Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlaf sizin karnınızdada yamulmalar oluyomu???kimi buna kasılma diyo kimi bebeklerşn hareketleri korktum ben:KK43:bide magnezyum kullanıyomusunuz?ben daha kullanmıyorum

Kızlaf sizin karnınızdada yamulmalar oluyomu???kimi buna kasılma diyo kimi bebeklerşn hareketleri korktum ben:KK43:bide magnezyum kullanıyomusunuz?ben daha kullanmıyorum

selam canım
benim karnım 14 haftadan itibaren ara sıra yamuk oluyor. Bebeklerin hareketleri onlar korma.
Magnezyuma gelince ben elevit içiyorum içinde magnezyum var.

selam canım
benim karnım 14 haftadan itibaren ara sıra yamuk oluyor. Bebeklerin hareketleri onlar korma.
Magnezyuma gelince ben elevit içiyorum içinde magnezyum var.
Anladım canım inş kötü bişey değildir yinede doktoruma sölicem bi dahaki kontrolde.nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:)

Canım seni korkutmak istemem ama sırtüstü yat ve avuç içini karnının üstüne köy. Eğer avuç içinde toplaniyorsa bu kasılma na yazıkki.
Bu tarz yorumlar yazmak istemiyorum ama
Ne olur zaman kaybetmeden dr unu ara.
Inşallah önemli birşey değildir.

Canım seni korkutmak istemem ama sırtüstü yat ve avuç içini karnının üstüne köy. Eğer avuç içinde toplaniyorsa bu kasılma na yazıkki.
Bu tarz yorumlar yazmak istemiyorum ama
Ne olur zaman kaybetmeden dr unu ara.
Inşallah önemli birşey değildir.

Bunu o hareketlenmeyi hissettiğim zamanmı yapcam canım:KK17:teşekkürler canım uyardığın için

Merhaba
Dün uludağ üniversitesi tüp bebek bölümündeki kontrolüm vardı.
Serviks 3 ila 3.2 çıktı ve bebeğim 820 gr olmuş.
Dr um şimdilik birvrisk görmüyor ama garantide vermiyor ileri haftalar için.
Eğer kasılma ve sanci olmazsa ileri haftalarda görürüz inşallah.
Şimdilik 2 hafta 2 hafta gidiyoruz.
Inşallah hepimiz sağlıkla konuşuruz bebeklerimize :KK16:

Merhaba
Dün uludağ üniversitesi tüp bebek bölümündeki kontrolüm vardı.
Serviks 3 ila 3.2 çıktı ve bebeğim 820 gr olmuş.
Dr um şimdilik birvrisk görmüyor ama garantide vermiyor ileri haftalar için.
Eğer kasılma ve sanci olmazsa ileri haftalarda görürüz inşallah.
Şimdilik 2 hafta 2 hafta gidiyoruz.
Inşallah hepimiz sağlıkla konuşuruz bebeklerimize :KK16:

Amin canım Amin.benim rahim ağzımda 20 gün önce 4 cmdi...iyi dimi...doktor her seferinde sölemiyo ama ölçüyü?acaba hep ölçüyomudur?

Bunu o hareketlenmeyi hissettiğim zamanmı yapcam canım:KK17:teşekkürler canım uyardığın için

Canım bebek hareketlerini dışarıdan görmek ve hissetmek için çok erken haftalar.
Daha kol ve bacaklarını hissetmemizi zor çünkü küçükler.
Yattiginda karnının bir tarafi top gibi toplanır ve ve bu net gözle görünür yada karnin tas gibi gerilir . Bunlar normal değil.
Ne kadar aralıklarla olduğunu takip et.
Ve vakit kaybetmeden direk dr u ara ne olur.
Gunde en az 3 lt şu ic muhakkak ve enfeksiyon testine baktır.

Inşallah önemli birşey değildir ve güzel haberler yazarsınız.

Canım bebek hareketlerini dışarıdan görmek ve hissetmek için çok erken haftalar.
Daha kol ve bacaklarını hissetmemizi zor çünkü küçükler.
Yattiginda karnının bir tarafi top gibi toplanır ve ve bu net gözle görünür yada karnin tas gibi gerilir . Bunlar normal değil.
Ne kadar aralıklarla olduğunu takip et.
Ve vakit kaybetmeden direk dr u ara ne olur.
Gunde en az 3 lt şu ic muhakkak ve enfeksiyon testine baktır.

