Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ne güzel heyecanlardi değil mi :) ne güzel günler yaşadık acı günleri unutturan güzellikler yaşadık Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Maşallah siz de kocaman olmuşsunuz Allah vaktinde kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin :KK16: öpüyoruz sizi. ..

Allahım razı olsun evet bakınca kocaman olduk diyorum sonra aklıma ilk günleri telaşımı bilgi kırıntısı aradığım günler düşüyor aklıma ve şimdi karnıma bakınca evet benim bu bebiş diye nasıl seviniyorum ne güzel heycandı diyorum,güzel dualarınız için sağ olun inşallah bekleyen arkadaşlarda mutlu sona ulaşır ve bizde bebişlerimiz kucagımızda diye paylaşırız

dün başaladık iğnelere puregon 225 hiç duydun mu kullanan inşallah aranıza gelirim bir an önce
Hadi hayırlı olsun canım:)inşallah seninde ikizlerin olurda ne zormuş bu hamilelik dersin:)son günlerin belki hamile kalmadan önce,iyi değerlendir güzel güzel gez:)

Hadi hayırlı olsun canım:)inşallah seninde ikizlerin olurda ne zormuş bu hamilelik dersin:)son günlerin belki hamile kalmadan önce,iyi değerlendir güzel güzel gez:)

canım çok sağol olsun da yeter öyle diyeyim karnım acıyo iğnelerden:KK1::KK1:uff oluo değer yavruma 2 tane bebek koyacaklar .

canım çok sağol olsun da yeter öyle diyeyim karnım acıyo iğnelerden:KK1::KK1:uff oluo değer yavruma 2 tane bebek koyacaklar .

İnş ikiside annelerine sıkıca tutunur.zor bi dönem yaşıyosun biliyorum.iğne yerlerim morarmıştı benimde.karnımda yer kalmamıştı:)ama allah insana mükafatını verince hepsini unutuyosun.

dün başaladık iğnelere puregon 225 hiç duydun mu kullanan inşallah aranıza gelirim bir an önce
Hayırlı olsun sonu bebikli olsun uzun protokolde yapılıyor o iğne vsanirim:44: bilen arkadaşlar varsa cevap verirler. Allah kolaylık versin pozitif ol ve olacağına inan öptüm çok :)

Canım ben hep 2 aşılamamda da, bir tup denememde de puregon kullandım.Kısa protokol uygulanıyor sana. Hayırlısı olsun ınş :KK19: 12- 13 gunde yumurtaların toplanacak boyuta gelırler

Ben de kullandım canım benim hep morarmoştı göbeğim hamilelikten sonrada bi süre kullandım..hayırlısıyla sen de tez zamanda hamile kalırsın inşallah inan hepsi unutuluyor..

Deli olacağım var ya. Hamile kaldığımdan beri kocam bana herkul muamelesi yapıyor. Dışardan getirdiği posetleri bile mutfağa taşımıyor. Sofradan iki tabak kaldirmiyor. Kendimi eskiden tarlalarda doguran kadınlar gibi hissediyorum. Moralim çok bozuk......

Deli olacağım var ya. Hamile kaldığımdan beri kocam bana herkul muamelesi yapıyor. Dışardan getirdiği posetleri bile mutfağa taşımıyor. Sofradan iki tabak kaldirmiyor. Kendimi eskiden tarlalarda doguran kadınlar gibi hissediyorum. Moralim çok bozuk......

O yapmıyosa sen söyle canım bu zamanda yardım etmeyecekte ne zaman edecek ikiz hamileyiz biz daha dikkatli olmamız lazım.kızdım kocanada:KK20:

canım hayırlı akşamlar bende bursada oturuyorum nerde başladın tedavıye biraz bilği alabılırmıyım ben art de başlıycam nasipse tam kararda veremedım ama

Menac cım neleri kısıtladın hayatında hareketlerinde öğrenebilirmiyim??hep ewdemisin dışarı çıkıyomusun.yemek falan yapabiliyomusun?

Menac cım neleri kısıtladın hayatında hareketlerinde öğrenebilirmiyim??hep ewdemisin dışarı çıkıyomusun.yemek falan yapabiliyomusun?

Öküz kocam ya, çocuk gibi şımardı ben hamile kaldığımdan beri sedef, sürekli ilgi bekliyor, yapmasını isteyince canım yapmak istemiyor, sen beni hep çalıştırıyorsun, sonra yaparım vb. gibi şeyler söyleyerek yapıyor (espri yapıyor ama ben alınıyorum), ya da söyleniyor, o zamanda deli oluyorum yani yaparken de beni ruhsal olarak yoruyor, bunalıma girdim resmen ya...
valla kısıtlama olayına gelirsek en başından beri cinselliği kısıtladım, ilk üç ay yemek yiyemiyordum ve yapamıyordum zaten sürekli hasta gibiydim hiçbir şey yapmadım, son dört aydır işe de gittim, yemek de yaptım, bulaşık da yıkadım, çamaşırda yıkadım yani ütü ve süpürge dışında her şeyi yaptım, pazara gitmek eve kilolarca şeyi taşımak da dahil... şimdi raporluyum yine aynı şeyleri yapıyorum bir tek işe gitmiyorum...

