Aminn inşallah canım.bu arada beta hcg değerin kaç çıktı?cuma tekrarlanacak benim kan testi,,inşallaah değerlerimiz katlanır sağlıklı ilerler:)
Benimkilerin bütün kıyafetleri var kızlar(benmi anormalim acaba
maşallah canım. çok çabuk davranmışsın. benim annemler de alma bekle diyor. boşver hayırlı olsun canım. sağlıcakla giyinsinler. eşim beni durdurunca bir başlasam alışverişe beni kimse durduramaz diyorum:)))
merhaba arkadaşlar.ben geçen hafta bugün kanama geçirdim 1 gün boyunca da sürdü hastanede yattım serum fln.ama çok şükür bebeklerle alakalı değilmiş.bir de hipotiroidim vardı bu seferde hipertiroide dönüşmüş.saçlarım acayip dökülüyor ondanmış.farklı bir doktora daha gittim,bilmiyorum 2 doktor görüşü kafa mı karıştırır daha mı iyi olur ama şimdilik içimi biraz daha rahatlatıyor.bebişlerin ilk defa hareket ettiklerini gördük acayip bişiydi eşim ağlıcaktı nerdeyse :)
Benim 165.02 çıktı senin kaç çıktı benimde pazartesi tekrarlanıcak
tebrik ederim canım çok sevindim hayırlı olsun artarak devam etsin inşallah:) benim ilk testım 271 çıktı bugünde 765 çıktı dondurulmuş tüp bebek benimki senin normal sanırım...
Canım benim de midemi daha çok bulandiriyor onlar ama icmen lazım. Hergün olmasa bile iki günde bir iç en azından ben öyle yaptım bulantilarim geçene kadar. Öptüm seni ve bebisi...
canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. insanın içi çok acıyor. ama canım ya sakın umudunuzu kaybetmeyin. bir an toparlanmaya çalışın. forumda o kadar çok örnek var ki okuyunca görürsün. 2. deneme negatif diye bir daha olmayacak anlamına gelmiyor. hiç bir zaman pes etme canım. Rabbim en kısa zamanda evlat hasretnizi dindirsin. inş bebeğinizi bir an önce kucağınıza alırsınız.Ikinci denemem de negatif 9. Gün 2.39 cikti eşimle.perisaniz ikimizinde umutları tükendi hiç umutlarımızı yesertecegimiz deneme gecmiyo içimizden.:-(
Ikinci denemem de negatif 9. Gün 2.39 cikti eşimle.perisaniz ikimizinde umutları tükendi hiç umutlarımızı yesertecegimiz deneme gecmiyo içimizden.:-(
aminnnnnn canım inş. Rabbim dualarımızı kabul etsin. en kısa zamanda Rabbim mucizelerinizi nasip etsinCanim Allah sabir ve cabucak toparlanma gucu versin size...Hic kolay deil biliyorum.Insanin yuregi yaniyor.Bende bir ay once 3.negatifte ayni seyleri hissettim.Insanin aklindan birsuru sey geciyo "ben anne olamacakmiyim? Hep baska bebeklere ic gecirerek boyle bakicakmiyim ? Butun bunlarin zaman ilaci alisiyo insan.Bide bakiyosun bidahaki denemeyi dusunmeye baslamissin.Allahim Insaallah sana bir mucize nasip eder ve kendiliginden geliverir bebisin...diger arkadaslarima ve banada nasip eder insaallah.Amin....
Ikinci denemem de negatif 9. Gün 2.39 cikti eşimle.perisaniz ikimizinde umutları tükendi hiç umutlarımızı yesertecegimiz deneme gecmiyo içimizden.:-(
Kızlar doktorda geldim. Bebeğimin birinin beyninde su toplaması varmış.diğer herşyi normal.tekbaşına bu korkulacak bi durum değil dedi.parmaklarına iç organlarına baktı normal onlar dedi.içimiz rahat etsin diye hafta içi ayrıntılı ult yapacaklar.böyle bişey yaşayan varmı
Sedefcim önemli olan o suyun miktarı. Çoğu gebelikte gerçekleşen bir olay bu. Gebeliğin son aylarına doğru geciyormus ayrıntılı ultrasonda inşallah sen de korkulacak bir şey olmadığını görüp rahatlayacaksin....