Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Masallah herkesin gomisler buyudu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ve cocugu olmayan herkeside en kisa zamanda evlatla mujdelesin insallah..
Arkadaslar size bir sorum olacakti benim gobegim biraz yukarda ebe bir sorun yok olabilir dedi ama benim kafama takildi neden yukarida die fikri olan varmi??
internette arastirdim ama bisey bulamadim..

Canım zaten yukarda olmazmı bu haftalarda:44:doğum yaklaşımca iner diye bilşyorum.benimkide aşağıda galiba iki tane olduğu için.emin ol yukarda olması daha iyi:)

Masallah herkesin gomisler buyudu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ve cocugu olmayan herkeside en kisa zamanda evlatla mujdelesin insallah..
Arkadaslar size bir sorum olacakti benim gobegim biraz yukarda ebe bir sorun yok olabilir dedi ama benim kafama takildi neden yukarida die fikri olan varmi??
internette arastirdim ama bisey bulamadim..
canım bizimki de yukarıda. rahat ol. doğuma yakın bebek pozisyon alacak ve göbek aşağı inecek. rahat ol. zaten yukarıda diye mide probelmeleri had safhada ve nefes almakta zorlanıyorum.

Canım zaten yukarda olmazmı bu haftalarda:44:doğum yaklaşımca iner diye bilşyorum.benimkide aşağıda galiba iki tane olduğu için.emin ol yukarda olması daha iyi:)

Canim bende oyle biliordum ama ebe normale gore biraz yukarda deyince biraz moralim bozuldu bir sorunmu var dedim yok dedi bazi insanlarin boyle oluyor dedi :44:

canım bizimki de yukarıda. rahat ol. doğuma yakın bebek pozisyon alacak ve göbek aşağı inecek. rahat ol. zaten yukarıda diye mide probelmeleri had safhada ve nefes almakta zorlanıyorum.

insallah iner canim benimde midem cok kotu eksiyor geceleri nefes darligida oluyor normalmis hepsi..

günaydın canlar... bugün hava o kadar güzelki! tam bir bahar havası. sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?

canım aynıyız evet .. beşikler duruyo hala ama çantalarım hazır dün butikbebe den son sipariş vermiştim banyo havlusu filan iki minik ayakkabı ile :)... bir tek küveti var o kaldı..

bugün tam 31+3 üz bakalım iyice büyüdüler :) tam bir hafta önce kontrol vardı kızlarımın biri1800 diğeri 1850 idi doktor maşaallah dedi inşaallah böyle devam eder..

bana da 36 yı göreceğiz inşaallah dedi ancak hiç alttan bakmadı merak ediyorum orası da sağlamdır inşaallah :) tekrar haftaya gideceğim ... seninle bir iki hafta oynuyordu de mi canım aramızda

heyecan artıyo gün geçtikçe..Rabbim hepimizi kurtarsın inş.

günaydın canlar... bugün hava o kadar güzelki! tam bir bahar havası. sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?

evet gerçekten güzel bir gündü tek başıma çıktım sağlık ocağına kaydımı yaptım, ilerde bebişlerin aşılarını da ordan takip ederim diyerekten, bir de kan tahlili yaptırdım sadece meraktan demir eksikliği var mı diye, sonra da alış veriş merkezine gidip kendime çok cici bir lohusa geceliği aldım :))) şimdi de yorgunluktan geberiyorum ama değdi:KK52::KK52:

evet gerçekten güzel bir gündü tek başıma çıktım sağlık ocağına kaydımı yaptım, ilerde bebişlerin aşılarını da ordan takip ederim diyerekten, bir de kan tahlili yaptırdım sadece meraktan demir eksikliği var mı diye, sonra da alış veriş merkezine gidip kendime çok cici bir lohusa geceliği aldım :))) şimdi de yorgunluktan geberiyorum ama değdi:KK52::KK52:

Kuzum iyi geziyosun valla korkuyorum ben bişi olcak diye.yorma çok kendini.riskli zamanlardasın

canım aynıyız evet .. beşikler duruyo hala ama çantalarım hazır dün butikbebe den son sipariş vermiştim banyo havlusu filan iki minik ayakkabı ile :)... bir tek küveti var o kaldı..

bugün tam 31+3 üz bakalım iyice büyüdüler :) tam bir hafta önce kontrol vardı kızlarımın biri1800 diğeri 1850 idi doktor maşaallah dedi inşaallah böyle devam eder..

bana da 36 yı göreceğiz inşaallah dedi ancak hiç alttan bakmadı merak ediyorum orası da sağlamdır inşaallah :) tekrar haftaya gideceğim ... seninle bir iki hafta oynuyordu de mi canım aramızda

heyecan artıyo gün geçtikçe..Rabbim hepimizi kurtarsın inş.

