Maşallah kuzularına
Dogum cantasida hazırlanıyor.
Annemde hazırlayalım diyor ama zaten erken dogum riskim var. Daha dursun yerinde diyorum
Süper bebklerin kilosune yiyon:)benimkiler 1 er kilo olmuştır inş cumartesi kpntrolümüz var:)
Maşallah kuzularına
Annemde hazırlayalım diyor ama zaten erken dogum riskim var. Daha dursun yerinde diyorum
Hazirlarsan bebeğin erken geleceğini düşünüyorsun galiba. İçini ferah tut ve hazirla bence. İnşallah zamanında gelecek kuzulsrimiz inşallahben onlara güveniyorum
Canım inan hala kusuyorumyararlı ne varsa midemi bulandiriyor. Ne vitamin ve demir icebiliyorum ne sebze yiyebiliyorum. Bir tek meyve ve pilav türü şeyler doktorun dediğine göre beni somuruyorlar en azından omega 3 kullanmaya çalışacağım bundan sonra. İnşallah senin bebeler benimkileri geçmiştir bile teyzesi
merhaba canım. kızım iyi çok şükür. kendi çapında beni tekmeleyip duruyor. onun her hareketinde çok mutlu oluyorum, tüm stresim geçiyor. ben de hiç dengeli beslenemiyorum. özellikle dr un verdiği ilaçları alamıyorum. 1 gün alıyorum, 10 gün almıyorumİyiyiz tatlım. Senin şeker kızın nasıl? Opuldunuz
canım gerçi ben de henüz doğum çantasını hazırlamadım ama bu hafta sonuna hazırlamayı düşünüyorum. sen de hazırla bir an önce. inş bebişin vaktinde gelir. içini ferah tut. ama çanta da önemli. her türlü durumda mağdur olmamak içinMaşallah canımbenim miniklervde iyi çok şükür p.tesi günü biri 1280 diğeri 1130 gramdi haftasina gore ondeler şükür benim de besikler ve Pusetleri kaldı. Kıyafetlerini de yikiyorum. Utuleyip kaldiracagim inşallah. Bu hafta sonu doğum çantamizi da hazırlayacağım :)) öpüyorum ikinizi de [/QUOTE
Maşallah kuzularına
canım listedeki fatoş5353 arkadaşımızda hamile
2013 temmuz-ağustosta tüp deneyecekler topiğinde gördüm..
menac ben bu ay sonunda başlıyorum kısmetsedün gttim dr a hasta olunca ara dedi
iyi akşamlar arkadaşlar ,serkaj oldum bugün sorunsuz geçti şükür ağrı kesici bile yaptırmadım korkulacak bişey değilmiş,cinsiyetlerine bakılmadı 1 ay sonra detaylı ultrason için gidicem ozamn söyleyecek dr....
Arkadaşlar ben doktorumun anlattıklarını unuttum sanki
Lucrin kullanan cok kişi vardı bana yardımcı olur musunuz?
Şimdi ben regl olmayı beklıyorum, regl olduktan sonra dogum kont. hapına başlayacagım. ilk gun mu başlıyorduk onu da unuttum gerçi :44:
dogum kont.den sonra lucrıne başlıyorum ama onu da kacıncı gun başlayacaktım. Offf. eşim farklı soyluyor ben farklı. Doktoru aramadan önce size sorayım. Sanırım eninde sonunda arayacagım ben onu
Ben dr. anlatırken kendısıne dedım ama not alacagım bunları bıraz bekler mısınız dıye, yok dedı unutmazsınız sırayla zaten demıştı.
Ben kendımı bılıyorum unuttum işte
iyi akşamlar arkadaşlar ,serkaj oldum bugün sorunsuz geçti şükür ağrı kesici bile yaptırmadım korkulacak bişey değilmiş,cinsiyetlerine bakılmadı 1 ay sonra detaylı ultrason için gidicem ozamn söyleyecek dr....