Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben de iyiyim canım sağol. ben henüz hiç alışveriş yapmadım. pazartesi günü 2 mağaza gezdim. karar veremedim. inş biz de hafta sonu belki alışverişe çıkarız. sen neler aldın kızına? ben de senden kopya çekeyim canım???

Alışveriş için benmi acele etmişim acaba :KK1: yetişmiycek korkusundan erken başladımm..
şuan en çok kullanıcağı şeyleri aldım.
1 tane 12 li hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı aldım..
kış bebeği olucağı için uzun kollu çıt çıtı badilerden aldım..banyo havlusunu yeleklerini çoraplarını aldım.
odasını sipariş verdik 1 hafta on güne gelicek inşallah ama şimdi odasında kalmıycak yatak odasına bi tanede park yatak alıcam.
taşıma koltuğunu ,portbebesini,kundak şeklinde olan battaniyesini,
bir kalın battaniye 2 tane daha ,ince battaniye aldım.bi tanede hastane çıkışında var 4 tane battaniye oldu.
mendillerini aldım onlarda çok lazım olucak ,bi tane biberon aldım dr.browns lazım olur diye,yan yatış yastığı, boğulma önleyici yastığı,
tarağı fırçası,tırnak makası ıslak mendili,ateş ölçeri,nevresim takımı,birsürü tulum almışımm çok seviyorum daha kıyafet olarak bişey almam..
fazla bi eksiğim kalmadı,park yatağı,banyo malzemeleri,bide benim lohusa takımları eksik bide bi kaç alıncak daha var aslında bitmiyor eksikler süerkli çıkıyo..

hm kendime sadece bi tane emzirme sütyeni aldım bide lansinoh göğüs ucu kremi yine lansinoh göğüz pedi...ama emzirme atleti daha kullanışlı oluyomuş ondan alıcam bi kaç tane,
ama aklıma gelenler bunlar cnm....

Selam kızlar, oh maşallah bebişler kocaman olmuş. Herkesler büyümüş:KK49:
Ben de yeniden başlıyorum. Bilirsiniz
yekzeban ile aynı şehirdeyız. O hep bana onun doktoruna gıtmemı söylerdı. Sonunda oldu. ) kasıma randevu alabildik, ve muayene olacağım.
Histeroskopi ihtimalim oldugu ıcın sımdıden gıdelım dedık kı rahımın dınlenmesı ıcın bir kaç ay geçsın şubata 2.tüp denememız olsun dedık. Öğretmen oldugum ıcın vaktım yok ve ancak subatta rahat vakıt bulabılırım.
Benden haberler böyle. Öpuyorum hepınızı. Sizi haberdar ederım :21:
hayırlı olsun inş canım. 2. ve son tüp bebek denemeniz olur inş. pozitif sonuçlarını bekliyoruz. Rabbim bu tedaviyle mucizeni sana göndersin inş. aminnnnn

Alışveriş için benmi acele etmişim acaba :KK1: yetişmiycek korkusundan erken başladımm..
şuan en çok kullanıcağı şeyleri aldım.
1 tane 12 li hastane çıkışı,2 tane 5 li hastane çıkışı aldım..
kış bebeği olucağı için uzun kollu çıt çıtı badilerden aldım..banyo havlusunu yeleklerini çoraplarını aldım.
odasını sipariş verdik 1 hafta on güne gelicek inşallah ama şimdi odasında kalmıycak yatak odasına bi tanede park yatak alıcam.
taşıma koltuğunu ,portbebesini,kundak şeklinde olan battaniyesini,
bir kalın battaniye 2 tane daha ,ince battaniye aldım.bi tanede hastane çıkışında var 4 tane battaniye oldu.
mendillerini aldım onlarda çok lazım olucak ,bi tane biberon aldım dr.browns lazım olur diye,yan yatış yastığı, boğulma önleyici yastığı,
tarağı fırçası,tırnak makası ıslak mendili,ateş ölçeri,nevresim takımı,birsürü tulum almışımm çok seviyorum daha kıyafet olarak bişey almam..
fazla bi eksiğim kalmadı,park yatağı,banyo malzemeleri,bide benim lohusa takımları eksik bide bi kaç alıncak daha var aslında bitmiyor eksikler süerkli çıkıyo..

