Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Cnm belirtin ne oldu kasik ağrısı gerilme vs.benm 8 gndr hiç ağrım bitmedi hemen hergün farklı bişey yaşadım

insallah canim hepimizin bebeklerini allah anali babali buyutsun.. allah bizlere acilarini gostermesin insallah.. tek dilegim cok guzel gunler yasamamiz..
saol canim bende hastaneye bakmaya gittigimde ilk olarak anne ve bebek yogun bakim unitesi varmi ona dikkat edecegim, sterilmi ve temizmi tabiki... doktoruma guveniyorum allahtan.. kadin dogum bolumunun sefi doktorum bilgili cok sukur..
allahim guzel guzel bebislerimize kavusmamizi nasip etsin insallah..
ikiz oldugu icin karnin buyumustur senin.. biz 18 hastaligiz kilomda oldugu icin pekte belli degil hamileligim :)))

Cnm belirtin ne oldu kasik ağrısı gerilme vs.benm 8 gndr hiç ağrım bitmedi hemen hergün farklı bişey yaşadım

canım inanırmısın hiç belirtim olmadı ,,en ufak sancım olmadı,10 gün öyle kendimi dinledim ,belirti aramamak lazım..

Bende aranızda yeniyim uzun bi tedavi aşaması sonrasında gelen mutluluk bende bugün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbime binlerce şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ....

Bende aranızda yeniyim uzun bi tedavi aşaması sonrasında gelen mutluluk bende bugün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbime binlerce şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ....

merhaba banu,Allah tamamına erdirsin:) benimde bugün test günümdü aynı mutluluğu bende yaşıyorum Allaha şükür...

Allah herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin..

günaydın canım. bebişlerin nasıl? hareketlerini hissediyormusun ? ben tek tük hissediyorum. daha doğrusu ayırt edemiyorum. karnım sert ve genelde ağrılı uyaranlar var. hareket mi bilmiyorum
bebişler iyiler tatlım. hissediyorum ama bir tanesini daha belirgin hissediyorum. tabii sürekli değil. şöyle sağlam bi tekme yemedim henüz
canım hatırladım ben de. çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
gözün aydın canım. ilk zamanlar bu yaşadıkların normal. ben daha yeni yeni enerjimi hissetmeye başladım

tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin

Çok sevindim sizinde böyle hissetmenize aksi taktirde nankör olarak benimsiyecektim kendimi Bana moral verdiğin teşekkür ederim menac İnşallh birlikte güzel haberlerimizi paylaşırız

maşaallah yaaa ne kadar bereketli bir topik bizimkisi
hayırlı olsun yeni müjdelerle gelen arkadaşlar
ümitle bekleyen dostlarrr burada sizin halayınızı da çekmeyi dört gözle bekliyoruz

merhaba banu,Allah tamamına erdirsin:) benimde bugün test günümdü aynı mutluluğu bende yaşıyorum Allaha şükür...

Allah herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin..

Merhaba canım senin adına sevindim rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba canım senin adına sevindim rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminn inşallah canım.bu arada beta hcg değerin kaç çıktı?cuma tekrarlanacak benim kan testi,,inşallaah değerlerimiz katlanır sağlıklı ilerler:)

Canım benim de midemi daha çok bulandiriyor onlar ama icmen lazım. Hergün olmasa bile iki günde bir iç en azından ben öyle yaptım bulantilarim geçene kadar. Öptüm seni ve bebisi...

Selam tatlı anneler :) ben bebeklere bir şey almaya korkuyorum. Daha bir tek çöp bile almadım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selam tatlı anneler :) ben bebeklere bir şey almaya korkuyorum. Daha bir tek çöp bile almadım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım bende bişey almadım henüz 16 eylül detaylı ultrasonum var ondan sonra almaya başlıcam inş.
alıncak çok şey var çünkü..:18:

selam canım. ben de henüz bişey almadım. aynen ben de korkuyorum. bazen niyetleniyorum almaya eşim engel oluyor bana. beklemek en iyisi galiba. ben de şu detaylı usg yi atlatayım hayırlısıyla. flzask2003 gibi belki usg den sonra alırım. sen de bekle canım. sonra toplu alırız inş Allah'ın izniyle

Aynen canımm bizimkiler de 6 aydan önce alma diyorlar.. Ama ben çok istiyorumm..bir de yiğenim var 1 yaşında, o da kız, önce onun kıyafetlerine bakayım gereklileri alayım dedim..

Yeni hamişlerimiz hayırlı olsunn:))) Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah..
Endişelenen arkadaşımız,ilk aylar da bocalama oluyor,insan duygu dalgalanmaları yaşıyor, benim kanamam da olduğu için kaybetmekten çok korkmuştum o yüzden bir süre ben de karnımı sevememiştim bağlanmaktam korktuğum için.. Ama geçti hepsi çok şükür şimdi kendini hissettirmeye bile başladı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…