Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

bu arada gülüm hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ve mutlu günlerde kullansınlar inşallahhhh:KK16:o modeli ben de çok beğendim...

Amin canım çok sağol

Bende iyiyim kızlar. Ay sonu Allah izin verirse tam 30 haftasında doğum iznine ayrılacam.
Bu hafta sonu da alış verişi tamamlamaya çalışacam.
Ayrı odayı ikizlere yapmaya karar verdik çünkü annem bakmaya yardım edecek onlarla aynı odada onun uyumasını istiyorum o benden daha çok üzülüyordu tüp bebek tedavi sürecinde. Hemde ben doğum izin bitişinde işe başlayacam gece uykusu almam gerekecek. eşimle en uygun böylesi olacak diye karar verdik.

Mennacim Alış veriş liste için teşekkürler kopya çekecem ordan :)

Amin canım çok sağol

Bende iyiyim kızlar. Ay sonu Allah izin verirse tam 30 haftasında doğum iznine ayrılacam.
Bu hafta sonu da alış verişi tamamlamaya çalışacam.
Ayrı odayı ikizlere yapmaya karar verdik çünkü annem bakmaya yardım edecek onlarla aynı odada onun uyumasını istiyorum o benden daha çok üzülüyordu tüp bebek tedavi sürecinde. Hemde ben doğum izin bitişinde işe başlayacam gece uykusu almam gerekecek. eşimle en uygun böylesi olacak diye karar verdik.

Mennacim Alış veriş liste için teşekkürler kopya çekecem ordan :)

Bizim aynı devam ediyor seninle 30 kasımda 30.haftam bitiyor ve doğum iznim başlıyor, bence de ayrıl çünkü doğum öncesi izinden en fazla beş hafta ekletebiliyorsun doğum sonuna. Çocuk odası fikri de çok doğru, hem kaliteli uyku bol süt demek, sütün iyi olması için annenin dinlenmesi önemliymiş. Liste konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, öptüm çok...

Merhaba

35 sırada hamile olarak gözüküyorum bebeğim gelişmediği için alındı. şimdi bu aytekrar tüp bebek deneyeceğim.

Canım dualarına canı gönülden aminnnnn diyorum:KK16: inşallah tedavinin sonu olumlu ve hayırlı olur, uzun protokol gayet iyi canım inşallah sende de işe yarar, bizi habersiz bırakma:KK16: inşallah kendi ellerimle listeye pozitif yazarım bu sefer inşallahhhhhhh:KK16:
tedavin hayırlı olsun canım. benim de 2. denemem uzun protokol uygulandı ve pozitif sonucu aldık Rabbimin izniyle... inş senin de pozitif olur. güzel haberlerini bekliyoruz canım:))

Merhaba

35 sırada hamile olarak gözüküyorum bebeğim gelişmediği için alındı. şimdi bu aytekrar tüp bebek deneyeceğim.
merhaba canım. hayırlı olsun tedavin. her türlü pozitif başla tedavine ve ,inş sonucun da pozitif olur. inş müjdeli haberlerini buradan almak nasip olur

Hayırsızzzzzzz:KK20: şaka şaka:KK1:hoş geldiniz canlarınla sefalar getirdiniz, desene iki fıstık geliyor az da kalmış maşallahhh, Allah zamanında ve kolay doğum nasip etsin, anlat bakalım hazırlıklar ne alemde, bir daha da böyle özletmeyin kendinizi hanımlar(sen ve kızların)

:)))... evet tatlım sen de iki tane paşa maşaallah yaa hep kız duydum bu sene :)....hepimize kolaylıklar inşaallahhh .. okudum sizlerin hazırlığını :) ben de tulumları. hastane çıkışları minicik yelekleri örgü battaniyeleri , çorapları, içlikleri ,el işi örgüleri annem sağolsun durmadan örüyor :)... bebek şampuanı, yumuşatıcı bugün netten baktım biberon için dr browns u düşünüyorum tatlım iyi diyorlar ona sanırım ondan da iki set alacağım ...kendime ise lohusa pijaması eve gelince giymek için normal bir tane daha aldım... bir de bebek malzeme çantası aldım ... bu ay içinde havlu-bornoz bir de kuvetlerini almayı düşünüyorum canım beşiklere de daha bakmadık büyük alınacak olarak iki adet beşik ve şifonyer düşünüyorum menaccımm :)...senin hamilelik nasıl gidiyor..?

iyiyim canım sen nasılsın her şey yolundadır umarım, biz gayet iyiyiz Allaha bin şükür:KK16: sadece nefes almakta ve uyumakta zorlanıyorum o da normal:KK1:öpüyorum yanacıklarından:KK16:

bende iyiim canım,herşey yolunda çok şükür ,bu cuma rahim ağzı dikişi yapılacak doktorum önlem amaçlı yapalım dedi ölçüm yapılmadan bu kararı aldık hayırlısıyla.cinsiyetlerinide gösterirlerse öğrenicez bu hafta:)

bende iyiim canım,herşey yolunda çok şükür ,bu cuma rahim ağzı dikişi yapılacak doktorum önlem amaçlı yapalım dedi ölçüm yapılmadan bu kararı aldık hayırlısıyla.cinsiyetlerinide gösterirlerse öğrenicez bu hafta:)

Allah bagislasin canım. Ogrenir ogrenmez haber ver anneleri merak ederiz biz :)

