- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
canım benim ya benim kocam da aynen öyle! ben tedavi boyunca ve sonrasında herşeyi kendim yaptım. ev işi, yemek , süpürge, ütü, market alışverişi vb. zaten çalışıyorum. o kadar çok kızıyorum ki beni deli ediyor ama elden bişey gelmiyor. 2 defa süpürge yaptı. beni daha çok yordu. aynen senin eşinin tepkileri. cidden kaldırmak çok zor, ama bebeğimi düşünüp teselli oluyorum. eşim şimdi bu yazdıklarımı okusa inan hiç anlam veremez. beni suçlar. bana söyle ben yaparım der ama 50 defa söylersin yapacağım der ama yapmaz. neyse hepsi aynı bunların bence. sağlık olsun. sen de canını sıkma.
Anladım ki tek değilmişim, ah bu erkek anneleri yok mu onlar yüzünden valla :))) öküz kadar oğluna su getiren anneler
bendekilere bir şeyler öğreteyim bari, yavrucaklarım babaları gibi olmasın, karnımı okşayıp babanız gibi olursanız pipinizi keserim diyorum baba kuduruyor ha bir de azcık şikayet etsem karaları bağlıyor vay ben senin istediğin gibi olamıyorum falan, ağlıyor sinirinden bazen tuhafff, halbuki azcık yardımcı olsa bu kadar tantana yaşanmaz...