Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Cnm cok saol sürekli mi yattın mesela neler yaptın iş olarak nelere dkkt ettn ananasla kabk çekedeği yiyorum bide sana birsey soracağm sen koyulduktan itibaren belirti yasadın mı ve sürekli onların içinde olduklarına emin miydin. Ne hissedeceğimi bilemiyorum.

Valla yattım canım.wc ve yemek dışında kalkmadım,oturdum ve yattım hep...kabak cekşrdeği ve ananas yedim bol bol....belirti olarak bende kasık batması vardı farklı olarak onun dışında bişi olmadı.belşrti arama zaten canım değişiyo...bide ben kndimi olumsuzada hazırlamıştım çok yıkılmayım diye.ama rabbim yüzüme baktı şükürler olsun

herkese merhabalar.kızlar 2. tedavime salı günü itibari ile başlamış bulunmaktayım.ama tedavimin bitmesi bu sefer taa şubatı bulacak.çünkü bu sefer doktorum ne kadar önlem varsa hepsini alarak başlamak istedi.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum.cumartesi günü histereskopi yapılacak ve yine aynı gün lenfosit aşısı olacağım.lenfosit aşısını 3 ay boyunca ayda 1 kez olmak üzere 3 kez olacağım.eşimden kan alarak lenfositierine ayrıştırıp bana transfer edecekler.bu vücudun yabancı maddelere karşı savunmaya geçmesini engelliyormuş.yani vücudum eşimden gelecek olan maddeleri tanıyacak.bunca zaman tanıyamamış demekki:)böylece embriyoları yabancı madde olarak algılayıp atmayacakmış.lenfosit aşısı dışında yumurtalarımın toplandığı gün bir de gebelik aşısı olacağım.o da benden kan alacaklar ve monositlerine ayırıp rahmime transfer edecekler sonrada embriyoları koyacaklar.bu da embriyola için iyi bir tutunma ortamı hazırlıyormuş.ayrıca salı günü hem eşim hemde ben kan verdik.ikimizde de genetikfaktörler araştırılıyor.yani genetikte bir problem varsa onun için de pgt yapacak.bana tam kan sayımı yapıldı.doktorum hem eşime hem de bana bir ton vitamin ve ilaç verdi bu 3 ay içinde kullanmam için.bakalım bunca tedavi ve uygulama sonrasında sonuç ne olacak.ne kadar yöntem varsa doktorum deniyor.histereskopiden korkuyorum şimdi.çünkü geçen sefer yumurta toplanırken aldığım narkozdan tam 5 buçuk saat sonra ayıldım.millet yarım saatte kendine geliyor ben 5 buçuk saatte ayılıyorum.doktorumda korktu.bu sefer çok çok hafif bir narkoz verelim dedi ama yine aynı şeyleri yaşıcam muhtemelen.bronşit var bende herhalde o yüzden fazla dokunuyor narkoz.neyse inşallah sorunsuz atlatırım.kızlar ben hamile kalırsam eğer bu 2. tüp denememde sizler çoktan doğum yapmış olacaksınız.artık sizlerin tecribelerinden faydalanırım alışverişlerde falan.ayy buraya yazıyorsunuz ya şunu aldım bunu aldım falan diye çok hoşuma gidiyor.allah isteyen herkese o günleri nasip etsin inşallah.

Anammm kimleri görüyorum:KK16: çok özlemişim ya nerelerdesin sevgili dunurum özlettin kendini. ..yeni evin hayırlı olsun size mutluluk ve bereket getirsin

Bak gene ne varsa dunurumde var..vefali kuzum...
Nasilsin iyi bakiyon dimi yegenlerime..
Ben bi muddet internete girmedim uyeligi iptal ettim sonra yeniden actim.
Ozledim sizi

