Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Doktorumu aradım kızlar magnezyum başladım günde bi kere içicem.inş faydası olur banada

Selam Kızlar:))Nasılsınız.Şimdiden bayramınız mübarek olsun:KK16:İnşallah bir dahaki bayrama yavrularımız kucağımızda gireceğiz..Bizde Yolun yarısını geçtik artık zaman daha hızlı geçecek.21. haftaya girdik bizde. Her şey yolunda gidiyor bizde şükürler olsun.Sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşumun doğacağı günü...
Hazırlıklara başladınız mı kızlar..Neler almayı düşünüyorsunuz.Nerden başlayacaksınız..Alışveriş için daha erken aslında ama son ayların kışa gelecek olması çalışıyor olmam ve daha ağırlaşacak olmam beni de korkutuyor..Bizde dün dayanamayıp alışverişe başladık. Taç da organik ürünler varmış.bir tane nevresim takımı bir pike takımı aldım.özdilekten battaniye yastık aldım ve başka bir yerdende ayıcıklı alt açma takımı aldım..öyle güzeller ki..boşuna demiyorlar herşeyin küççü güzel diye:))sonra bebek odası takımlarına baktık çok güzel şeyler var..yatak odama ise nasıl birşey alsam karar veremiyorum..oyun parkımı alsam küçük beşik mi alsam bilemedim..onları sonra alacağım ama 8 aylıkken falan alırım herhalde..aslında doğmadan önce çok birşey almak istemiyorum doğru gelmiyor bana ama doğumdan sonra dışarı çıkmak çok zor olacak.Maddi olarakda hepsinin bir araya gelmeside zor olacak.Artık Rabbim bebeğimi korusun diyerek almaya başladım.

Tüp bebek serüvenim bitmiştir.negatif...

Busedan canım benim..Burda hepimiz ne zorluklar yaşadık ne hayal kırıkları yaşadık..Çoğu arkadaşlarımız ikinci üçüncü denemelerinde bazıları ise kendiliğinden gebe kaldı.Lütfen umutsuzluğa kapılma.Çok çok zor bir şey şuan yaşadığın birden herşey anlamsız gelmeye başlıyor sanki bi daha hiç evlad sahibi olamayacakmış gibi geliyor insana..ama Rabbim sonra öyle güzel kapılar açıyor ki..Sabret canım..sakın pes etme ama olurmu..Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım arkadaşım benim...

Allah hepimize bundan sonraki bütün bayramlari colugumuzla cocugumuzla geçirmeyi nasip etsin. Bayramınız Mübarek Olsun :KK16:

merhaba kızlar nasılsınız? hepinizin bayramını kutluyorum. inş herşeyin gönlünüzce olduğu, sevdiklerinize kavuşacağınız bir bayram olur. öpüyorum. selamlar....

günaydın kızlar.... bugün artık topiğe uğrarsınız. inş hepiniz ve bebişler iyidir. kenidnize iyi bakın.öpüldünüz...

canım benim de çok gergin oluyor. ama gündüzleri daha yumuşak. sen bol bol krem, yağ sür. kaşınırsa özellikle hemen sür. çatlamayız inş.:))

Sürmemmi anacım ne kremler aldım:))ikiz olduğu için çatlayabilir dedi doktor ama kaşıntı yok henüz...ama bi karnım var:)tek gebeliğin 8 ayı:)demekki diyorum tek gebe olsam catlamıycaktım

Günaydınnnn herkeseeeeee :KK3::KK3:
iyi haftalarrrr
hamişlerrrrrr bebişler nasıllllll :KK34::KK34::KK16:

KıZlar karnımın sert ve gerginliği çok çatlıycam anlamınamı geliyo:KK43:

selam.
Aslında karın kaşıntıları çatlakların müjdesi derler. Fakat benim arkadaşımda kaşıntılara ragmen çatlak oluşmadı.
Ben Lierac kremi kullanıyorum günde 1 kez çatlaklara karşı en iyisi diyorlar.

selam.
Aslında karın kaşıntıları çatlakların müjdesi derler. Fakat benim arkadaşımda kaşıntılara ragmen çatlak oluşmadı.

