- 13 Mart 2013
- 854
- 122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende bayadır bu sıtede vardım ama en son eşimim azospermi o0ldunu oğrendıkten sonra bay gırmedım ve bende şimdi tup bebek yaptırmaya karar verdık hatta bas vurdum adetım 3 gunu gıttım hormon testı ıstedı yaptırdım daha gostermedım ama ıyı gıbı en azından aratırmalrıma gore ulturason cektı oda ıyı dedı sımdı persembe rahım fılmı cekılcem acaba oda ıyı cıkarsa hemen baslıcakmı tedavıye yoksa hastalanıncamı tekrar soramadım kocaelide yasıyorm universıtede yptırcam mecbur cunkı esıme doktoru orda mıkro tese yapıcak sızce fılımde ıyı cıkarsa ılacları verırmı hemen ılk denemn ve hıc bır sey bılmıyorum yardımlarınızı beklıyorum unı oldugu ıcınde doklara vakıt bullupta bısı soramıyrz
Slm kızlar nasılsınız özlediniz dimi beni allahın izniyle tekrar tüpe karar verdik rabbin yüzümüzü güldürdü bi yerden para geldi öyle rahatladımki üzerimden büyüm bi yük kalktı bizde özlem gibi ev aldık bırçlar yıgınla 6 7 ay daha beklemek zorund kalıcaktık ama rabbim öyle ni kapı açtıki şükürler olsun... Şimdi histereskopi yaptırıcam marttada tüpteyim inş ama histereskopiyi fakültede yaptırmak istiyorum yapıyoşar değilmi bide tüp için nereye gidecegime karar veremiyorum bi yardımcı olursunuZ artık öpüyorım hepinizi
Yeni tedavin hayırlı olsun canım, iyi haberlerini alırız inş.Slm kızlar nasılsınız özlediniz dimi beni allahın izniyle tekrar tüpe karar verdik rabbin yüzümüzü güldürdü bi yerden para geldi öyle rahatladımki üzerimden büyüm bi yük kalktı bizde özlem gibi ev aldık bırçlar yıgınla 6 7 ay daha beklemek zorund kalıcaktık ama rabbim öyle ni kapı açtıki şükürler olsun... Şimdi histereskopi yaptırıcam marttada tüpteyim inş ama histereskopiyi fakültede yaptırmak istiyorum yapıyoşar değilmi bide tüp için nereye gidecegime karar veremiyorum bi yardımcı olursunuZ artık öpüyorım hepinizi
Pardon canım karıştırmışım:26:canım ben 2.deneme değil 1.denmeyi yeni yaptırabldm... bursa jinemed tüp bebek merk.sizin dr kim?
canım çok sevindim darısı bize inşallah bizede bi yerden kapı açar rabbim...ben kendi merkezimi tavsie ettim san hatrlıosan histereskopi için de 2 kere gecrmiş biri olarak emin ellere teslim olman gerektiği kanaatindeyim....bunu iice bilen kursuna giden ve infertilite uzamnları yapmalı....yoksa kötü sonuclara yol acıor....hakkında hayırlısı inşallah bu sefer daha ii sonuçlar verr...
Yeni tedavin hayırlı olsun canım, iyi haberlerini alırız inş.
Sağol arkadaşım, inş iyi olur. Benım de içimde sıkıntı var, olup bıtse keşke. Rahatsızım, okula gıdemedım bugun. Halsizim...Canım çok saol seninkide hayırlı olsun opu fln yaklaşmış valla duyunca şimdiden içime sıkıntılar bastı hiç o evrelere girmek istemiyorum ama mecvuuuur imi busefer bebeğine kavışursun canım bu imtihanında burda biter inş
Sağol arkadaşım, inş iyi olur. Benım de içimde sıkıntı var, olup bıtse keşke. Rahatsızım, okula gıdemedım bugun. Halsizim...
canım hadi bakalım inş hayırlısıyla kaliteli yumoşların olur ve güzel şekilde döllenirler. zaman su gibi akıyor. rahat ol.stres yapma sakın. inş herşey çok güzel olacak.Herkese mutlu yıllar,sağlıklı bol bebekli inş.
Benim cuma opu günüm, artık sona yaklaştık...