Öküz kocam ya, çocuk gibi şımardı ben hamile kaldığımdan beri sedef, sürekli ilgi bekliyor, yapmasını isteyince canım yapmak istemiyor, sen beni hep çalıştırıyorsun, sonra yaparım vb. gibi şeyler söyleyerek yapıyor (espri yapıyor ama ben alınıyorum), ya da söyleniyor, o zamanda deli oluyorum yani yaparken de beni ruhsal olarak yoruyor, bunalıma girdim resmen ya...
valla kısıtlama olayına gelirsek en başından beri cinselliği kısıtladım, ilk üç ay yemek yiyemiyordum ve yapamıyordum zaten sürekli hasta gibiydim hiçbir şey yapmadım, son dört aydır işe de gittim, yemek de yaptım, bulaşık da yıkadım, çamaşırda yıkadım yani ütü ve süpürge dışında her şeyi yaptım, pazara gitmek eve kilolarca şeyi taşımak da dahil... şimdi raporluyum yine aynı şeyleri yapıyorum bir tek işe gitmiyorum...

Anladım canım..valla sinir oluyorum böyle adamlara ya.işleri bitti tabi bebek yolda.benimkininde bazen salağa bağlıyo.seninki tek değil yani.çoğu erkek öyle.kısıtlama olayında bende senin gibiyim.cinsellik yok transferden beri.ew işi ütü yok.yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum sadece.inş bebeklerimiz en az 35 i görürler

Anladım canım..valla sinir oluyorum böyle adamlara ya.işleri bitti tabi bebek yolda.benimkininde bazen salağa bağlıyo.seninki tek değil yani.çoğu erkek öyle.kısıtlama olayında bende senin gibiyim.cinsellik yok transferden beri.ew işi ütü yok.yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum sadece.inş bebeklerimiz en az 35 i görürler

Amannn boş ver :KK1: inşallah görürler canım, Allahtan onlar iyiler de keyfim yerinde:KK16: endişe etme canım savaşçı erkeklerimiz bizi üzmeyecek inşallhhh:KK16:

Amannn boş ver :KK1: inşallah görürler canım, Allahtan onlar iyiler de keyfim yerinde:KK16: endişe etme canım savaşçı erkeklerimiz bizi üzmeyecek inşallhhh:KK16:

Erkeklerimiz:))ewet ya onlar bizim erkeklerimiz:)çoo hoşuma gitti bu laf.inş savaşcı erkeklerimiz geceleri bizle savaşmazlarda uykuyu severler:)gazlıda olmazlar inş:KK9:

bebek dostu bu topikte ki tüm arkadaşlar iyi ama senin yerin ayrı bende neden mi ilk buraya silik çizgi yazdığımda sen umut olmuştum ve ilk tebrik edendin sonra tüm sorularıma menac ve sen yanıt vermiştin ikinizden de Allah'ım razı olsun bu cuma vaktinde inşallah bebişlerimizi sağ salim alalım diye dua ediyorum size ve kendime geç kalmış bir teşekkür ama olsun sağ olun güzel anneler :KK16:
canım benim teşekkür ederim. Allah razı olsun. hepimiz için tek duam vaktinde sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inş. ve Rabbim isteyen dileyen herkese inş hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin. yavrularımız bizimle ya gerisi önemli değil. kendine ve bebişine iyi bak canım. bu arada bebişinin cinsiyeti neydi canım?

canım benim ya benim kocam da aynen öyle! ben tedavi boyunca ve sonrasında herşeyi kendim yaptım. ev işi, yemek , süpürge, ütü, market alışverişi vb. zaten çalışıyorum. o kadar çok kızıyorum ki beni deli ediyor ama elden bişey gelmiyor. 2 defa süpürge yaptı. beni daha çok yordu. aynen senin eşinin tepkileri. cidden kaldırmak çok zor, ama bebeğimi düşünüp teselli oluyorum. eşim şimdi bu yazdıklarımı okusa inan hiç anlam veremez. beni suçlar. bana söyle ben yaparım der ama 50 defa söylersin yapacağım der ama yapmaz. neyse hepsi aynı bunların bence. sağlık olsun. sen de canını sıkma.

canım benim teşekkür ederim. Allah razı olsun. hepimiz için tek duam vaktinde sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inş. ve Rabbim isteyen dileyen herkese inş hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin. yavrularımız bizimle ya gerisi önemli değil. kendine ve bebişine iyi bak canım. bu arada bebişinin cinsiyeti neydi canım?

senden de Rabbim razı olsun,inşallah hayırla sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza :emir_bebek: erkek bekliyoruz canım son anda süpriz yapmazsa...

X