hm kendime sadece bi tane emzirme sütyeni aldım bide lansinoh göğüs ucu kremi yine lansinoh göğüz pedi...ama emzirme atleti daha kullanışlı oluyomuş ondan alıcam bi kaç tane,
ama aklıma gelenler bunlar cnm....
canım teşekkür ederim. çok iyi oldu yazman. notlarımı aldım. ben de en kısa sürede tamamlamaya çalışacağım. şimdilik oda almayacağım. yatak odası için park yatak alacağım. bir de şifonyer veya dolap. sonrasında bakarım artık. eksikler zaten bitmiyor. öpüyorum canım

evettt bu hafta sınav yaptım pek uğrayamadım kusura bakmayın, alış veriş yaptığımı ve neler aldığımı yazacağım demiştim şimdi yazabiliyorum:KK55:
:nazar::nazar:benim bebekler iki tane ama ben tek bebeğe göre yazacağım kafanız karışmasın:KK34:
8 tane çıt çıtlı iç badi(uzun kollu)malum kış...
5 adet tulum(2 tanesi kadife)
5 adet zıbın takımı alt üst takım olanlardan, altların kendinden patikli olmasına dikkat ettim
2 adet beşli hastane çıkışı( bunlar sıfır aylık oluyor ve en fazla 20 gün giydirebiliyorsunuz) o yüzden abartmaya gerek duymadım
10 çift çorap
10 çift eldiven
birkaç tane bere
1 adet penye battaniye, 1 adet polar kundak da olabilen fermuarlı battaniye(çıt çıtlı olanları da var), 1 adet örgü battaniye
1 adet bebek banyo havlusu
20 adet penye ağız mendili
10 adet mermerşahi bez(küçük) büyük olanlardan da bulursam alacağım:KK34:
1 adet yan yatma yastığı
1 adet emzirme yastığı
biberonlar için steril makinesi (kuzenim verdi yoksa almazdım herhalde :)
1 adet göğüs pompası elektirikli(yine kuzenim sağolsun yoksa gerekirse alırdım :)
şimdilik bu kadar, giyim kısmı bitti:nazar:
kendime sabahlıklı bir gecelik ve pijama takımı, bebeklerin uyku setlerini de aldım ve aşağıya da kalanları listeleyeyim
1 adet bonyo küveti maşrapa ve kovasıyla
1 adet bebek şampuanı
1 adet bebek yağı
1 adet dijital termometre
1 adet kauçuk başlı emzik
2 adet kauçuk uçlu gaz yapmayan biberon
1 paket yenidoğan bez
göğüs petleri
göğüs ucu için krem(aldım şimdiden kullanıyorum markası lansinoh)
hastanede kullanmak için su geçirmeyen terlik (çünkü benim hastanem mutlaka banyo yaptırıyor anneye)

bu kadar galiba aklıma geldikçe yazarım:KK16:
bu arada bebekleri taşımak için ne alacağıma henüz karar vermedim...
öptüm hepiciğinizi...

Son düzenleme:
Arkadaslar mayısta bizimle tüp bebek yaptıran ORKIDE2 arkadaşın tesadüfen erken dogum riskiyle hastanede yattığını okumuştum.
Merak ediyorum kendisi ile yazısına haberi olan varmı?

talım 2014 ikiz anneleri topiğine yazmıştı ama haber alamıyoruz, en son her şey kontrol altında ciğer geliştirici iğneleri oluyorum hastanedeyim demişti, ben de çok merak ediyorum. Allah onu ve evlatlarını korusun...

Selam kızlar, oh maşallah bebişler kocaman olmuş. Herkesler büyümüş:KK49:
Ben de yeniden başlıyorum. Bilirsiniz
yekzeban ile aynı şehirdeyız. O hep bana onun doktoruna gıtmemı söylerdı. Sonunda oldu. ) kasıma randevu alabildik, ve muayene olacağım.
Histeroskopi ihtimalim oldugu ıcın sımdıden gıdelım dedık kı rahımın dınlenmesı ıcın bir kaç ay geçsın şubata 2.tüp denememız olsun dedık. Öğretmen oldugum ıcın vaktım yok ve ancak subatta rahat vakıt bulabılırım.
Benden haberler böyle. Öpuyorum hepınızı. Sizi haberdar ederım :21:

Canım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun, Allah burdan müjde vermeni de nasip etsin çok sevindim:KK16: özletme kendini gel böyle ara sıra, öptük çokkk

evettt bu hafta sınav yaptım pek uğrayamadım kusura bakmayın, alış veriş yaptığımı ve neler aldığımı yazacağım demiştim şimdi yazabiliyorum:KK55:
:nazar::nazar:benim bebekler iki tane ama ben tek bebeğe göre yazacağım kafanız karışmasın:KK34:
8 tane çıt çıtlı iç badi(uzun kollu)malum kış...
5 adet tulum(2 tanesi kadife)
5 adet zıbın takımı alt üst takım olanlardan, altların kendinden patikli olmasına dikkat ettim
2 adet beşli hastane çıkışı( bunlar sıfır aylık oluyor ve en fazla 20 gün giydirebiliyorsunuz) o yüzden abartmaya gerek duymadım
10 çift çorap
10 çift eldiven
birkaç tane bere
1 adet penye battaniye, 1 adet polar kundak da olabilen fermuarlı battaniye(çıt çıtlı olanları da var), 1 adet örgü battaniye
1 adet bebek banyo havlusu
20 adet penye ağız mendili
10 adet mermerşahi bez(küçük) büyük olanlardan da bulursam alacağım:KK34:
1 adet yan yatma yastığı
1 adet emzirme yastığı
biberonlar için steril makinesi (kuzenim verdi yoksa almazdım herhalde :)
1 adet göğüs pompası elektirikli(yine kuzenim sağolsun yoksa gerekirse alırdım :)
şimdilik bu kadar, giyim kısmı bitti:nazar:
kendime sabahlıklı bir gecelik ve pijama takımı, bebeklerin uyku setlerini de aldım ve aşağıya da kalanları listeleyeyim
1 adet bonyo küveti maşrapa ve kovasıyla
1 adet bebek şampuanı
1 adet bebek yağı
1 adet dijital termometre
1 adet kauçuk başlı emzik
2 adet kauçuk uçlu gaz yapmayan biberon
1 paket yenidoğan bez
göğüs petleri
göğüs ucu için krem(aldım şimdiden kullanıyorum markası lansinoh)
hastanede kullanmak için su geçirmeyen terlik (çünkü benim hastanem mutlaka banyo yaptırıyor anneye)

