordum. Eşimde benzer fikirde olduğu için kızımızı Amerikada doğurmaya karar verdik. 1 aydır buradayız. Doktorum Türk. Henüz doğum tarihimiz ve nasıl doğum yapacağım belli değil. Doktorum biraz daha beklememi istedi kesin karar vermeden önce. Önümüzdeki birkaç haftada belli olacak herhalde...Sezaryen olacaksa 3 Şubat gibi olacak sanırım, ama daha kesin değil. Sizlerin de tarihlerini duyuyorum ve çok mutlu oluyorum, hepiniz adına heyecanlanıyorum :) umarım hepimiz için en hayırlısı olur ve bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza. Hepinizi öpüyorum, bol şans herkese!
çok güzel canım. iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. kızın da şanslı:)) Allah gönlünüze göre versin canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herkese selam flzask bebişini kucagına aldı kızlar..çok güzel bir bebişi var ikisi ee gayet iyi..darısı doğum bekleyen ve tedavi aşamasında olan transferi yapılan yapılacak olan ve evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına olsun inşallah
çok sevindim. rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin flzask ve kızına. duan için amin canim. darısı isteyen dileyen herkesin başına olsun

Kızlar çok saolun bugun izmit ymut tepe hastanesindeydim çok harika bi doktorla tanıştım emek bey :) çok ilgilendi özel hastanede ben bukadar hastasıyla ilgilenen bi doktor görmedim histereskopiye gerek olmadı ve kesinlikle yapmıcanı söyledi genetik tesleri kan pıhtılaşmasını koromozom testi istedimnonunlada alakalı olmadıgını ama istersem yapabilecegini söyledi ayrıca nisanda 23?yaşını dolduruyorum eşim azısperöi ıldugu için evlilik yıkımın önemli olmadıgını smyledi allah izin verirse nisanda raporlu tüp yapıcam ozamana kadar araştırma hastanesi oldugu için eşimi ve benş her sekilde araştırcaklar çok şeyler anladı hangi birini anlatayım çok muyluyum bugun benden bukdr kızlar

Ucan fasulye canım sanada rabbim yardım etsin dikkat et kendine transferin olmuştur herlde bu sefer rabbim kucagına bebişini versin

Öpüyorum hepinizi
kendine göre güven duyduğun,kendini rahat hissettiğin doktoru bulmak çok önemli. inş bu tedavinle yavrunu kucağına alırsın canım.

canım ya çok az kaldı. heyecan doruktadır şimdi. nasıl hissediyorsun kendini?rahat ol canım. Allahın izniyle herşey çok kolay ve güzel olacak inş.kendine dikkat et.

canım ya çok az kaldı. heyecan doruktadır şimdi. nasıl hissediyorsun kendini?rahat ol canım. Allahın izniyle herşey çok kolay ve güzel olacak inş.kendine dikkat et.

Artık uyuyamiyorum hem heyecandan hem de çok ağırlaştım. Çok merak ediyorum bebeklerimi ilk tanismamizi hayal edip duruyorum :)) bir taraftan endişe ediyorjm ya kuveze girrlerse diye. Korku yok çok şükür.

Artık uyuyamiyorum hem heyecandan hem de çok ağırlaştım. Çok merak ediyorum bebeklerimi ilk tanismamizi hayal edip duruyorum :)) bir taraftan endişe ediyorjm ya kuveze girrlerse diye. Korku yok çok şükür.

36 hafta olmuşsun canım girmeyecekler inş küvöze bende çok merak ediyorum:)bide bu ara bebeklere bakamama korkusu kaplıyo içimi durup durup ağlıyorum

ben de cuma günü kontrole gideceğim. tarihimiz netleşecek. ben de artık uyuyamıyorum. paşaların inş küvöze girmeyecek Allahın izniyle... o ilk tanışma,duygu karmaşası ne bileyim ya ben de cok heyecanlıyım. Rabbim yardımcımız olsun inş.

canım gözün aydın..Allah hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...doğum yapacak diğer arkadaşlar rabbim size de hayırlı doğumlar nasip etsinn...öpüyorum sizi

36 hafta olmuşsun canım girmeyecekler inş küvöze bende çok merak ediyorum:)bide bu ara bebeklere bakamama korkusu kaplıyo içimi durup durup ağlıyorum
inşallah canım benim. Ya sorma ben de korkmaya başladım nasıl bakicam diye. Ama bir şekilde bakacağız. Belki çok yorulacagiz ama mukafatini da alacağız.

ben de cuma günü kontrole gideceğim. tarihimiz netleşecek. ben de artık uyuyamıyorum. paşaların inş küvöze girmeyecek Allahın izniyle... o ilk tanışma,duygu karmaşası ne bileyim ya ben de cok heyecanlıyım. Rabbim yardımcımız olsun inş.
beni çokkkkk iyi anlıyorsun o zaman. İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla doğar canım. Patir patir dokukecegiz ard arda desene. Allahim o elleri ayakları ne sevimlidir şimdi yavrularimizin. Allah başta listemizde bekleyen arkadsslarimiz olmak üzere bu uğurda emek veren göz yaşı döken herkese nasip etsin:KK16:

inşallah canım benim. Ya sorma ben de korkmaya başladım nasıl bakicam diye. Ama bir şekilde bakacağız. Belki çok yorulacagiz ama mukafatini da alacağız.

