- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek serüvenim bitmiştir.negatif...
canım benim de çok gergin oluyor. ama gündüzleri daha yumuşak. sen bol bol krem, yağ sür. kaşınırsa özellikle hemen sür. çatlamayız inş.:))KıZlar karnımın sert ve gerginliği çok çatlıycam anlamınamı geliyo
canım benim de çok gergin oluyor. ama gündüzleri daha yumuşak. sen bol bol krem, yağ sür. kaşınırsa özellikle hemen sür. çatlamayız inş.:))
KıZlar karnımın sert ve gerginliği çok çatlıycam anlamınamı geliyo
selam.
Aslında karın kaşıntıları çatlakların müjdesi derler. Fakat benim arkadaşımda kaşıntılara ragmen çatlak oluşmadı.
Ben Lierac kremi kullanıyorum günde 1 kez çatlaklara karşı en iyisi diyorlar.
Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR
[TR]z
SIRA-İSİM YAŞ NEDEN KAÇINCI DENEME MERKEZ DURUM 1-menac 32 pko 3.deneme bahçeci fulya hamileeeeeeeee ikizlerin ikisi de erkek 2-nesli83 30 2.deneme Bahçeci hamileeeeeeeee 3-flzask2003 28 azospermi 3.deneme Bahçeci umut hamileeeeeeeee kızı olacak :119: 4-ozmofilik 26 azospermi 1.deneme antalya tüp bebek hamileeeeeeeee 5-connet 30 sebepsiz 1.deneme Memorial Şişli negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 6-jelybonsdf 24 çikolata kisti 1.deneme genart hamileeeeeeeee iki oğlu olacakk 7-UcanFasulye 28 pko-varikosel 1.deneme acıbadem negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 8-feryal37 38 tubal faktör 6.deneme bursa uludag universitesi hamileeeeeeeee kızı olacak :119: 9-tubisch_tubisch 26 pko 5.deneme malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin 10-poff 27 pkos 2.deneme acıbadem kadıköy tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee 11-bilgen5208 32 pkos 2.deneme Anadolu sağlık merkezi/Gebze mayıs başı tüp bebek negatif, haziran başı kendiliğinden hamileeeeeeeee 12-ilayda255 39 tüpler tıkalı 4.deneme umut tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 13-MAKAY 33 çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık 3.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 14-nil8474 27 oligospermi-troid 3.deneme frankfurt negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 15-naz034 31 morfoloji 0 1.deneme istanbul tüp bebek tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee kızı olacak :119: 16-güngör51 kayseri acıbadem tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 17-jasmin40 25 sperm hareketsizliği 1.deneme Antalya tüp bebek mayısta negatif- ağostostaki dondurulmuş denemesinde hamileeeeeeeee 18-orkide2 31 morfoloji/pko 1.deneme Eurofertil altunizade hamileeeeeeeee ikizlerin biri erkekdiğeri kız :119: 19-yekzeban 26 sperm değerleri 1.deneme doç.dr murat arslan hamileeeeeeeee 20-asil_38 25 sebepsiz infertilite 2.deneme kayseri tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 21-ceyda84 29 sebepsiz 1.deneme medicana malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin 22-sarliva 22 azospermi 1.deneme Brüksel tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 23-pembbe 31 bilinmeyen infertilite 2.deneme bahçecide fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 24-asyahayat 29 sebepsiz infertilite 1.deneme bursa jinemed hamileeeeeeeee 25-karamm negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 26-kartela 31 sperm hareketsizliği 1.deneme anatolia tüp bebek hamileeeeeeeee 27-PKO22 pko 3.Deneme BAŞKENT ÜNİ. negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 28-mysnowgrain 24 sebepsiz interflite 1.deneme acıbadem ankara hamileeeeeeeee 29-pink42 29 pkos 1.deneme hamileeeeeeeee 30-gülyüzlüm_07 26 sperm yetersizliği ve hareketsizliği 1.deneme antalya tüp bebek malesef kimyasal gebelik, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin 31-izmirimizmir 31 sebepsiz infertilite 1.deneme fertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 32-BUSEDEN 1.deneme sağlık nedenleriyle tedavisini erteledi 33-yellgreen 28 azospermi 2.deneme gayrettepe florance nightingale hamileeeeeeeee 34-ayad 27 rezerv azlığı 1.denem brüksel tüp bebek hamileeeeeeeee 35-S_AKGUN1982 hamileeeeeeeee 36-minesi 24 gen art hamileeeeeeeee 37-umutdoluyuzz 29 erkek faktörü 2.deneme bursa art hamileeeeeeeee oğlu olacakk 38-sünger53 32 sperm azlığı hareketsizliği fertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 39-zezaim 28 sebepsiz 1.deneme kalamış tüp bebek merkezi negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 40-fatos5353 32 tek tüp kapalı 2.deneme eurofertil negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 41-my_little_cookies_wait 35 rezerv azlığı 1.deneme çapa negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 42-biricikoo 25 