bu kadar galiba aklıma geldikçe yazarım:KK16:
bu arada bebekleri taşımak için ne alacağıma henüz karar vermedim...
öptüm hepiciğinizi...

sağol canım. senin listeden de ekledim kendi listeme. göğüs ucu için şimdiden mi krem kullanmak gerekiyor? ben de doğum sonrası için alacaktım ama! bu arada biberonlar için steril makinesi çok iyi olmuş canım. senin ikiz olucak ya yetiştiremezdin. faydalı olur senin için. ben de öpüyorum seni. kendine iyi bak

sağol canım. senin listeden de ekledim kendi listeme. göğüs ucu için şimdiden mi krem kullanmak gerekiyor? ben de doğum sonrası için alacaktım ama! bu arada biberonlar için steril makinesi çok iyi olmuş canım. senin ikiz olucak ya yetiştiremezdin. faydalı olur senin için. ben de öpüyorum seni. kendine iyi bak

Canım, meme uçlarım şimdiden ağrıyor ve tahriş oluyor o yüzden kullanıyorum. Ama doktorlar bir ay önceden başlayın kullanmaya ki meme ucu yumusasin yara olmasın diyor. Evet streril makinesi aklımın ucundan bile gecmezdi çok iyi oldu :)

günaydın kızlar... nasılsınız? ben erkenden uyandım bugün:KK43:( üstelik geç uyumuştum. sizde de oluyor mu ya bir türlü uykuya dalamıyorum. sıcak süt içiyorum. arada kitap okuyorum. yok dalamıyorum maalesef. 7 buçukta kalktım. duşa girdim. bulaşık makinesini boşalttım. biraz ceviz badem atıştırdım.acaba ütü mü yapsam diye düşünürken foruma takılayım dedim. ama kimseden haber yokmuş zaten. öpüyorum sizi. iyi pazarlar...

merhaba arkadaşlar! nasılsınız? neden kimseden ses seda yok ya? topiği bulamıyorum artık. kaçıncı sıralara düşmüş...

Merhaba kızlarr umarım herkes iyidir..1 aydır istanbuldaydım yeni döndüm..umarım bebişler iyidirRabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin ,tedaviyi olan ve olacak arkadaşlara tez zamanda güzel haberler nasip etsin..

Merhaba kızlarr umarım herkes iyidir..1 aydır istanbuldaydım yeni döndüm..umarım bebişler iyidirRabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin ,tedaviyi olan ve olacak arkadaşlara tez zamanda güzel haberler nasip etsin..

Hoş geldin kuzu iyi olmanıza sevindik ve gelmene tabi :)))

Kızlar orkideden haber var. Şimdi 29.haftasinda hala hastanede yatiyormus doktor bir ile üç hafta arasında doğum olur demiş. Allah onun ve yavrularinin yardımcısı olsun. ..

Kızlar orkideden haber var. Şimdi 29.haftasinda hala hastanede yatiyormus doktor bir ile üç hafta arasında doğum olur demiş. Allah onun ve yavrularinin yardımcısı olsun. ..

Amşn canım şnşallah sağlıkla kavuşur bebişlerine inşallah 32 haftayı bulurlar..

hoşgeldin canım .... iyiki geldin... inş hep iyi olursunuz canım...

canım ya inş 32. haftayı bulur. Rabbim bebişlerini ona bağışlasın. inş 3-4 hafta daha dayanırlar. duamızı ihmal etmeyelim

Slm kizlarr
menac orkideden haber getirdigin icin cok tesekkurler canim insaallah bebeklerini sag saglim kucagina alir hepimiz en hayirli zamanda aliriz insaallah kuzularimizi

Selam kızlar :))) çilek mobilyadan sadece bebek karyolası alabiliyor muyuz? Bakan eden var mı:KK16:

Selam kızlar :))) çilek mobilyadan sadece bebek karyolası alabiliyor muyuz? Bakan eden var mı:KK16:
Canım ben caplumbaa dan aldım henüz gelmedi,yiğenime de burdan almıştı çok memnun kaldılar..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 49
X