Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

herkese merhaba kızlar.beni hatırlarmısınız bilmem.mayısta .mayısta negatif sonucu aldıktan sonra girmemiştim hiç.ama ara sıra takip ettim sizleri.maşallah bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş eşyaları alınmış yeni hamile kalanlar olmuş her şey çok güzel:)allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ben de aralıkta 2. tüp denemesine başlayacağım.umarım be sefer tutar.bu arada annelik duygusunu kısmen tattım sayılır.negatif sonuçtan sonra sokakta annesiz ufacık elim kadar bi yavru kedi bulduk çocuklar hırpalıyodu.vardır bunda bi hikmet bizim karşımıza çıktı dedik aldık onu eve eşimle.uğur getirir belki dedik bebişimiz olur belki kendiliğinden.henüz uğur getirmedi ama evimize mutluluk huzur ve neşe kattı:)kocaman oldu şimdi eşimde bende onu çok seviyoruz.evlat hasretini onunla dindiriyorum şimdilik.azda olsa onun sayesinde bebek düşüncesini aklımdan çıkardım.daha rahatım şimdi.tabi doktorumla konuştum kedi problem olurmu diye bazı kurallara dikkat ettiğim sürece olmayacağını söyledi aşılarını hiç aksatmıyoruz tabiyki.çünkü ne bebekten önce ne de bebekten sonra onu asla bırakmayacağım.o en zor zamanlarımda bana arkadaş oldu.şimdi bir de bebişim olursa daha ne isterimki.kızlar dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler.bu sefer tutsun tüpüm.hepinizi kocaman öpüyorum.göbişinizi sevin benim için:)

İzmirim ya seni hatirlamaz miyiz özlettin kendini ya. Senin için dua edeceğim canım hep ediyorum ama bu sefer daha çok edeceğim. Ne günler yaşadık beraber birbirimize az destek olmadık burda. Allah listede önce pozitif haberini sonra cinsiyet haberini en son da sağlıklı doğum haberini görmeyi nasip etsin inşallah. Çok çok öpüyorum seni:KK16:

ne kadar uzun zaman olmuş buraya uğramayalı..ama sizleri çok özlemişim yaa kaderdaşlarımm
hepinizin nezdinde menaca sorayım nasılsınız canlar?
çoğunuzun bebişi ikiz ne güzel..ikiz annesi olmak nasip olmadı bana maalesef:KK43:
iki tane embriyo transfer edilmişti ama biri 7 haftalıkken öldü, gelişemedi:KK43:
Allahtan diğer bebişimiz bizimle inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz..bu arada kızımız olacak:)

ne kadar uzun zaman olmuş buraya uğramayalı..ama sizleri çok özlemişim yaa kaderdaşlarımm
çoğunuzun bebişi ikiz ne güzel..ikiz annesi olmak nasip olmadı bana maalesef:KK43:
iki tane embriyo transfer edilmişti ama biri 7 haftalıkken öldü, gelişemedi:KK43:
Allahtan diğer bebişimiz bizimle inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz..bu arada kızımız olacak:)

Tek çift farketmez canım sağlıklı olsun o yeter.senin kız öylemi:)bu sene çoğu kişi erkrk doğuruyo:)allah sağ salim kucağına almanı nasip etsşn

hoş geldin tatlım biz de seni özledik :) Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, birkaç kişi dışında biz de kimseden haber alamıyoruz canım. işte bebeklerin hazırlıkları için uğraşıyoruz, senden ne haber hazırlıkların ne alemde,öpüyoruz seni ve bebeğini...

tembelleşiyor artık insan değil mi, o kadar ağır hissediyorum ki kendimi anlatamam lavaboya gitmeye üşeniyorum :KK1: o yüzden seni çok iyi anlıyorum:KK16:

aynen öyle canım ya! lavaboya gitmekten zaten yoruldum. bugün çok uzaklardan bir arkadaşım, ablası ve eniştesi ziyaretime geldiler kahvaltıya. görsen gelmelerine 1 saat var ve ben hala kalkamıyorum. garip bir yorgunluk, tembellik, işler gözümde büyüdükçe büyüyor maalesef...

