Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Ikinci denemem de negatif 9. Gün 2.39 cikti eşimle.perisaniz ikimizinde umutları tükendi hiç umutlarımızı yesertecegimiz deneme gecmiyo içimizden.:-(

Arkadaşım teselli olmazsın biliyorum ne desek boş üzül ağla ama sonra topla kendini.yılma eşinede sanada rabbim sabır ve en kısa zamanda mükafatınızı versin

Arkadaşım teselli olmazsın biliyorum ne desek boş üzül ağla ama sonra topla kendini.yılma eşinede sanada rabbim sabır ve en kısa zamanda mükafatınızı versin

CCnm çok sağol ınşallah birgün bende sizler gbi kavusurum bebegime.sende sıkma canını meleklerini rabbim korur sagsalim kucağına alırsın doğum yaparken bbizlere dua edin

CCnm çok sağol ınşallah birgün bende sizler gbi kavusurum bebegime.sende sıkma canını meleklerini rabbim korur sagsalim kucağına alırsın doğum yaparken bbizlere dua edin

canım özel mesaj kutun dolmuş msj atamıyorum sana,biraz silmen gerek..

Günaydın sevgili topicdaslarim... öğlen vakti olsa da :)))) umarım güzel bir gün olur hepimiz için. ..

Günaydın sevgili topicdaslarim... öğlen vakti olsa da :)))) umarım güzel bir gün olur hepimiz için. ..

menac canım nasıl gidiyo hamilelik maşallah 19. haftaya gelmişsin rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım

Canım bende bişey almadım henüz 16 eylül detaylı ultrasonum var ondan sonra almaya başlıcam inş.
alıncak çok şey var çünkü..:18:

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik şimdilerde prensesin tekmelerinide hissetmeye başlamışsındır detaylı ulrtrasona girdimmi canım merakettim inş herşey yolunda devam ediyordur

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bugün 18.günüm tekrar kan tahlili yaptırdım 485 çıktı ve doktorum belli değil tutunup tutunmadığı dedi perşembe belli olur dedi değer düşmedi mesela ilk yaptırdım 91 çıktı 2 gün sonra 165 çıktı bugünde 485 çıktı doktorum biraz moralimi bozdu sizce normalmi bu değerler..

canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik şimdilerde prensesin tekmelerinide hissetmeye başlamışsındır detaylı ulrtrasona girdimmi canım merakettim inş herşey yolunda devam ediyordur

İyiyim çok şükür.hamilelikte iyi gidiyo bi sıkıntım yok .hissediyorum cnm 17. haftada ilk hissettim tabi küçük pıt pıtlarını
ama şimdi kuvetli tekmeler yiyiyorumm :KK1::KK1:
detaylıya pazartesi giricem cnm inşallah.onuda bi atlatırsam bi şeker yüklemesi kalıyo ..
sen nasılsın canım maaşallah 32. haftaya gelmişsin bizlerde inş görürüz 32' leri .:26:
Allahıım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

cok saol canım bende öyle yapmaya calışcam... buarada carsamba ve bugün kanamam oldu proluton iğne vurdurduk
bebeğimin kalbi şükür atıyor ama korkuyorum dua edin nolur
canım benimçok geçmiş olsun.
bende aynı sorunu nerdeyse 1 ay yaşıyorum hafta da 1 kan gelyor azacık.
rapor aldım yatak istirahatı dedi doktor dinleiyorum.
sende bol bol dnlen sadece tuvalete ve yemeğe kalk su iç bol ( su rahim kasılmaları engelliyormuş) ha bide ben günde 3*200mg progestan ilacı içiyorum sende doktora sor. bende kan gelir gelmez proluton vurduruyordum çünkü.

Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. moralini yüksek tut en önemlisi bu.

menac canım nasıl gidiyo hamilelik maşallah 19. haftaya gelmişsin rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım

Iyi gidiyor canım benim. İnşallah biz de senin gibi 32-33. Haftaları da görürüz :)) şimdilik her şey yolunda görünüyor 6.ayin bitmesini dört gözle bekliyorum alış veriş yapmak için. Siz neler yapıyorsunuz kuzucugun her bir şeyi hazır mı annesi az kaldı gelmeye :))):nazar:

İnşallah canım cuma 11 de ayrıntılı ultrasona gidicem

Allahon izni ile tertemiz cikacak sonucun arkadasim sen yuregini ferah tut...
Jelybonsdf sen yozgatlimisin bi ara avatarinda yaziyodu sanki...oyleyse bu topragimi bulmam hos olur...

Allahon izni ile tertemiz cikacak sonucun arkadasim sen yuregini ferah tut...
Jelybonsdf sen yozgatlimisin bi ara avatarinda yaziyodu sanki...oyleyse bu topragimi bulmam hos olur...

Yok tatlım:)tüp ile hamiş kaldımya tesadüfen akrabalardan falan biri görür diye yozgat yazmıştım cakmasınlar diye:KK70:yakın ama kırıkkaleliyim...inş temiz çıkcak canım sonuçlarım inanıyorum bende.cum sabah gitcez bakalım ayrıntılı ultrasona

İyiyim çok şükür.hamilelikte iyi gidiyo bi sıkıntım yok .hissediyorum cnm 17. haftada ilk hissettim tabi küçük pıt pıtlarını
ama şimdi kuvetli tekmeler yiyiyorumm :KK1::KK1:
detaylıya pazartesi giricem cnm inşallah.onuda bi atlatırsam bi şeker yüklemesi kalıyo ..
sen nasılsın canım maaşallah 32. haftaya gelmişsin bizlerde inş görürüz 32' leri .:26:
Allahıım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

canım benim hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın detaylıdan hiç endişelenme bebeğin her organını tek tek inceliyolar ve rabbimnin izniyle senin prewnsesde sağlıklı çıkacak bu kontrolden annesi ye tepikleri annesi doğunda bu günleri arıyacağız nasılsa şeker yüklemende güzel geçer doktor şu haftada yapalım dedimi canım ben 25. haftamda şeker yüklemesini yapmıştım inş onuda sıkıntısız atlatırsın ve sende benim gibi geri sayıma başlarsın rabbim meleklerimizi gününde saatinde sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip eylesin

Iyi gidiyor canım benim. İnşallah biz de senin gibi 32-33. Haftaları da görürüz :)) şimdilik her şey yolunda görünüyor 6.ayin bitmesini dört gözle bekliyorum alış veriş yapmak için. Siz neler yapıyorsunuz kuzucugun her bir şeyi hazır mı annesi az kaldı gelmeye :))):nazar:

canım benim herşeyin iyi gitmesine sevindim rabbim vakitlice prenslerini kucağına almanı nasip eylesin bende derdimki acaba 20. haftayı görebileceğimmi rabbim bu günleride gösterdi rabbimin izniyle inş hepimiz 40. haftayıda görürüz canım ben alış verişimi daha yeni yaptım bayramdan sonra ablam geldi onunla ben tek beşiğini almıştım kızımın diğer tüm eksikleri daha yeni tamamladık rabbimin izniyle şimdilik eksik yok gibi gözüküyo tabi hiç belli olmuyo biyerden başka eksik çıka bilir vakitlice gelsinlerde eksikler tamam oluyo rabbimin izniyle

Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
Öpüyorum sizi ve bebişlerii..

Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
Öpüyorum sizi ve bebişlerii..

Merhaba canım.20. haftadan sonra hissedersin yavaş yavaş.benimde iştahım çok açıldı ilk zamanlar çok yiyememiştim kilo vermiştim.şimdi alıyorum ama yavaş yavaş.23. haftadayım toplamda 5 kilo aldım ben.bende öpüyorummmm :KK54::KK54:

Son düzenleme:
X