- 19 Mart 2013
- 284
- 1
amin inşallah canım....Allah herkese nasip etsin ,olmayınca umutsuz olmamak lazım Allah dualara er geç karşılık verir.ALLAH seninkinide tamamına erdirsin canım..
sağol canım:)10. gün bugun ,dün idrar testinde çıktı ama şok oldum:)olacağına inan stres yapma bol bol dua et canım..bende dua ederim senin için...cuma mübarek gün inşallah hayırlı haberlerle dönersin inşallah..
Hoş geldin canım uzun zaman oldu yoktun. Ozlemisiz hepinizi topic coştu bugün. Canım ben hastane bakarken hekim iyi mi hastane temiz ve steril mi yeni doğan yogun bakımı var mı bunlara dikkat ediyorum. .. oğlunuz analı babalı büyür inşallah. Allah bagislasin. ..
Cnm belirtin ne oldu kasik ağrısı gerilme vs.benm 8 gndr hiç ağrım bitmedi hemen hergün farklı bişey yaşadım
Bende aranızda yeniyim uzun bi tedavi aşaması sonrasında gelen mutluluk bende bugün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbime binlerce şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ....
bebişler iyiler tatlım. hissediyorum ama bir tanesini daha belirgin hissediyorum. tabii sürekli değil. şöyle sağlam bi tekme yemedim henüzgünaydın canım. bebişlerin nasıl? hareketlerini hissediyormusun ? ben tek tük hissediyorum. daha doğrusu ayırt edemiyorum. karnım sert ve genelde ağrılı uyaranlar var. hareket mi bilmiyorum
selam arkadaşlar uzun zamandır sessiz bir şekilde takip ediyorum mayıs ayı tedavi gören arkadaşlar hatırlamıştır beni,bu kez dondurulmuş denedik Allah nasip etti çok şükür ,Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
gözün aydın canım. ilk zamanlar bu yaşadıkların normal. ben daha yeni yeni enerjimi hissetmeye başladımKızlar dün doktor randevümüz vardı Rabbime binlerce şükürler olsun her ikisininde kütür kütür kalp seslerini duyduk iki hafta sonra ayın 22 sinde tekrar kontrolüm var Sizlerin ne kadarda bir kontrolünüz oluyor Ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum seçmiş olduğum bir doktor var onun muayenesine gidiyorum Size bir sorum olacaktı o kadar bekledim hamile kalmayı özlemini çektim, hamile kaldıktan sonra heyecanlı geçer günlerim diye düşünürken halsizim yorgunum ,midem bi huzursuz ,iştahım yok Sanki o kadar hamile kalmayı bekleyen ben dedğil de kazayla olmuş çocuklar gibi bir keyfim yok kabulenemedim sanırım elimi asla karnıma koymuyorum ; Sonra kendime kızıyorum vicdan azabı duyuyorum acaba hormonlardan mı böyle oluyorum Sizde de böyle bir durum oldu mu Bu arada hastane işine gelince fulya da dora hastanesi var çok nezih 5 yıldızlı otel gibi sgk anlaşması var sezeryan fiyatı 3500 veya 3000 tam hatırlamıyorum geçen eşim sormuştu internetten de Dora Hospital | check up, horlama, estetik, diyet, hemoroid, basur, kbb bakabilirsiniz İsterseniz siz de bir arayın fiyat alın Ben büyük ihtimalle herşey yolunda giderse doktorum bu hastaneye gelecek ve doğumumu yaptırcak en uygunu bu geldi hastaneler arasında
Bende aranızda yeniyim uzun bi tedavi aşaması sonrasında gelen mutluluk bende bugün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı rabbime binlerce şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ....
Canım ya aynı duyguları ben de hissettim ama şimdi seviyorum karnimi onlarla konuşuyorum. İlk haftalar bir bocaliyorsun sonra bulantidan ve kusmaktan ölsen bile onlara olan sevgin sana güç veriyor inan. Hiç suçluluk yaşama hepsi normal. Allah kucucuklarini sana bagislasin hep böyle güzel haberler verneni temenni ediyorum. ...
gözün aydın canım. ilk zamanlar bu yaşadıkların normal. ben daha yeni yeni enerjimi hissetmeye başladım
Teşekkür ederim beni rahatlattınız Umarım kısa süre içinde kendime gelirim
merhaba banu,Allah tamamına erdirsin:) benimde bugün test günümdü aynı mutluluğu bende yaşıyorum Allaha şükür...
Allah herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin..
Merhaba canım senin adına sevindim rabbim cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin
slm kızlar nasılsınız??? size bi sorum olcak kullandığımız vitaminler varya kaçıncı aya kadar kullanmamız gerekiyor
bende bulantı kusma başlayınca haplar daha da kötü yapıyor kullanmam da gerek siz de de böyle oldu mu
karnım da ağrıyor malum bide şişlik de var zormuş valla anne olmak :))
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam tatlı anneler :) ben bebeklere bir şey almaya korkuyorum. Daha bir tek çöp bile almadım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selam tatlı anneler :) ben bebeklere bir şey almaya korkuyorum. Daha bir tek çöp bile almadım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?