sağolun kızlar öpüyorum hepiciğinizi :)) bu arada ben genç beyinlerin yaptığı arsızlığa ve terbiyesizliğe dayanamadım, belim de çok fena ağrıyor, 20 gün rapor kullanacağım ardından da doğum iznim başlıyor zaten, yani artık evdeyim :)) yerime öğretmen buldular sağolsunlar...
çok iyi yapmışsın canım. bu durumda hiç çekilmiyorlar. en azından son dönemini daha rahat geçirirsin. senin ikiz de olunca daha ağırlaşmışsındır. iyice dinlen canım:)) ben de dayanabildiğim kadar dayanacağım. sonrasında inş izne ayrılacağım.sağolun kızlar öpüyorum hepiciğinizi :)) bu arada ben genç beyinlerin yaptığı arsızlığa ve terbiyesizliğe dayanamadım, belim de çok fena ağrıyor, 20 gün rapor kullanacağım ardından da doğum iznim başlıyor zaten, yani artık evdeyim :)) yerime öğretmen buldular sağolsunlar...
Merhaba arkadaşlar,
Bugun doktor gunumuzdu. Başladık, yekzebanın doktoru doktorum oldu. Memnun kaldık cok.
İyice muayene etti dr. histeroskopiye gerek duymadığını uzun protokol uygulayacagını söyledi.
2 eylülden berı regl olmuyorum, önce tarlusal kullanacagım. Sonra dogum kontrol hapı kullanmamı ıstedı. bir yumurtalıgımda 14 mm.boyutunda yumurtam oluşmuş ama çatlayamadığı için kist oluşmuş.
dogum kontrol hapından sonra da lucrine başlıyorum.
Daha rahat ve iyi bir tedavi süreci geçiririm inş. Bir gun hamıleyım dıye haber verebılırım umarım
Merhaba arkadaşlar,
Bugun doktor gunumuzdu. Başladık, yekzebanın doktoru doktorum oldu. Memnun kaldık cok.
İyice muayene etti dr. histeroskopiye gerek duymadığını uzun protokol uygulayacagını söyledi.
2 eylülden berı regl olmuyorum, önce tarlusal kullanacagım. Sonra dogum kontrol hapı kullanmamı ıstedı. bir yumurtalıgımda 14 mm.boyutunda yumurtam oluşmuş ama çatlayamadığı için kist oluşmuş.
Daha rahat ve iyi bir tedavi süreci geçiririm inş. Bir gun hamıleyım dıye haber verebılırım umarım
Merhaba arkadaşlar,
sağolun kızlar öpüyorum hepiciğinizi :)) bu arada ben genç beyinlerin yaptığı arsızlığa ve terbiyesizliğe dayanamadım, belim de çok fena ağrıyor, 20 gün rapor kullanacağım ardından da doğum iznim başlıyor zaten, yani artık evdeyim :)) yerime öğretmen buldular sağolsunlar...
teşekkur ederım canım, sağolasın. iyi haberler verırım ınş.Hayırlı olsun canım..inşallah dualarımız seninle..gmüjdeli haberini vübekliyoruz Rabbimin izniyle..
Sağol arkadaşım, doktorumuz da rahat olun diyor. Teslim ettık kendımızı ınş bu defa hayırlısıyla nasip olsunCanım benim inşallah.Herşey yolunda gider bunu en çok isteyenlerdeyim.Sen bu topiğin ilk göz ağrılarındansın.İlk deneyen arkadaşımızsın.İnşallah bu sefer bize güzel haberler vereceksin.Umutsuzluğa kapılma sakın.Tekrar denemekten başka şansımız yok çünkü.İnşallah herşey yolunda gider.Ve burda halaylar çekeriz.Öpüyorum seni çokcana.Hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin...
o zaman senın tecrubelerınden faydalanırım inş. lucrin ilk kez yapacagım cunku.Bendede kist vardı canım doğum kont ve lucrin kullanmıştım.kendimi gördüm sanki sende:))inş olcak yüzün gülecek inşallah seninde ikizlerin olur inş:)
teşekkur ederım canım, sağolasın. iyi haberler verırım ınş.
Sağol arkadaşım, doktorumuz da rahat olun diyor. Teslim ettık kendımızı ınş bu defa hayırlısıyla nasip olsun
o zaman senın tecrubelerınden faydalanırım inş. lucrin ilk kez yapacagım cunku.
hemen sorayım hatta lucrin buzdolapta durmasa da olur mu?
Selam kızlar :))) çilek mobilyadan sadece bebek karyolası alabiliyor muyuz? Bakan eden var mı
selam canım nasılsınn? uzun zaman dır yazmıyorum ama takıp ediyorum hepinizi,orkideye de merak etmiştim iiyi olduğuna sevindim inşallah sağlıkla alır bebişlerini kucağına,seninde az kalmış ne güzel dinlenirsin artık doğuma kadar Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin sana tüm arkadaşlarımıza...
çok iyi yapmışsın canım. bu durumda hiç çekilmiyorlar. en azından son dönemini daha rahat geçirirsin. senin ikiz de olunca daha ağırlaşmışsındır. iyice dinlen canım:)) ben de dayanabildiğim kadar dayanacağım. sonrasında inş izne ayrılacağım.
Merhaba arkadaşlar,
Canım benim en iyisini yapmışsın.Kolay elde etmedik biz o yavrucakları riske atabileceğimiz bir durum değil bu.Evinde dinlen güzelce bebeklerini beklerken ki zamanını huzurlu stressiz geçir..İkiz seninkiler bide kolay değil yani...Benim daha iznime çok var.Artık daha çabuk yoruluyorum..Bide iznimi sona atmak istiyorum.Çok şükür öğrenciler çok yormuyor beni pazatesi çarşamba ve cuma gidiyorum sadece..dinlenecek çok vaktim oluyor.birde anadolu kısmı aynı zamanda kız öğrenci sınıflarına girdiğim için öğrenciler hiç yormuyor beni çok şükür..başka türlü olsa dayanamazdım.eğer herşey yolunda giderse birinci dönemin sonuna kadar gideceğim.ikinci dönem ise izinli geçecek tamamen..arkasından yaz tatili zaten.ücretsiz izin almayı düşünmüyorum şimdilik ev kredimizde var zorlanırız diğer türlü..sen ücretsiz izin almayı düşünüyor musun canım.Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar ... biliyorum çok hayırsızsın diyeceksiniz haklısınız ama aklım hep sizde idi..geçmişi hiç okumadım menaccığımı gördüm .. umarım hepiniz iyisinizdir...
ben de biz üçümüz de iyiyiz ... ikiz kızlarım da iyi bugün 29+1 iz hayırlısıyla her şey yolunda...perşembe bebeklerimin ciğerleri daha rahat olsun diye iğne olmaya gideceğiz... :))))
Selam
alabiliyoruz. Bende hafta sonu alacam bebek odası çilek baby cottona karar verdim 2 tane büyüyen karyola alacam.