aynen öyle canım ya! lavaboya gitmekten zaten yoruldum. bugün çok uzaklardan bir arkadaşım, ablası ve eniştesi ziyaretime geldiler kahvaltıya. görsen gelmelerine 1 saat var ve ben hala kalkamıyorum. garip bir yorgunluk, tembellik, işler gözümde büyüdükçe büyüyor maalesef...

Az kaldı canım istesek de tembellik yapamayağız yakında o yüzden bu tembelliklerin tadını çıkar :) ben şahsen öyle yapıyorum, lavabo ihtiyacı son bir haftadır benim de arttı canım:KK34:

Tek çift farketmez canım sağlıklı olsun o yeter.senin kız öylemi:)bu sene çoğu kişi erkrk doğuruyo:)allah sağ salim kucağına almanı nasip etsşn

öyle canım, sağlıklı sıhhatli olsun da demek ki bizim için tek hayırlıymış.. bizimki kız teyzesi, herkes bana da erkek diyodu ama ultrason hepsini yanılttı:) Allah cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..senin iki erkekti değil mi yanlış hatırlamıyorsam..

hoş geldin tatlım biz de seni özledik :) Allah bebeğine sağlık sıhhat versin, birkaç kişi dışında biz de kimseden haber alamıyoruz canım. işte bebeklerin hazırlıkları için uğraşıyoruz, senden ne haber hazırlıkların ne alemde,öpüyoruz seni ve bebeğini...

hoşbulduk canım..siz epey büyütmüşsünüz maşallah bebişleri hamilelik takviminden baktığıma göre:)
bebiş hazırlıkları çok zevkli Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ben daha çok bişey almadım, anneannesi bişeyler aldı kuzucuğuma, biz de haftasonu eşimle beşik, araba falan baktık, karar vermeye çalışıyoruz. siz çoğu şeyini tamamlamışsınızdır bebişlerin dimi? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah..ben de seni öptüm bi de ikizleriii:)

öyle canım, sağlıklı sıhhatli olsun da demek ki bizim için tek hayırlıymış.. bizimki kız teyzesi, herkes bana da erkek diyodu ama ultrason hepsini yanılttı:) Allah cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..senin iki erkekti değil mi yanlış hatırlamıyorsam..

hoşbulduk canım..siz epey büyütmüşsünüz maşallah bebişleri hamilelik takviminden baktığıma göre:)
bebiş hazırlıkları çok zevkli Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ben daha çok bişey almadım, anneannesi bişeyler aldı kuzucuğuma, biz de haftasonu eşimle beşik, araba falan baktık, karar vermeye çalışıyoruz. siz çoğu şeyini tamamlamışsınızdır bebişlerin dimi? Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah..ben de seni öptüm bi de ikizleriii:)

canım zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor insan başkalarının hamilelik takvimine bakıp ben de o haftaları görebilecek miyim diyor ama bir şekilde görüyor :) Allah hepimize 36.haftayı devirdiğimiz günleri göstersin. Ben de 23.haftada almaya başladım yavaş yavaş, 26.haftada giyim kısmını bitirdim şimdi geriye pusetleri ve beşikleri kaldı, Allah onları da almayı ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin bize:KK16: çok tatlı alış verişler bunlar...