Ne kremler kullanıyorum:KK43:sabah mustela akşam lierac.inş faydaları olur ama ikiz gebelik olunca bilmem faydası olurmu:KK43:

Uzun zamandır yazmiyorum ama hep aklimdasiniz ne durumda bebisler diye ara ara açıp okuyorum cinsiyetler öğrenildi isimler düşünüldü eşyalar ufatan alinmaya bile başlandı:)) sizler benim umudumsunuz allah Hayırlısıyla kucağıniza almayı da nasip etsin inş dualarımdasiniz
Benim sevincim 1hafta sürdü biliyosunuz ama menaccim listeden silmemisin beni yinede Teşekkürler 54. Sıradayim hala bazen bakiyorum o listeye umutsuzluğa düşecek gibi olunca listede bile varım diyorum.
O günden sonra ara verdim bi süre şimdi bazı testler yaptiriyorum neden surekli düşüyor diye trombositpaneli testimde mutasyon cikti bide hiteroskopi var aklimda ama yaparlarmi bilmiyorum bu kez uludağ Üniversitesi nde deniycem sansimi feryal burası konusunda bana önericegin şeyleri yazarsan memnun olurum. inş bende 2014 annesi olurum:)
Hepinizi çok çok öpüyorum

Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
:nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR:nazar:
SIRA-İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
1-menac32pko3.denemebahçeci fulya hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin ikisi de erkek:KK55::KK55:
2-nesli83302.denemeBahçeci hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
3-flzask200328azospermi3.denemeBahçeci umut hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
4-ozmofilik26azospermi1.denemeantalya tüp bebek hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
5-connet30sebepsiz1.denemeMemorial Şişli negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
6-jelybonsdf24çikolata kisti1.denemegenarthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: iki oğlu olacakk:KK55::KK55:
7-UcanFasulye28pko-varikosel1.denemeacıbademnegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
8-feryal3738tubal faktör6.denemebursa uludag universitesi hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
9-tubisch_tubisch26pko5.deneme malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
10-poff27pkos2.denemeacıbadem kadıköy tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
11-bilgen520832pkos2.denemeAnadolu sağlık merkezi/Gebze mayıs başı tüp bebek negatif, haziran başı kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
12-ilayda25539tüpler tıkalı4.denemeumut tüp bebeknegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
13-MAKAY33 çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık3.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
14-nil847427oligospermi-troid3.denemefrankfurt negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
15-naz03431morfoloji 01.denemeistanbul tüp bebek tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
16-güngör51kayseri acıbadem tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
17-jasmin4025sperm hareketsizliği1.denemeAntalya tüp bebek mayısta negatif- ağostostaki dondurulmuş denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
18-orkide231morfoloji/pko1.denemeEurofertil altunizade hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin biri erkek:KK55:diğeri kız :119:
19-yekzeban26sperm değerleri1.denemedoç.dr murat arslanhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
20-asil_3825sebepsiz infertilite2.denemekayseri tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
21-ceyda8429sebepsiz1.denememedicana malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
22-sarliva22azospermi1.denemeBrüksel tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
23-pembbe31bilinmeyen infertilite2.denemebahçecide fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
24-asyahayat29sebepsiz infertilite1.denemebursa jinemed hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
25-karamm negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
26-kartela31sperm hareketsizliği1.denemeanatolia tüp bebekhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
27-PKO22pko3.DenemeBAŞKENT ÜNİ.negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
28-mysnowgrain24sebepsiz interflite1.denemeacıbadem ankarahamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
29-pink4229pkos1.deneme hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
30-gülyüzlüm_0726sperm yetersizliği ve hareketsizliği1.denemeantalya tüp bebekmalesef kimyasal gebelik, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :emir_bebek:
31-izmirimizmir31sebepsiz infertilite1.denemefertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
32-BUSEDEN1.deneme sağlık nedenleriyle tedavisini erteledi
33-yellgreen28azospermi2.denemegayrettepe florance nightingale hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
34-ayad27rezerv azlığı1.denembrüksel tüp bebek hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
35-S_AKGUN1982 hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
36-minesi24gen arthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
37-umutdoluyuzz29erkek faktörü2.denemebursa arthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: oğlu olacakk:KK55:
38-sünger5332sperm azlığı hareketsizliğifertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
39-zezaim28sebepsiz1.denemekalamış tüp bebek merkezi negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
40-fatos535332tek tüp kapalı2.denemeeurofertil negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
41-my_little_cookies_wait35rezerv azlığı1.denemeçapa negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
42-biricikoo 25sperm morfolojisi2.denemememorial negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
43-laves78344.denemebursa Acıbadem hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
44-mavera1928erkek faktörü1.denememaslak acıbadem hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
45-nrglylmz31sebepsiz infertilite tanım ayrıca hipoglisemi(inisülin direnci)1.deneme erdem hastahanesi negatif2.deneme kadıköy acıbadem tayfun bağış pozitif mayısta negatif- temmuz denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
46-seyma_8187 26varikosel-morfoloji1.denemebahçeci umuthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
47-deryapp32rezerv azlığı1.denemeankara gürgan kliniknegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
48-taciturnful21pko1.denemeİzmirde smyrna tup bebek merkezıhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
49-gok_ser35sebepsiz1.denemebahçeci umut hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
50-limonportakal34sperm morfolojisi1.denemeadana hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
51-meriC0324sebepsiz2.denemeizmir syrnanegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
52-igdecicegi39sebepsiz1.denemeeurofertil Altunizade hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
53-oz_me27sebepsiz1.denemetürk kızılay derneği4 haziran test tarihi
54-manolyam2928pko3.denemehamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
55-kelebek8628yumurta rezervi azligi2.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
56-zeris31varikosel-azospermi6.denem negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
57-ARES_ARES22morfolojive sperm azlığı2.denemeistanbul tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
58-zreine30endometriozis1.denemebahçeci fulyahamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
59-duygu486624erkek faktörü1.denemememorialnegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
60-aksis30endometriozis1.denemeerzurum şifa malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
61-balbademim35sperm morfolojisi2.denememedical park hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
62-ay_sum28hipo hipo1.denemeege üniversitesi11 hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
63-mirjam30endometriozis2.denemeisala klinik hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
64-tombiş1135sebepsiz2.denemebursa jinemed hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
65-velocilaptor29rezerv azlığı1.denemebahçeci fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
66-reyhangoksel32pko1.denemeeurofertil altunizadehamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
67-toni4.denemehamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin ikisi de erkek:KK55::KK55:
z