herkese merhabalar.kızlar 2. tedavime salı günü itibari ile başlamış bulunmaktayım.ama tedavimin bitmesi bu sefer taa şubatı bulacak.çünkü bu sefer doktorum ne kadar önlem varsa hepsini alarak başlamak istedi.şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum.cumartesi günü histereskopi yapılacak ve yine aynı gün lenfosit aşısı olacağım.lenfosit aşısını 3 ay boyunca ayda 1 kez olmak üzere 3 kez olacağım.eşimden kan alarak lenfositierine ayrıştırıp bana transfer edecekler.bu vücudun yabancı maddelere karşı savunmaya geçmesini engelliyormuş.yani vücudum eşimden gelecek olan maddeleri tanıyacak.bunca zaman tanıyamamış demekki:)böylece embriyoları yabancı madde olarak algılayıp atmayacakmış.lenfosit aşısı dışında yumurtalarımın toplandığı gün bir de gebelik aşısı olacağım.o da benden kan alacaklar ve monositlerine ayırıp rahmime transfer edecekler sonrada embriyoları koyacaklar.bu da embriyola için iyi bir tutunma ortamı hazırlıyormuş.ayrıca salı günü hem eşim hemde ben kan verdik.ikimizde de genetikfaktörler araştırılıyor.yani genetikte bir problem varsa onun için de pgt yapacak.bana tam kan sayımı yapıldı.doktorum hem eşime hem de bana bir ton vitamin ve ilaç verdi bu 3 ay içinde kullanmam için.bakalım bunca tedavi ve uygulama sonrasında sonuç ne olacak.ne kadar yöntem varsa doktorum deniyor.histereskopiden korkuyorum şimdi.çünkü geçen sefer yumurta toplanırken aldığım narkozdan tam 5 buçuk saat sonra ayıldım.millet yarım saatte kendine geliyor ben 5 buçuk saatte ayılıyorum.doktorumda korktu.bu sefer çok çok hafif bir narkoz verelim dedi ama yine aynı şeyleri yaşıcam muhtemelen.bronşit var bende herhalde o yüzden fazla dokunuyor narkoz.neyse inşallah sorunsuz atlatırım.kızlar ben hamile kalırsam eğer bu 2. tüp denememde sizler çoktan doğum yapmış olacaksınız.artık sizlerin tecribelerinden faydalanırım alışverişlerde falan.ayy buraya yazıyorsunuz ya şunu aldım bunu aldım falan diye çok hoşuma gidiyor.allah isteyen herkese o günleri nasip etsin inşallah.
Canım okadar iyi anlıyorumki duygularını...bende hep umutsuz oldum herkes hamiş olur ben olamam heralde dedim.ama allah ummadığın anda mucizeyi yaşatıyo sana...hiç beklenmedik anda hülüyo yüzün.sabret sende bu sefer doktorunda daha temkinliymiş bak..sende her mutluluğunu paylaşcam burda...rabbim uüzünü güldürsün anneliği en az bizim kadar hakediyosun eminim

Valla ben iki tane emzirme sütyeni aldım benim göğüsler hala büyümediği için bi beden büyük aldım sadece:))80 kullanıyoum,85 aldım:KK9:
cok iyi be canım. benimkiler epey büyüdü:KK43:(

Nasilsiniz guzel anneler dogumlar yaklasti galiba...Uzun zamandir internete girmiyorum.sadece sizleri ozledim bi merhaba demek istedim.
Ben baya yogundum yeni eve tasindim.Insallah yeni evimde guzel gunler gorurum ve sizlerle paylasirim.
canım evin hayırlı olsun. yeni evinle beraber inş herşey de çok güzel olur. Rabbim gönlüne göre versin inş. herşey hayırlısıyla gönlünce olsun.

tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim emeklerinin karşılığını versin. sen hangi merkezde tedaviye başladın? dr un 2. deneme için bayağı bir yöntem deniyormuş. çok şaşırdım. benimkinde sadece kısa protokolden uzun protokole geçtiler. başka da bişey yapmadılar. demekki farklı yöntemler var gebelik şansını artırmak için. İnş canım bu tedavinle minik yavrularını kucağına alırsın. herşey hayırlısıyla gönlünce olsun.

canım evin hayırlı olsun. yeni evinle beraber inş herşey de çok güzel olur. Rabbim gönlüne göre versin inş. herşey hayırlısıyla gönlünce olsun.

tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim emeklerinin karşılığını versin. sen hangi merkezde tedaviye başladın? dr un 2. deneme için bayağı bir yöntem deniyormuş. çok şaşırdım. benimkinde sadece kısa protokolden uzun protokole geçtiler. başka da bişey yapmadılar. demekki farklı yöntemler var gebelik şansını artırmak için. İnş canım bu tedavinle minik yavrularını kucağına alırsın. herşey hayırlısıyla gönlünce olsun.

Benimkilerde azıcık büyüseydi keşke:))

duam seninle özlem seni bayadır takip ediyorum konuşmasakta ,seninle aynı ad ve eşi aynı ad la arkadaşımız var ordan dikkatimi çekmiştin.16 aralıkta inş.güzel haberlerini alırız canım.

ablaa transferim salı günü gerçekleşti 2 gündür meleklerim benimle dualarınıza talibim:KK16:

ben fertijin tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.doktorum seval Taşdemir . canım, benim doktorumda bunların dışında bir de kısa protokolden uzun protokole geçti.umarım sonuç alırım.çünkü baya bir eziyet çekicem bu süreçte.iğneler aşılar histereskopi yok yumurta toplama yok transfer.sonu iyi olsunda hepsi unutulur diyorum artık bakalım.