beni çokkkkk iyi anlıyorsun o zaman. İnşallah hepimizin yavruları sağlıkla doğar canım. Patir patir dokukecegiz ard arda desene. Allahim o elleri ayakları ne sevimlidir şimdi yavrularimizin. Allah başta listemizde bekleyen arkadsslarimiz olmak üzere bu uğurda emek veren göz yaşı döken herkese nasip etsin:KK16:

sen yalnızmı bakcaksın tatlım…ben çok cesaretliyim o konuda inş allah yüzümü kara çıkarmaz:KK9:

sen yalnızmı bakcaksın tatlım…ben çok cesaretliyim o konuda inş allah yüzümü kara çıkarmaz:KK9:

Canım kirkimiz çıkana kadar annemle bakacağız sonra eşim izin alacak yirmi gün. İşe başlayınca da üst komşumuz bakacak parayla. Tam gün tutacağım kadını ben pek guvenmiyorum kendime açıkçası:KK34:

Son düzenleme:
canım gözün aydın..Allah hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...doğum yapacak diğer arkadaşlar rabbim size de hayırlı doğumlar nasip etsinn...öpüyorum sizi

Tatlım histeraskopi ile ilgili bir şey sormussun ben de oldum iki defa ama sadece antibiyotik verdiler öncesinde. Oldu bitti mi yoksa olacak mısın. Ben sonraki ikinci adetimde başlamıştım tüp bebeğe. Bendeki sorun rahimde perde olmasıydı. Kocaman öpüyorum. 2014 senin yılın olur inşallah:KK16:

menac ve jelybonsdf arkidişler doğumlar ne zaman kesinleştimi?inşallah sizin haftaları görürüm bende,28 bitti bgn ciğer geliştirici verdi doktor,biri 1300 biri 1225 gram

menac ve jelybonsdf arkidişler doğumlar ne zaman kesinleştimi?inşallah sizin haftaları görürüm bende,28 bitti bgn ciğer geliştirici verdi doktor,biri 1300 biri 1225 gram

Canım cumartesi son kontrol var bizim o gün belli olcak.benim tahminim haftaya cuma:18:bebişlerin kilosuna maşallah canım.ciğer geliştirici neden oldun?

Canım kirkimiz çıkana kadar annemle bakacağız sonra eşim izin alacak yirmi gün. İşe başlayınca da üst komşumuz bakacak parayla. Tam gün tutacağım kadını ben pek guvenmiyorum kendime açıkçası:KK34:

Tatlım geceleri napıcaksın?kendine güven bence:)gece baktıktan sonra gündüz bakmakta ne var

bi sorun görmedi ama yapcaz dedi tedbir amaçlı sanırım.size yapılmadı heralde??

Menacı bilmiyorumda bana yapılmadı canım.yapan doktor çok ama...güven sen doktorun ne diyosa onu dinle.inşallah bizden daha gzl haftaları görürsün sen

Menacı bilmiyorumda bana yapılmadı canım.yapan doktor çok ama...güven sen doktorun ne diyosa onu dinle.inşallah bizden daha gzl haftaları görürsün sen

aynen güvencez..az kalmış seninde ya küvezde kalmadan kucağına alırsın inşallah.şimdi kaç kilo gözüküyolar?handetanın birisi şaşırtmış kilo olarak ilginç

tatlım inan diğer topikte görünce ve alttaki haftana bakınca çok sevindim. İlk haftalarda korkutmustun bizi. Bebeklerin kiloları gayet güzel:nazar: ciğer geliştirici vermedi doktorum ama ikiz topigindeki çoğu arkadaşın doktoru vermiş. Allah zamanında ve hayırlı doğum nasip etsin.

Tatlım geceleri napıcaksın?kendine güven bence:)gece baktıktan sonra gündüz bakmakta ne var
aslında haklısın. Bir dogsunlar da duruma göre bakarız:KK34:

Canım bu arada benim doğum ya cuma ya p.tesi. inşallah cuma olur bastiracagim artık doktor pes edene kadar:KK1:

Canım bu arada benim doğum ya cuma ya p.tesi. inşallah cuma olur bastiracagim artık doktor pes edene kadar:KK1:

ayyy çok heycanlı hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah paşaları.kiloları kaç şu an?bu arada spinal mi olcak?ben bikaç sene önce fıtık ameliyatı olduğumda belden uyuşturmuşlardı 1 hafta acayip başağrısı çekmiştim korkuyorum o yüzden spinalden fln..

ayyy çok heycanlı hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah paşaları.kiloları kaç şu an?bu arada spinal mi olcak?ben bikaç sene önce fıtık ameliyatı olduğumda belden uyuşturmuşlardı 1 hafta acayip başağrısı çekmiştim korkuyorum o yüzden spinalden fln..

İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla alırız inşallah:KK16: ben genel istedim korkuyorum öyle bele iğne falan. Erkek kardeşim de epidural olmuştu ameliyatını hala agriyormus beli. Kiminin de çok sıkıntısız geçiyor şans biraz. Bebeklerimi hemen görmek istiyorum tabi ama daha önce lokal anestezi ile de ameliyat oldum canım acimadi ama her şeyi hissettim. Genel anestezi de aldım üç defa bir yumurta toplanirken iki defa da histeraskopik ameliyatta rahatti o yüzden tercihim ondan yana. Bebeklerin kilosu 2700 ile 2750 gram bu arada:nazar::nazar:

Son düzenleme:
X