:) maşallah kızçelere:nazar::nazar::nazar: aramızda 10 gün var... ben biraz hızlıyım galiba, umarım doğurmakta bu kadar hızlı davranmam, ben ana kucaklarını ve beşiklerini de aldım, bir küvet kaldı onu da boşuna yer kaplamasın diye almadım:KK34: Allah aldıklarını sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım, öpüldünüz:KK16:

Kuzum iyi geziyosun valla korkuyorum ben bişi olcak diye.yorma çok kendini.riskli zamanlardasın

canım bir ay oldu çıkmayalı:KK1:ondan suyunu çıkardım, ama haklısın şimdi belim çok ağrıyor mesela, gerçi taksi ve tramvaya bindim, en fazla 500 metre yürümüşümdür ama:44:

canım benim sen de kendini yormadan çık bence. ara ara dinlenerek yürümekte fayda var. stres atıyorsun. beden ve ruhun kendi,ne geliyor. ben de özellikle iş çıkışı yürümeye çalışıyorum. hareket olsun diye. ama çıkışta hava çabuk kararıyor diye zor oluyor benim için...

iyi yapmışsın canım. hayırlı olsun. ben kendimle ilgili hazırlıkları tamamlamadım. pijama, emzirme sütyeni(1 tane emzirme atleti aldım) almam lazım. bedenleri konusunda tereddütlüyüm.

canım benim sen de kendini yormadan çık bence. ara ara dinlenerek yürümekte fayda var. stres atıyorsun. beden ve ruhun kendi,ne geliyor. ben de özellikle iş çıkışı yürümeye çalışıyorum. hareket olsun diye. ama çıkışta hava çabuk kararıyor diye zor oluyor benim için...

iyi yapmışsın canım. hayırlı olsun. ben kendimle ilgili hazırlıkları tamamlamadım. pijama, emzirme sütyeni(1 tane emzirme atleti aldım) almam lazım. bedenleri konusunda tereddütlüyüm.

Valla ben iki tane emzirme sütyeni aldım benim göğüsler hala büyümediği için bi beden büyük aldım sadece:))80 kullanıyoum,85 aldım:KK9:

Sağol canım alırken giy ve dene canım zaten bu saatten sonra çok buyumuyorlar. Satıcı bayan bana öyle demişti 25 haftada hakikaten öyleymis:KK16: ben üç tane sütyen olandan aldım atlet giymeyi sevmediğim için. Akıntı olur diye az almadım. Zaten yavaş yavaş almak daha iyi tadını cikarabiliyorsun:KK9:

Nasilsiniz guzel anneler dogumlar yaklasti galiba...Uzun zamandir internete girmiyorum.sadece sizleri ozledim bi merhaba demek istedim.
Ben baya yogundum yeni eve tasindim.Insallah yeni evimde guzel gunler gorurum ve sizlerle paylasirim.

Ask olsun unuttunuzmu beni...kimse hosgeldin dememis

Anammm kimleri görüyorum:KK16: çok özlemişim ya nerelerdesin sevgili dunurum özlettin kendini. ..yeni evin hayırlı olsun size mutluluk ve bereket getirsin

Son düzenleme:
ablaa transferim salı günü gerçekleşti 2 gündür meleklerim benimle dualarınıza talibim:KK16:

Canımmmmm hayırlı olsun. İnşallah birkaç gün içinde pozitif haberini okumak da nasip olur. Dualarim sizinle iki artı bir olursun sen de inşallah:KK16:

Çok sevindim canım transferinin gerçekleşmesine.inş seni bırakmazlar.dinlen..ben 10 gün annemde yatmıştım:))
Cnm cok saol sürekli mi yattın mesela neler yaptın iş olarak nelere dkkt ettn ananasla kabk çekedeği yiyorum bide sana birsey soracağm sen koyulduktan itibaren belirti yasadın mı ve sürekli onların içinde olduklarına emin miydin. Ne hissedeceğimi bilemiyorum.

X