Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhabalaaaar... buralar da bugun cok guzel... tam bahar havasi... bizde iyiyiz herkesler iyi olsun :)

Listeye bakınca nedense çok duygulandım. beraber yola çıktığım kişilerin ismini yaşadıklarını bir kez daha hatırlamak çok güzel bir duygu.
liste için elinize sağlık.

Arkadaşlar ben de çatlaklar için lieracı sabah kullanıyorum. akşam da yatmadan önce nemlendirici kren ya da vazelin :) sürüyorum. banyodan cıkınca da bebek yağı :) oh yumuşacık oluyorsunuz.

Elh çatlak oluşmadı. inşallah da kimse de oluşmaz.

Gerçi bebişlerimizi sağsalim sağlıcakla kucağımıza alalım her şeye katlanırız. :)

günaydın kızlar... nasılsınız? kimseden ses seda yok yine(((

ben hep burdayım takipteyim de yazamıyorum canım ya , ağırlaştım nefes almakta zorlanıyorum, bebişlerin kıyafet alışverişini bitirdim 03 ay için, uyku setlerimiz ve beşiklerimiz kaldı, onlara da karar verdik aslında sadece zamanı gelince eşim gidip alacak...
sizler neler yapıyorsunuz

iyi canım ben de aynen senin gibiyim. bayağı zorlanıyorum. tabi senin için daha zordur. Rabbim yardımcın olsun canım. ben daha alışveriş yapmadım. ne alayım, nerden başlayayım bilmiyorum. sen aldıklarını listeleyebilir misin? kendi başıma yapacağım. abuk subuk şeyler alamayayım.

Tamam canım yarin tam listeyi veririm. Bir başla gerisi geliyor zaten çok da zevkli

Nasıl gidiyo ikiz annesi:))bende nefes alamıyorum hele geceleri(yaa bşde beni erken doğum korkusu sardı depresyona giriyorum(karnım aşağıda duruyo sanki,bebeklerin tekmelerini kasıklarımda hissediyom bazen daha aşağıda

merhaba kızlar pek beni tanıyan yok ama mayısın son haftası tüp bebek tarnsferi yapılıp hamile kalmıştım ve sizinle paylaşmıştım şimdide bana yardımcı olursunuz umarım ben 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum bundan önceki kontrolde idrar yolu iltihapı çıkmıştı zaten zor bulduk kaybetmekten çok korkuyorum .

Merhaba
Canım hamilelikte en ufak bir sıkıntının ihmal edilmemesi taraftarıyım.
Enfeksiyon erken dogum sebeplerinden biri ne yazıkki.
Muhakkak tedavi okumuşsunuzdur ama idrar testini 15 gunde hatta haftada bir tekrarlayın ve muhakkak gunde 3 lt şu tüketiin.

Inşallah çarşamba güzel haberler getirirsiniz.

Arkadaslar mayısta bizimle tüp bebek yaptıran ORKIDE2 arkadaşın tesadüfen erken dogum riskiyle hastanede yattığını okumuştum.
Merak ediyorum kendisi ile yazısına haberi olan varmı?

Hazırlıklar bitmiş maşallah.
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bazen düşünüyorum da kim derdi bu günleri görücez.

Keşke DILEMIM de bizle olsaydı.

canım rahat ol, kendine öyle bir sıkıntı yapma. benim de bayağı aşağıda. kasıklarımda hissediyorum. bu sabah mesela tam aşağıda hissettim ve canım da yandı. bebeğin kafası yukarıda popo aşağıda imiş. ben çok aşağıda hiisediyorum ve müthiş bir basınç var. ama hep normal dediler. senin ikiz de olunca daha fazla hissediyorsundur. inş bişey olmaz canım. hepimiz vaktinde kucağımıza alarız Allah ın izniyle inşşş. ama sakın öyle korku olmasın sen de.

canım kasık ağrıları bende de var. senin haftandayken ve daha ileriki haftalarda çok hissediyordum. yan,i bu iki haftadır geçmiş sayılır. bebeğin hareketlerini ağrılı hissediyordum. doktor normal dedi ama. sen bol su iç ve istirahat et. yorulma. strese de girme canım. 2 gün kalmış muayenene. bişey olamz Allah ın izniyle.

Arkadaslar mayısta bizimle tüp bebek yaptıran ORKIDE2 arkadaşın tesadüfen erken dogum riskiyle hastanede yattığını okumuştum.
Merak ediyorum kendisi ile yazısına haberi olan varmı?

canım ben de merak ettim şimdi. hastaneye yattığını bilmiyordum. kaçırmışım heralde. inş bir sıkıntı yoktur. Rabbim vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Sağol canım ya yalnız değilmişim:)amin inş sağlıkla kucağımıza alırız

erken doğum kaygısını yaşayan sadece benim sanıyordum :18: .. bu hafta doktorum rahatlattı bol su içmek gerektiğini hatırlattı... maşaallah oğluşum büyüyor ayak parmaklarını oynatışını gösterdi çok komik geldi.... doğmadan öyle büyük bir sevgi yerlesti ki içime anlatamam...2 tane takımı var bebeğimin hani alt üst takımlardan ... bide örgü ceketleri var malum kış bebeği olacak bebeğim ... bağlantı sıkıntısı yaşadığım için çok yazamıyorum... bağlantıyı buldukça okuyorum yazılanları... inşaallah meleklerimiz dünyaya teşrif etti müjdesini hepimiz zamanında veririz

merhaba kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? topik bayağı aşağılardaymış kurtarayım dedim:))))

merhaba kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? topik bayağı aşağılardaymış kurtarayım dedim:))))

Merhaba cnmm biz iyiyiz çok şükürr..
kızımın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum çok güzellll ama.
her yeni aldığım bişeyde mutlu oluyorum.
Hayal gibi geliyoo herşeyy..
Rabbim giydirmeyide nasip eder inşallah
iyi yapmışsınn kimse yazmıyınca topik aşağılarda kalmıştır.
sen nasılsınnnnn bebişin nasıl?

Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız malesef doktora daha gidemedim ama olsun,ağrılarım dinlenince ve sizlerin tavisyesiyle bol su içince rahatladım çok sağ olun Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi korusun

ben de iyiyim canım sağol. ben henüz hiç alışveriş yapmadım. pazartesi günü 2 mağaza gezdim. karar veremedim. inş biz de hafta sonu belki alışverişe çıkarız. sen neler aldın kızına? ben de senden kopya çekeyim canım???

Selam kızlar, oh maşallah bebişler kocaman olmuş. Herkesler büyümüş
Ben de yeniden başlıyorum. Bilirsiniz
yekzeban ile aynı şehirdeyız. O hep bana onun doktoruna gıtmemı söylerdı. Sonunda oldu. ) kasıma randevu alabildik, ve muayene olacağım.
Histeroskopi ihtimalim oldugu ıcın sımdıden gıdelım dedık kı rahımın dınlenmesı ıcın bir kaç ay geçsın şubata 2.tüp denememız olsun dedık. Öğretmen oldugum ıcın vaktım yok ve ancak subatta rahat vakıt bulabılırım.
Benden haberler böyle. Öpuyorum hepınızı. Sizi haberdar ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…