- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
herkese merhaba kızlar.beni hatırlarmısınız bilmem.mayısta .mayısta negatif sonucu aldıktan sonra girmemiştim hiç.ama ara sıra takip ettim sizleri.maşallah bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş eşyaları alınmış yeni hamile kalanlar olmuş her şey çok güzel:)allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ben de aralıkta 2. tüp denemesine başlayacağım.umarım be sefer tutar.bu arada annelik duygusunu kısmen tattım sayılır.negatif sonuçtan sonra sokakta annesiz ufacık elim kadar bi yavru kedi bulduk çocuklar hırpalıyodu.vardır bunda bi hikmet bizim karşımıza çıktı dedik aldık onu eve eşimle.uğur getirir belki dedik bebişimiz olur belki kendiliğinden.henüz uğur getirmedi ama evimize mutluluk huzur ve neşe kattı:)kocaman oldu şimdi eşimde bende onu çok seviyoruz.evlat hasretini onunla dindiriyorum şimdilik.azda olsa onun sayesinde bebek düşüncesini aklımdan çıkardım.daha rahatım şimdi.tabi doktorumla konuştum kedi problem olurmu diye bazı kurallara dikkat ettiğim sürece olmayacağını söyledi aşılarını hiç aksatmıyoruz tabiyki.çünkü ne bebekten önce ne de bebekten sonra onu asla bırakmayacağım.o en zor zamanlarımda bana arkadaş oldu.şimdi bir de bebişim olursa daha ne isterimki.kızlar dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler.bu sefer tutsun tüpüm.hepinizi kocaman öpüyorum.göbişinizi sevin benim için:)
İzmirim ya seni hatirlamaz miyiz özlettin kendini ya. Senin için dua edeceğim canım hep ediyorum ama bu sefer daha çok edeceğim. Ne günler yaşadık beraber birbirimize az destek olmadık burda. Allah listede önce pozitif haberini sonra cinsiyet haberini en son da sağlıklı doğum haberini görmeyi nasip etsin inşallah. Çok çok öpüyorum seni