Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar... nasılsınız? kimseden ses seda yok yine(((
ben hep burdayım takipteyim de yazamıyorum canım ya , ağırlaştım nefes almakta zorlanıyorum, bebişlerin kıyafet alışverişini bitirdim 03 ay için, uyku setlerimiz ve beşiklerimiz kaldı, onlara da karar verdik aslında sadece zamanı gelince eşim gidip alacak...
sizler neler yapıyorsunuz
iyi canım ben de aynen senin gibiyim. bayağı zorlanıyorum. tabi senin için daha zordur. Rabbim yardımcın olsun canım. ben daha alışveriş yapmadım. ne alayım, nerden başlayayım bilmiyorum. sen aldıklarını listeleyebilir misin? kendi başıma yapacağım. abuk subuk şeyler alamayayım.
merhaba kızlar pek beni tanıyan yok ama mayısın son haftası tüp bebek tarnsferi yapılıp hamile kalmıştım ve sizinle paylaşmıştım şimdide bana yardımcı olursunuz umarım ben 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum bundan önceki kontrolde idrar yolu iltihapı çıkmıştı zaten zor bulduk kaybetmekten çok korkuyorum .
ben hep burdayım takipteyim de yazamıyorum canım ya , ağırlaştım nefes almakta zorlanıyorum, bebişlerin kıyafet alışverişini bitirdim 03 ay için, uyku setlerimiz ve beşiklerimiz kaldı, onlara da karar verdik aslında sadece zamanı gelince eşim gidip alacak...
sizler neler yapıyorsunuz
canım rahat ol, kendine öyle bir sıkıntı yapma. benim de bayağı aşağıda. kasıklarımda hissediyorum. bu sabah mesela tam aşağıda hissettim ve canım da yandı. bebeğin kafası yukarıda popo aşağıda imiş. ben çok aşağıda hiisediyorum ve müthiş bir basınç var. ama hep normal dediler. senin ikiz de olunca daha fazla hissediyorsundur. inş bişey olmaz canım. hepimiz vaktinde kucağımıza alarız Allah ın izniyle inşşş. ama sakın öyle korku olmasın sen de.Nasıl gidiyo ikiz annesi:))bende nefes alamıyorum hele geceleri(yaa bşde beni erken doğum korkusu sardı depresyona giriyorum(karnım aşağıda duruyo sanki,bebeklerin tekmelerini kasıklarımda hissediyom bazen daha aşağıda
canım kasık ağrıları bende de var. senin haftandayken ve daha ileriki haftalarda çok hissediyordum. yan,i bu iki haftadır geçmiş sayılır. bebeğin hareketlerini ağrılı hissediyordum. doktor normal dedi ama. sen bol su iç ve istirahat et. yorulma. strese de girme canım. 2 gün kalmış muayenene. bişey olamz Allah ın izniyle.merhaba kızlar pek beni tanıyan yok ama mayısın son haftası tüp bebek tarnsferi yapılıp hamile kalmıştım ve sizinle paylaşmıştım şimdide bana yardımcı olursunuz umarım ben 21+4 günlük hamileyim kasıklarımda ağrı oluyor özellikle yatarken uyandığımda daha çok ağrı oluyor yada sabah uyanınca bebek sağ tarafa toplanmış oluyor doktora tatilden dolayı çarşamba gidecem bilginiz var mı bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum bu arada oynamasını hissediyorum bundan önceki kontrolde idrar yolu iltihapı çıkmıştı zaten zor bulduk kaybetmekten çok korkuyorum .
Arkadaslar mayısta bizimle tüp bebek yaptıran ORKIDE2 arkadaşın tesadüfen erken dogum riskiyle hastanede yattığını okumuştum.
Merak ediyorum kendisi ile yazısına haberi olan varmı?
canım rahat ol, kendine öyle bir sıkıntı yapma. benim de bayağı aşağıda. kasıklarımda hissediyorum. bu sabah mesela tam aşağıda hissettim ve canım da yandı. bebeğin kafası yukarıda popo aşağıda imiş. ben çok aşağıda hiisediyorum ve müthiş bir basınç var. ama hep normal dediler. senin ikiz de olunca daha fazla hissediyorsundur. inş bişey olmaz canım. hepimiz vaktinde kucağımıza alarız Allah ın izniyle inşşş. ama sakın öyle korku olmasın sen de.
canım kasık ağrıları bende de var. senin haftandayken ve daha ileriki haftalarda çok hissediyordum. yan,i bu iki haftadır geçmiş sayılır. bebeğin hareketlerini ağrılı hissediyordum. doktor normal dedi ama. sen bol su iç ve istirahat et. yorulma. strese de girme canım. 2 gün kalmış muayenene. bişey olamz Allah ın izniyle.
merhaba kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor? topik bayağı aşağılardaymış kurtarayım dedim:))))
Merhaba
Canım hamilelikte en ufak bir sıkıntının ihmal edilmemesi taraftarıyım.
Enfeksiyon erken dogum sebeplerinden biri ne yazıkki.
Muhakkak tedavi okumuşsunuzdur ama idrar testini 15 gunde hatta haftada bir tekrarlayın ve muhakkak gunde 3 lt şu tüketiin.
Inşallah çarşamba güzel haberler getirirsiniz.
canım kasık ağrıları bende de var. senin haftandayken ve daha ileriki haftalarda çok hissediyordum. yan,i bu iki haftadır geçmiş sayılır. bebeğin hareketlerini ağrılı hissediyordum. doktor normal dedi ama. sen bol su iç ve istirahat et. yorulma. strese de girme canım. 2 gün kalmış muayenene. bişey olamz Allah ın izniyle.
Merhaba cnmm biz iyiyiz çok şükürr..
kızımın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum çok güzellll ama.
her yeni aldığım bişeyde mutlu oluyorum.
Hayal gibi geliyoo herşeyy..
Rabbim giydirmeyide nasip eder inşallah
iyi yapmışsınn kimse yazmıyınca topik aşağılarda kalmıştır.
sen nasılsınnnnn bebişin nasıl?