tedaviye başlar canım. ama eşine tedavi uygulanmıyor mu. onun tedavisiyle beraber zaman ayarlamasını yapar galiba. ama aklına takılanları sor canım. rahat olman çok önemli. inş pozitif sonuçlanırmerhaba bende bayadır bu sıtede vardım ama en son eşimim azospermi o0ldunu oğrendıkten sonra bay gırmedım ve bende şimdi tup bebek yaptırmaya karar verdık hatta bas vurdum adetım 3 gunu gıttım hormon testı ıstedı yaptırdım daha gostermedım ama ıyı gıbı en azından aratırmalrıma gore ulturason cektı oda ıyı dedı sımdı persembe rahım fılmı cekılcem acaba oda ıyı cıkarsa hemen baslıcakmı tedavıye yoksa hastalanıncamı tekrar soramadım kocaelide yasıyorm universıtede yptırcam mecbur cunkı esıme doktoru orda mıkro tese yapıcak sızce fılımde ıyı cıkarsa ılacları verırmı hemen ılk denemn ve hıc bır sey bılmıyorum yardımlarınızı beklıyorum unı oldugu ıcınde doklara vakıt bullupta bısı soramıyrz
canım bizim de 20 0cak gibi. 10 gün sonra tarih netleşecek. ben de artık iyice ağırlaştım. herşeyi rahat yapamıyorum. sende durumlar nasıl?Kızlarr ne zqmandır giremiyorum nasıldınız umarım herkes iyidir..doğum yapan varmı metak ettim..dr 25 ocak dedi bize..inşallah hepimiz sağkıkla kavuşuruz bebeklerimize..tedavi gören arkadaşlarında tez zqmanda güzel haberlerinialırız inşallah..
Merhaba canım her şey yolunda demek ki ne güzel orkide doğum yaptı brbeklerinden birini kaybetti malesef başından beri problemli bir hamileliği vardı. Flzask bugün doğum yapıyor ilk hamilemiz biliyorsun. Benim de doktorun deyimiyle yav10 ya da 13 ocak. Bizden haberler böyle. ..Kızlarr ne zqmandır giremiyorum nasıldınız umarım herkes iyidir..doğum yapan varmı metak ettim..dr 25 ocak dedi bize..inşallah hepimiz sağkıkla kavuşuruz bebeklerimize..tedavi gören arkadaşlarında tez zqmanda güzel haberlerinialırız inşallah..
Hayırlı olsun Allah gönlünce versin gerçekten çok sevindim. Buu arada evinizde Güle güle oturun. En yakın zamanda çocuk sesleriyle dolsun İnşallahSlm kızlar nasılsınız özlediniz dimi beni allahın izniyle tekrar tüpe karar verdik rabbin yüzümüzü güldürdü bi yerden para geldi öyle rahatladımki üzerimden büyüm bi yük kalktı bizde özlem gibi ev aldık bırçlar yıgınla 6 7 ay daha beklemek zorund kalıcaktık ama rabbim öyle ni kapı açtıki şükürler olsun... Şimdi histereskopi yaptırıcam marttada tüpteyim inş ama histereskopiyi fakültede yaptırmak istiyorum yapıyoşar değilmi bide tüp için nereye gidecegime karar veremiyorum bi yardımcı olursunuZ artık öpüyorım hepinizi
söylemesi kolay ama lütfen moralini yüksek tut. Bugün opun vardı inşallah bol ve kaliteli yumurtan olur. Bu topikteki ilk dertlestiklerimdensin 2014 ün ilk hamilesi olarak listeye yazmak nasip olur inşallah. ..Sağol arkadaşım, inş iyi olur. Benım de içimde sıkıntı var, olup bıtse keşke. Rahatsızım, okula gıdemedım bugun. Halsizim...
Merhaba canım her şey yolunda demek ki ne güzel orkide doğum yaptı brbeklerinden birini kaybetti malesef başından beri problemli bir hamileliği vardı. Flzask bugün doğum yapıyor ilk hamilemiz biliyorsun. Benim de doktorun deyimiyle yav10 ya da 13 ocak. Bizden haberler böyle. ..Kızlarr ne zqmandır giremiyorum nasıldınız umarım herkes iyidir..doğum yapan varmı metak ettim..dr 25 ocak dedi bize..inşallah hepimiz sağkıkla kavuşuruz bebeklerimize..tedavi gören arkadaşlarında tez zqmanda güzel haberlerinialırız inşallah..
Hayırlı olsun Allah gönlünce versin gerçekten çok sevindim. Buu arada evinizde Güle güle oturun. En yakın zamanda çocuk sesleriyle dolsun İnşallahSlm kızlar nasılsınız özlediniz dimi beni allahın izniyle tekrar tüpe karar verdik rabbin yüzümüzü güldürdü bi yerden para geldi öyle rahatladımki üzerimden büyüm bi yük kalktı bizde özlem gibi ev aldık bırçlar yıgınla 6 7 ay daha beklemek zorund kalıcaktık ama rabbim öyle ni kapı açtıki şükürler olsun... Şimdi histereskopi yaptırıcam marttada tüpteyim inş ama histereskopiyi fakültede yaptırmak istiyorum yapıyoşar değilmi bide tüp için nereye gidecegime karar veremiyorum bi yardımcı olursunuZ artık öpüyorım hepinizi
söylemesi kolay ama lütfen moralini yüksek tut. Bugün opun vardı inşallah bol ve kaliteli yumurtan olur. Bu topikteki ilk dertlestiklerimdensin 2014 ün ilk hamilesi olarak listeye yazmak nasip olur inşallah. ..Sağol arkadaşım, inş iyi olur. Benım de içimde sıkıntı var, olup bıtse keşke. Rahatsızım, okula gıdemedım bugun. Halsizim...