Merhaba

Canım benim inan çok üzüldüm. Degistirmeyecegim listedeki bilgilerini inşallah pozitif olacak ve listede de pozitif kalacak:KK16:

:)))... evet tatlım sen de iki tane paşa maşaallah yaa hep kız duydum bu sene :)....hepimize kolaylıklar inşaallahhh .. okudum sizlerin hazırlığını :) ben de tulumları. hastane çıkışları minicik yelekleri örgü battaniyeleri , çorapları, içlikleri ,el işi örgüleri annem sağolsun durmadan örüyor :)... bebek şampuanı, yumuşatıcı bugün netten baktım biberon için dr browns u düşünüyorum tatlım iyi diyorlar ona sanırım ondan da iki set alacağım ...kendime ise lohusa pijaması eve gelince giymek için normal bir tane daha aldım... bir de bebek malzeme çantası aldım ... bu ay içinde havlu-bornoz bir de kuvetlerini almayı düşünüyorum canım beşiklere de daha bakmadık büyük alınacak olarak iki adet beşik ve şifonyer düşünüyorum menaccımm :)...senin hamilelik nasıl gidiyor..?

Ay ay ay yerim ben o sirinelerin şirin seylerini. Bitirmissin sen de benim gibi. Besikler ve pusetler kaldı. Ben biberonlari Philips avent aldım. Çok memnun kullananlar. Hamilelik de iyi gidiyor çok şükür gelisimlerimiz de iyi. Doktor azar çekti bana çok kilo aldın yavaşla dedi:KK17: 14 kilo aldım şimdiye kadar. 52 idim 66 kiloyum şimdi:KK1: bizden haberler böyle :))

Nasılsıniz kızçenle. Ben izne ayrılınca rahat bir nefes aldım. Artık buralardayım ara sıra muhabbete gelin:KK1:

Merhaba

canımm bende üzüldümm.inşallah bu defada pozitif olur sonuna kadar gider hamileliğin:26::26:

Nasılsıniz kızçenle. Ben izne ayrılınca rahat bir nefes aldım. Artık buralardayım ara sıra muhabbete gelin:KK1:

iyiyizz cnmmm kızcemde iyi dün kontrolümüz vardıı..1700 gr olmuşş. 44 cm boyu..boyu haftasına göre önden gidiyomuşş..
1 ay önce kafası aşağıdaydı.şimdi dönmüş yukarı göğsümün altında nasıl baskı yapıyo kafasıyla mide yanmalarım bir haftadır çoktu ondan demmekki cimcime içerde dönüp duruyoo :KK1::KK1::KK1:
eksikler ne durumda benim az kaldı onarıda halletseydim..
senin içinde iyi olmuşş izne ayrılman iyice ağırlaşıyor insann.
senin minikler nasıllllll :KK16:

günaydın kızlar.... nasılsınız? soğuk bir gün ama inş güzel geçer. dün çok yoğun ve yorucuydu. ancak biraz dinlenebildim. sizlerin nasıl gidiyor?

canımm bende üzüldümm.inşallah bu defada pozitif olur sonuna kadar gider hamileliğin:26::26:

iyiyizz cnmmm kızcemde iyi dün kontrolümüz vardıı..1700 gr olmuşş. 44 cm boyu..boyu haftasına göre önden gidiyomuşş..
1 ay önce kafası aşağıdaydı.şimdi dönmüş yukarı göğsümün altında nasıl baskı yapıyo kafasıyla mide yanmalarım bir haftadır çoktu ondan demmekki cimcime içerde dönüp duruyoo :KK1::KK1::KK1:
eksikler ne durumda benim az kaldı onarıda halletseydim..
senin içinde iyi olmuşş izne ayrılman iyice ağırlaşıyor insann.
senin minikler nasıllllll :KK16:
Maşallah canım:nazar: benim miniklervde iyi çok şükür p.tesi günü biri 1280 diğeri 1130 gramdi haftasina gore ondeler şükür:nazar: benim de besikler ve Pusetleri kaldı. Kıyafetlerini de yikiyorum. Utuleyip kaldiracagim inşallah. Bu hafta sonu doğum çantamizi da hazırlayacağım :)) öpüyorum ikinizi de:KK16:

Maşallah canım:nazar: benim miniklervde iyi çok şükür p.tesi günü biri 1280 diğeri 1130 gramdi haftasina gore ondeler şükür:nazar: benim de besikler ve Pusetleri kaldı. Kıyafetlerini de yikiyorum. Utuleyip kaldiracagim inşallah. Bu hafta sonu doğum çantamizi da hazırlayacağım :)) öpüyorum ikinizi de:KK16:[/QUOTE

Maşallah kuzularına :nazar:
Dogum cantasida hazırlanıyor.

Annemde hazırlayalım diyor ama zaten erken dogum riskim var. Daha dursun yerinde diyorum :KK9:

Maşallah canım:nazar: benim miniklervde iyi çok şükür p.tesi günü biri 1280 diğeri 1130 gramdi haftasina gore ondeler şükür:nazar: benim de besikler ve Pusetleri kaldı. Kıyafetlerini de yikiyorum. Utuleyip kaldiracagim inşallah. Bu hafta sonu doğum çantamizi da hazırlayacağım :)) öpüyorum ikinizi de:KK16:

Süper bebklerin kilosu:nazar::nazar:ne yiyon:)benimkiler 1 er kilo olmuştır inş cumartesi kpntrolümüz var:)

X