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Siz elinizden geleni yapacaksınız zaten gerisi Allaha kalmış gebelik aşısını ben de yaptırdım ve işe yaradıgina da inanıyorum. Hayirli ugurlu olsun sonu bebikli olsun inşallah. İnşallah canım benim tecrubesizligimizden edindiğimiz tecrübeleri tabi ki paylaşırız:KK1: geçen sene ağustos topigimizde ben negatif almıştım şimdi çocukları sekiz aylık onlardan çok şey öğrendim ve destekleri çok güzeldi:KK16: hala görüşüyoruz inşallah senle çok şey paylaşacağız

Bak gene ne varsa dunurumde var..vefali kuzum...
Nasilsin iyi bakiyon dimi yegenlerime..
Ben bi muddet internete girmedim uyeligi iptal ettim sonra yeniden actim.
Ozledim sizi

Ne yapalım tabiri caizse yuvarlanip gidiyoruz yegenlerinle:KK1: tatlım giymatlim seni çok iyi anlıyorum. Negatiflerden sonra bunalıma giriyor insan ama çıkmana sevindim:KK16: ev tasimaktan başka neler yaptın bakim başka ne var ne yok:KK34:

Kızlar yaa ben yılbaşı hediyelerimi sabırsızlıkla bekliyorum. Meleklerimi çok merak ediyorum:KK52: ya siz:KK16:

Tatlım Nerelerdesin iyisindir inşallah:KK16:

ben fertijin tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.doktorum seval Taşdemir . canım, benim doktorumda bunların dışında bir de kısa protokolden uzun protokole geçti.umarım sonuç alırım.çünkü baya bir eziyet çekicem bu süreçte.iğneler aşılar histereskopi yok yumurta toplama yok transfer.sonu iyi olsunda hepsi unutulur diyorum artık bakalım.
canım elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Rabbime kalmış. rahat ol sen. ne güzel bütün tedbirleri de alıyor doktorun. inş tedavinin sonunda pozitif sonuçla beraber yavrularını kucağına almak nasip olur.

Kızlar yaa ben yılbaşı hediyelerimi sabırsızlıkla bekliyorum. Meleklerimi çok merak ediyorum:KK52: ya siz:KK16:
ben de çok merak ediyorum. rüyamda gördüm kızımı kısacık bir an. ama görsen ne kadar garip bir duygu. tarifsiz. hemen hemen hep onu hayal ediyorum. ömrümüzde alacağımız en güzel hediye bebişlerimiz olacak inş.

Tatlım Nerelerdesin iyisindir inşallah:KK16:
günaydın canım. o kadar yoğun bir hafta sonu geçirdim ki anlatamam. cuma gecesi rahat bir buçuk 2 saat ütü yaptım. c.tesi misafirlerim vardi. temizlik, pasta börek,tatlı... hala ayaklarım ve belim çok ağrıyor. uzun zamandır bu kadar yorulmamıştım. bugün mesaideyim. sen nasılsın canım. yakışıklı prenslerimiz nasıl?üçünü de öpüyorum

günaydın canım. o kadar yoğun bir hafta sonu geçirdim ki anlatamam. cuma gecesi rahat bir buçuk 2 saat ütü yaptım. c.tesi misafirlerim vardi. temizlik, pasta börek,tatlı... hala ayaklarım ve belim çok ağrıyor. uzun zamandır bu kadar yorulmamıştım. bugün mesaideyim. sen nasılsın canım. yakışıklı prenslerimiz nasıl?üçünü de öpüyorum

Çok yorma kendini canım ya. Aman dikkat et kendine. Benim de dün ağrım oldu adet sancısı gibi çok korktum doktor nstye bağladı sancı çıkmadı yalancı gebelik sancilariymis. Artık sık sık yaşayacaksın yemek bile yapma bence sürekli dinlen dedi. Bizden Haberler böyle tatlım öpüyorum seni ve tatlı kizceni:KK54:

Kızlar orkide dün bebeklerini doğurmus 34.haftadaydi lütfen dualarinizi esirgemeyin. Kızının kilosu az biraz. Topigkmizin ilk annesine dua edelim:KK16:

X