Inşallah önemli birşey değildir ve güzel haberler yazarsınız.

Valla hissediyorum canım ya tekmeleri olduğuna eminim dışardanda görülüyo pıt pıt:)benimkiler ikiz belki ondan erken hissediyorum.ama sağol canım arıycam doktorumu içim rahat etsin.

günaydın canım. benim karnımda yamulma bir kaç kez oldu. ama açıkçası önemsemedim. dr. karındaki gerilip yumuşamayı yanı kasılmayı tehlikeli buluyor. kramp, batma gibi ağrılar erken doğum belirtisi değilmiş. ben de bacağımda kramplar başladı. karnımda bıçak saplanır tarzda ağrılar çok olduğu için mağnezyumu en az 1 aydır kullanıyorum. ama çok düzenli kullanamıyorum maalesef. rahim ağzı ölçüsünü dr bana söylemiyor sadece iyi diyor. son iki muayenede baktı. bence kendileri muayene esnasında bakıyordur rutin olarak. korkma ama doktoruna yine de sor. doktorum çok rahat ben de onun yüzünden rahatım. Allah sonumuzu hayr etsin:)))

günaydın canım. benim karnımda yamulma bir kaç kez oldu. ama açıkçası önemsemedim. dr. karındaki gerilip yumuşamayı yanı kasılmayı tehlikeli buluyor. kramp, batma gibi ağrılar erken doğum belirtisi değilmiş. ben de bacağımda kramplar başladı. karnımda bıçak saplanır tarzda ağrılar çok olduğu için mağnezyumu en az 1 aydır kullanıyorum. ama çok düzenli kullanamıyorum maalesef. rahim ağzı ölçüsünü dr bana söylemiyor sadece iyi diyor. son iki muayenede baktı. bence kendileri muayene esnasında bakıyordur rutin olarak. korkma ama doktoruna yine de sor. doktorum çok rahat ben de onun yüzünden rahatım. Allah sonumuzu hayr etsin:)))

Sancı şeklinde hiç olmadı benim canım.bacaklarımda falan krampta olmadı henüz.ama içim rahat etmeyecek yarına randevu alıp gitcem doktoruma

Doktorum yurt dılındaymış kızlar 10 gün yokmuş..akşam arayıp söliycem inş içimi rahatlatck şeyler söler

Valla benim de karnım bazen çok sert olabiliyor. Bazen de dediğiniz gibi tek tarafta toplanıyor ama bence bu bebeğin hareketi. Benim 22.haftanın sonu ama birkaç haftadır bebeğin hareketlerini dışarıdan görebiliyorum, resmen bazen özellikle de dinlenir pozisyonda olduğumda pıt pıt vuruyor, hatta eşim bile görebiliyor gösterdiğimde:) Daha detaylı ultrasondan yeni çıktım geçen gün doktor gelişimini iyi buldu, sorun görünmüyor dedi. Ama tabii kasılmalar için tüm doktorlar bol su öneriyorlar. Bunun dışında her belirtinin tehlike sinyali olduğunu sanmıyorum...Elbette dikkatli olmakta fayda var ama aşırı kaygı bebeğe de zarar.

Valla benim de karnım bazen çok sert olabiliyor. Bazen de dediğiniz gibi tek tarafta toplanıyor ama bence bu bebeğin hareketi. Benim 22.haftanın sonu ama birkaç haftadır bebeğin hareketlerini dışarıdan görebiliyorum, resmen bazen özellikle de dinlenir pozisyonda olduğumda pıt pıt vuruyor, hatta eşim bile görebiliyor gösterdiğimde:) Daha detaylı ultrasondan yeni çıktım geçen gün doktor gelişimini iyi buldu, sorun görünmüyor dedi. Ama tabii kasılmalar için tüm doktorlar bol su öneriyorlar. Bunun dışında her belirtinin tehlike sinyali olduğunu sanmıyorum...Elbette dikkatli olmakta fayda var ama aşırı kaygı bebeğe de zarar.

Bizde görüyoz dışardan pıtpıtları:)çoo gzl oluyo:)ben 16. Haftada hissetmeye başladım onları,ikiz benimkiler:)gecen hafta birinin ayağı diğerinin kafasındaydı ultrasonda:)çok hareketli keratalar:)

X