Herkese selam arkadaşlar...çok uzun zamandır yazamadım sizlere ama gelişmeleri takip ediyorum. Bazılarının doğumuna çok az kaldı bazıları yeniden tedavilere başladı...Tüm arkadaşların hayırlısıyla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum. Bu site ve forum benim için çok önemliydi çünkü hamile kalmayı düşünmeden hatta evlenmeden çooook önce bu siteyle tanışmıştım. Çünkü 2007de geçirdiğim 3.evre endometriyozis ameliyatı sonrasında doktorum çok da gecikmememi, bebek olmuyorsa en fazla 6 ay
tüp bebek için beklememi söylediğinde kimselere çaktırmasam da endişelenmiş ve bu sitedeki arkadaşların hikayelerini okumuştum...Üstelik o zaman evli bile değildim. 2011de evlendim ve gerçekten korktuğum başıma geldi.1 sene deneme sonucu bebeğimiz olmadı. Ama bu forumlardaki arkadaşların hikayelerinden öğrendiğim kadarıyla beklemenin bir faydası olmayacaktı. Hiç aşılama vb.. denemeden Mayıs ayında tüp bebeğe karar verdim. Allah'a çok şükür ilk denememde tuttu. Üstelik 9 yumurta toplanmisti bunlardan 4'u sadece iyi gelişmişti. Ikisini transfer ettiler o da 4.günde, çok da süper kalitede değillerdi ama ana rahminde daha iyi gelişeceğini söylemişti doktorum...Ve çok şükür minik kızım o günden beri benimle. Artık 35. Haftadayım ve şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçti. Burada kendi hikayelerini yazan, kendi sorunlarından, çözümlerinden bahseden arkadaşlar bu yolda büyük desteğim oldular. Herkese ayrı ayrı teşekkürler :) Şu an uzaklardayım...Bir gün çocuğum olduğunda yurtdışında doğurmayı hayal ediyordum. Eşimde benzer fikirde olduğu için kızımızı Amerikada doğurmaya karar verdik. 1 aydır buradayız. Doktorum Türk. Henüz doğum tarihimiz ve nasıl doğum yapacağım belli değil. Doktorum biraz daha beklememi istedi kesin karar vermeden önce. Önümüzdeki birkaç haftada belli olacak herhalde...Sezaryen olacaksa 3 Şubat gibi olacak sanırım, ama daha kesin değil. Sizlerin de tarihlerini duyuyorum ve çok mutlu oluyorum, hepiniz adına heyecanlanıyorum :) umarım hepimiz için en hayırlısı olur ve bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza. Hepinizi öpüyorum, bol şans herkese!