Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım benim çok mutlu bir haber bu. Allah bagislasin. Senin de halayini çekmek nasip lldu. Darısı diğer kızlara. ..

Amin canım inşallah:)) sağolasın , Allah senin bebişleride bağışlasın:) rica etsem tablodaki sonuçumu değiştirirmisin canım:)

Ayyyy canım çok sevindimmmmmm52:
hatırlıyorum seni tabiki hayırlı olsun

Rabbim tamamına erdirsin.:26::26:

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah :))

Gözün aydın canım:)tekmi ikizmi:)

Kızlar dün doktor randevümüz vardı Rabbime binlerce şükürler olsun her ikisininde kütür kütür kalp seslerini duyduk iki hafta sonra ayın 22 sinde tekrar kontrolüm var Sizlerin ne kadarda bir kontrolünüz oluyor Ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum seçmiş olduğum bir doktor var onun muayenesine gidiyorum Size bir sorum olacaktı o kadar bekledim hamile kalmayı özlemini çektim, hamile kaldıktan sonra heyecanlı geçer günlerim diye düşünürken halsizim yorgunum ,midem bi huzursuz ,iştahım yok Sanki o kadar hamile kalmayı bekleyen ben dedğil de kazayla olmuş çocuklar gibi bir keyfim yok kabulenemedim sanırım elimi asla karnıma koymuyorum ; Sonra kendime kızıyorum vicdan azabı duyuyorum acaba hormonlardan mı böyle oluyorum Sizde de böyle bir durum oldu mu Bu arada hastane işine gelince fulya da dora hastanesi var çok nezih 5 yıldızlı otel gibi sgk anlaşması var sezeryan fiyatı 3500 veya 3000 tam hatırlamıyorum geçen eşim sormuştu internetten de Dora Hospital | check up, horlama, estetik, diyet, hemoroid, basur, kbb bakabilirsiniz İsterseniz siz de bir arayın fiyat alın Ben büyük ihtimalle herşey yolunda giderse doktorum bu hastaneye gelecek ve doğumumu yaptırcak en uygunu bu geldi hastaneler arasında

gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

slm kızlar nasılsınız??? size bi sorum olcak kullandığımız vitaminler varya kaçıncı aya kadar kullanmamız gerekiyor
bende bulantı kusma başlayınca haplar daha da kötü yapıyor kullanmam da gerek siz de de böyle oldu mu
karnım da ağrıyor malum bide şişlik de var zormuş valla anne olmak :))
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ınşallah.Bnmde ikinci denemem cuma test yaptircam senin kaçıncı gün degerin böyle cikti.dua et bende senin gbi hamileyim yazayim.

Son düzenleme:

çok çok çoooook tebrık ederım canım senı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

merhaba menac.. umarim hatirlamissindir beni.. bende yurtdisinda dogum yapacagim kismetse.. bu ayin 24 unde hastaneye bakmaya gidecegiz.. sezeryan istiyorum ben.. hastane seciminde nelere dikkat etmeliyiz bilgin varmi ???
senin ikizmis ikiside erkekmis sanirim.. allah ikisinede ailenede hayirli omurler nasip etsin insallah..
bizimde oglumuz olacak kismetse :))

allah hayirlisiyla kucaginizada almayi nasip etsin insallah... allah herkezin hepimizin yuzune gulsun insallahhhhhhhhhhhh

Cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ınşallah.Bnmde ikinci denemem cuma test yaptircam senin kaçıncı gün degerin böyle cikti.dua et bende senin gbi hamileyim yazayim.

sağol canım:)10. gün bugun ,dün idrar testinde çıktı ama şok oldum:)olacağına inan stres yapma bol bol dua et canım..bende dua ederim senin için...cuma mübarek gün inşallah hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

allah hayirlisiyla kucaginizada almayi nasip etsin insallah... allah herkezin hepimizin yuzune gulsun insallahhhhhhhhhhhh

amin inşallah canım....Allah herkese nasip etsin ,olmayınca umutsuz olmamak lazım Allah dualara er geç karşılık verir.ALLAH seninkinide tamamına erdirsin canım..

Hoş geldin canım uzun zaman oldu yoktun. Ozlemisiz hepinizi topic coştu bugün. Canım ben hastane bakarken hekim iyi mi hastane temiz ve steril mi yeni doğan yogun bakımı var mı bunlara dikkat ediyorum. .. oğlunuz analı babalı büyür inşallah. Allah bagislasin. ..

Canım ya aynı duyguları ben de hissettim ama şimdi seviyorum karnimi onlarla konuşuyorum. İlk haftalar bir bocaliyorsun sonra bulantidan ve kusmaktan ölsen bile onlara olan sevgin sana güç veriyor inan. Hiç suçluluk yaşama hepsi normal. Allah kucucuklarini sana bagislasin hep böyle güzel haberler verneni temenni ediyorum. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…