[/TD]

[/TR]

[/TR]

[
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Süper oldu ellerine sağlık Menacim.
Bu arada ben bahçeci fulyada tedavi gördüm hep. Sebeb tüplerim ikiside dış gebelik nedeniyle alındı.

Ne kremler kullanıyorum:KK43:sabah mustela akşam lierac.inş faydaları olur ama ikiz gebelik olunca bilmem faydası olurmu:KK43:[/QUOT

Amaaan boş ver bunları düşünme benimde ikiz olacak allah izin verirse. Sağ salim kavuşalım bebeklerimizede çalaklar olursa olsun :)

selam.
ben de lierac bir ay gibi kullandım ama hep unutuyorum. nedense çok eziyet geliyor krem sürmek. ee beden de geniş olunca daha da zor:))

Günaydınnnn herkeseeeeee :KK3::KK3:
iyi haftalarrrr
hamişlerrrrrr bebişler nasıllllll :KK34::KK34::KK16:
merhaba canım. bizler iyiyiz çok şükür. sen nasılsın? bebişimiz nasıl?

Uzun zamandır yazmiyorum ama hep aklimdasiniz ne durumda bebisler diye ara ara açıp okuyorum cinsiyetler öğrenildi isimler düşünüldü eşyalar ufatan alinmaya bile başlandı:)) sizler benim umudumsunuz allah Hayırlısıyla kucağıniza almayı da nasip etsin inş dualarımdasiniz
Benim sevincim 1hafta sürdü biliyosunuz ama menaccim listeden silmemisin beni yinede Teşekkürler 54. Sıradayim hala bazen bakiyorum o listeye umutsuzluğa düşecek gibi olunca listede bile varım diyorum.
O günden sonra ara verdim bi süre şimdi bazı testler yaptiriyorum neden surekli düşüyor diye trombositpaneli testimde mutasyon cikti bide hiteroskopi var aklimda ama yaparlarmi bilmiyorum bu kez uludağ Üniversitesi nde deniycem sansimi feryal burası konusunda bana önericegin şeyleri yazarsan memnun olurum. inş bende 2014 annesi olurum:)
Hepinizi çok çok öpüyorum
inş canım 2014 anneleri arasında olursun. Rabbim gönlüne göre versin. hiç üzülme ve elinden geleni yap canım. bol bol dua et. inş. sen de muradına ereceksin. inanıyorum buna

Ne kremler kullanıyorum:KK43:sabah mustela akşam lierac.inş faydaları olur ama ikiz gebelik olunca bilmem faydası olurmu:KK43:
canım ya maşaallah sana ben günde 1 kere bile sürmekte zorlanıyorum. herkes te çatlaklar genetik ne yaparsan yap boşuna! deyince hiç süresim gelmiyor. fiyatları da çok pahallı ayrıca:KK43:((

ben de lierac bir ay gibi kullandım ama hep unutuyorum. nedense çok eziyet geliyor krem sürmek. ee beden de geniş olunca daha da zor:))

merhaba canım. bizler iyiyiz çok şükür. sen nasılsın? bebişimiz nasıl?

Bizde iyiyiz canımm büyüyoruzzzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16::KK16:
Herşey yolunda çok şükür.:KK34::KK34:

herkese günaydın kızlar... nasılsınız? bu sabah burada hava o kadar güzel ki anlatamam. ılık bir hava, güneş... insanın güzel bir yere kaçası geliyor:))

X