- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
ben de iyiyim canım sağol. ben henüz hiç alışveriş yapmadım. pazartesi günü 2 mağaza gezdim. karar veremedim. inş biz de hafta sonu belki alışverişe çıkarız. sen neler aldın kızına? ben de senden kopya çekeyim canım???
Alışveriş için benmi acele etmişim acaba yetişmiycek korkusundan erken başladımm..
şuan en çok kullanıcağı şeyleri aldım.
1 tane 12 li hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı aldım..
kış bebeği olucağı için uzun kollu çıt çıtı badilerden aldım..banyo havlusunu yeleklerini çoraplarını aldım.
odasını sipariş verdik 1 hafta on güne gelicek inşallah ama şimdi odasında kalmıycak yatak odasına bi tanede park yatak alıcam.
taşıma koltuğunu ,portbebesini,kundak şeklinde olan battaniyesini,
bir kalın battaniye 2 tane daha ,ince battaniye aldım.bi tanede hastane çıkışında var 4 tane battaniye oldu.
mendillerini aldım onlarda çok lazım olucak ,bi tane biberon aldım dr.browns lazım olur diye,yan yatış yastığı, boğulma önleyici yastığı,
tarağı fırçası,tırnak makası ıslak mendili,ateş ölçeri,nevresim takımı,birsürü tulum almışımm çok seviyorum daha kıyafet olarak bişey almam..
fazla bi eksiğim kalmadı,park yatağı,banyo malzemeleri,bide benim lohusa takımları eksik bide bi kaç alıncak daha var aslında bitmiyor eksikler süerkli çıkıyo..
hm kendime sadece bi tane emzirme sütyeni aldım bide lansinoh göğüs ucu kremi yine lansinoh göğüz pedi...ama emzirme atleti daha kullanışlı oluyomuş ondan alıcam bi kaç tane,
ama aklıma gelenler bunlar cnm....