Ewet canım doğru hatırlıyosun 2 paşa benimkiler:)

Merhaba cnmmmmm .
ben burdayım yoruldum dinleniyorummm
hastane çantamı hazırlıyorum sabahtan bu yana .
bebeğinkini daha hazırlamadım.yıkanıcaklar çünkü..
sen neler yapıyosun
merhaba canım. yorma kendini diyeceğim ama ben hep yorgunum. artık ağırlaştık iyice. hastane çantamı hazırlamadım henüz. bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek. kendşme alışveriş yapmadım henüz. kendin neler aldın canım? çantaya neler koyacaksın?

merhaba kızlarr..bende uzun zamandır yazmıyordum herkes iyi ne güzel çantalar bile hazırlanmaya başlamış.bende yaklaşık 10gündür hareketlerini hissetmeye başladım inanılmaz bişiymiş :)

bu arada menaccim listede benimkileri de bi kız bi erkek yazarmısın :)

merhaba kızlarr..bende uzun zamandır yazmıyordum herkes iyi ne güzel çantalar bile hazırlanmaya başlamış.bende yaklaşık 10gündür hareketlerini hissetmeye başladım inanılmaz bişiymiş :)

evet canım o hareketler insanı büyülüyor, seninle olduklarına işte o zaman inanıyorsun, acaba sağlıklılar mı diye daha az endişe yaşıyorsun onlar hareket ettikçe:KK16:
Allah evlatlarını sağlıkla doğurmayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin:KK42:listeye ekledim...

ne güzel hareketlerini hissetmeye başlamışsın. ben hareketlerini hissettikten sonra hamile olduğumun farkına vardım. diğer türlü ultrasonda görünce o duyguyu yaşıyordum. ama şimdi her tekmesinde, hareketinde acaip mutlu oluyorum, heyecanlanıyorum. dr randevuları gelmek bilmezdi bir türlü, her hafta kontrole gitmek istiyordum ama hareketlerini hissettikten sonra biraz daha rahatladım. ama yine de 2 hafatada bir kontrole gitmek daha güzel ama şimdilik zoraki 3 haftada bir gidiyoruz:)) Rabbi,m sağlıkla vaktinde doğurmayı nasip etsin canım sana ve hepimize...

ne güzel hareketlerini hissetmeye başlamışsın. ben hareketlerini hissettikten sonra hamile olduğumun farkına vardım. diğer türlü ultrasonda görünce o duyguyu yaşıyordum. ama şimdi her tekmesinde, hareketinde acaip mutlu oluyorum, heyecanlanıyorum. dr randevuları gelmek bilmezdi bir türlü, her hafta kontrole gitmek istiyordum ama hareketlerini hissettikten sonra biraz daha rahatladım. ama yine de 2 hafatada bir kontrole gitmek daha güzel ama şimdilik zoraki 3 haftada bir gidiyoruz:)) Rabbi,m sağlıkla vaktinde doğurmayı nasip etsin canım sana ve hepimize...

bebek dostu bu topikte ki tüm arkadaşlar iyi ama senin yerin ayrı bende neden mi ilk buraya silik çizgi yazdığımda sen umut olmuştum ve ilk tebrik edendin sonra tüm sorularıma menac ve sen yanıt vermiştin ikinizden de Allah'ım razı olsun bu cuma vaktinde inşallah bebişlerimizi sağ salim alalım diye dua ediyorum size ve kendime geç kalmış bir teşekkür ama olsun sağ olun güzel anneler :KK16:

bebek dostu bu topikte ki tüm arkadaşlar iyi ama senin yerin ayrı bende neden mi ilk buraya silik çizgi yazdığımda sen umut olmuştum ve ilk tebrik edendin sonra tüm sorularıma menac ve sen yanıt vermiştin ikinizden de Allah'ım razı olsun bu cuma vaktinde inşallah bebişlerimizi sağ salim alalım diye dua ediyorum size ve kendime geç kalmış bir teşekkür ama olsun sağ olun güzel anneler :KK16:

Ne güzel heyecanlardi değil mi :) ne güzel günler yaşadık acı günleri unutturan güzellikler yaşadık Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Maşallah siz de kocaman olmuşsunuz Allah vaktinde kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin :KK16: öpüyoruz sizi. ..

X