sperm morfolojisi 2.deneme memorial negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 43-laves78 34 4.deneme bursa Acıbadem hamileeeeeeeee 44-mavera19 28 erkek faktörü 1.deneme maslak acıbadem hamileeeeeeeee 45-nrglylmz 31 sebepsiz infertilite tanım ayrıca hipoglisemi(inisülin direnci) 1.deneme erdem hastahanesi negatif 2.deneme kadıköy acıbadem tayfun bağış pozitif mayısta negatif- temmuz denemesinde hamileeeeeeeee 46-seyma_8187 26 varikosel-morfoloji 1.deneme bahçeci umut hamileeeeeeeee 47-deryapp 32 rezerv azlığı 1.deneme ankara gürgan klinik negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 48-taciturnful 21 pko 1.deneme İzmirde smyrna tup bebek merkezı hamileeeeeeeee 49-gok_ser 35 sebepsiz 1.deneme bahçeci umut hamileeeeeeeee 50-limonportakal 34 sperm morfolojisi 1.deneme adana hamileeeeeeeee kızı olacak :119: 51-meriC03 24 sebepsiz 2.deneme izmir syrna negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 52-igdecicegi 39 sebepsiz 1.deneme eurofertil Altunizade hamileeeeeeeee 53-oz_me 27 sebepsiz 1.deneme türk kızılay derneği 4 haziran test tarihi 54-manolyam29 28 pko 3.deneme hamileeeeeeeee 55-kelebek86 28 yumurta rezervi azligi 2.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 56-zeris 31 varikosel-azospermi 6.denem negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 57-ARES_ARES 22 morfolojive sperm azlığı 2.deneme istanbul tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 58-zreine 30 endometriozis 1.deneme bahçeci fulya hamileeeeeeeee kızı olacak :119: 59-duygu4866 24 erkek faktörü 1.deneme memorial negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 60-aksis 30 endometriozis 1.deneme erzurum şifa malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin 61-balbademim 35 sperm morfolojisi 2.deneme medical park hamileeeeeeeee 62-ay_sum 28 hipo hipo 1.deneme ege üniversitesi11 hamileeeeeeeee 63-mirjam 30 endometriozis 2.deneme isala klinik hamileeeeeeeee 64-tombiş11 35 sebepsiz 2.deneme bursa jinemed hamileeeeeeeee 65-velocilaptor 29 rezerv azlığı 1.deneme bahçeci fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun 66-reyhangoksel 32 pko 1.deneme eurofertil altunizade hamileeeeeeeee 67-toni 4.deneme hamileeeeeeeee ikizlerin ikisi de erkek
[/TD]
[/TR]
[/TR]
[
[/TD]
[/TD]
[/TR]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Ne kremler kullanıyorumsabah mustela akşam lierac.inş faydaları olur ama ikiz gebelik olunca bilmem faydası olurmu[/QUOT
Amaaan boş ver bunları düşünme benimde ikiz olacak allah izin verirse. Sağ salim kavuşalım bebeklerimizede çalaklar olursa olsun :)
ben de lierac bir ay gibi kullandım ama hep unutuyorum. nedense çok eziyet geliyor krem sürmek. ee beden de geniş olunca daha da zor:))selam.
Aslında karın kaşıntıları çatlakların müjdesi derler. Fakat benim arkadaşımda kaşıntılara ragmen çatlak oluşmadı.
Ben Lierac kremi kullanıyorum günde 1 kez çatlaklara karşı en iyisi diyorlar.
merhaba canım. bizler iyiyiz çok şükür. sen nasılsın? bebişimiz nasıl?Günaydınnnn herkeseeeeee
iyi haftalarrrr
hamişlerrrrrr bebişler nasıllllll
inş canım 2014 anneleri arasında olursun. Rabbim gönlüne göre versin. hiç üzülme ve elinden geleni yap canım. bol bol dua et. inş. sen de muradına ereceksin. inanıyorum bunaUzun zamandır yazmiyorum ama hep aklimdasiniz ne durumda bebisler diye ara ara açıp okuyorum cinsiyetler öğrenildi isimler düşünüldü eşyalar ufatan alinmaya bile başlandı:)) sizler benim umudumsunuz allah Hayırlısıyla kucağıniza almayı da nasip etsin inş dualarımdasiniz
Benim sevincim 1hafta sürdü biliyosunuz ama menaccim listeden silmemisin beni yinede Teşekkürler 54. Sıradayim hala bazen bakiyorum o listeye umutsuzluğa düşecek gibi olunca listede bile varım diyorum.
O günden sonra ara verdim bi süre şimdi bazı testler yaptiriyorum neden surekli düşüyor diye trombositpaneli testimde mutasyon cikti bide hiteroskopi var aklimda ama yaparlarmi bilmiyorum bu kez uludağ Üniversitesi nde deniycem sansimi feryal burası konusunda bana önericegin şeyleri yazarsan memnun olurum. inş bende 2014 annesi olurum:)
Hepinizi çok çok öpüyorum
canım ya maşaallah sana ben günde 1 kere bile sürmekte zorlanıyorum. herkes te çatlaklar genetik ne yaparsan yap boşuna! deyince hiç süresim gelmiyor. fiyatları da çok pahallı ayrıca((Ne kremler kullanıyorumsabah mustela akşam lierac.inş faydaları olur ama ikiz gebelik olunca bilmem faydası olurmu
ben de lierac bir ay gibi kullandım ama hep unutuyorum. nedense çok eziyet geliyor krem sürmek. ee beden de geniş olunca daha da zor:))
merhaba canım. bizler iyiyiz çok şükür. sen nasılsın? bebişimiz nasıl?