Kimse yokmu bugün?
Tatlım cok sevindimmmm :))) bir an önce dogur benim damadı hadiii :))
Sağol poff, meslektaşım
opu.da dikkat etmem gereken birşey var mı? Yanıma ped almalıyım sanırım, başka birşey?
Çok sağol canım, iyi geçer inş. sen tecrübelısın.tavsiyen var mı?
ben özel bi hazırlık yapmamıştım pedlik bi durum olmadı bende yanımda vardı ama bi küçük nokta kadar kan gördüm günlük ped vardı yeterli oldu bana ama yinede bulundur yanında ve üşüme ben hemen taksiye bindim geldim eve. yat dinlen. hafif şişkinlikbatma adet ağrısı oluyor telaş yapma..
yanımda hep ped bulunur zaten ekstra birşey yapmama gerek yok o zaman. bitince kendı arabamızla gerı dönerız, üşümem inş.
bugun öğlen agrım oldu, derstte zorlandım.Oturdum hep kalkamadım, bi de nöbetçiydim.8 saat nöbet kabus gibiydi.
Yarın hıc okula gıtmeyecegım,yumurtaların çatlamalarına yakın yine ağrım olacak biliyorum. Hiç narkoz almadım bugune kadar,ilk olacak tecrübesizlikten kaynaklanan bir tedirginlik var
Sen nasilsin canim?
merhaba arkadaşlar, nasılsınız?benim yumurtalıklarımda arada sancı oluyor adetim erken olacakmış gibi sanki,yada doğum kontrol hapım bitti ondan mı acaba?
E dogum kontrol hapı bittiyse adet sancisinin olmasi normal. Bitince 3-10 gün arasinda adet oluyorum ben...
yanımda hep ped bulunur zaten ekstra birşey yapmama gerek yok o zaman. bitince kendı arabamızla gerı dönerız, üşümem inş.
bugun öğlen agrım oldu, derstte zorlandım.Oturdum hep kalkamadım, bi de nöbetçiydim.8 saat nöbet kabus gibiydi.
Yarın hıc okula gıtmeyecegım,yumurtaların çatlamalarına yakın yine ağrım olacak biliyorum. Hiç narkoz almadım bugune kadar,ilk olacak tecrübesizlikten kaynaklanan bir tedirginlik var
Kirmizilarim geldiiiiiii :))) yarın doktora gideceğim bakalim kistlerim duruyor mu....
Menac im insallah gitmislerdir.Hayirlisi ile sende baska tedavine
Hiç endiselenme keşke narkoz alabilsem çok ihtiyacım var oyle guzel gevsetip rahatlatiyor ki... hiçbir sorun çıkmayacak Allahin izniyle...
hiç merak etme bende opudan 3 ay önde ilk kez böbrek taşı ameliyatında aldım çok korkuyordum ama inan hiç korkulacak bişey değil hem opuda çok az veriyorlar uzun süre uyumayacağın için bi anda uyuya kalıp uyanmışın gibi oluyor. hatta ben ameliyatımda orda uyuya kaldım daha başlamadılar sanmıştımkafayı kaldırdım bitti mi oldumu dedim o derece derin uykudan uyanmış gibi oluyorsun benm en çok korktuğum şeydi ameliyat cerrahi bir operasyon ama hiç birinden korkmuyorum artık hatta transferde de nerkoz verin dedim ama olmuyormuş öyle transfer daha zor geldi bana opudan :) rahat ol yani
Günaydınnnnn! Nassan dünürüm iyi misenHeyecan yaptım ya zaman geçmiyor, taaaa öğleden sonra gideceğim daha doktora
:18:
hiç merak etme bende opudan 3 ay önde ilk kez böbrek taşı ameliyatında aldım çok korkuyordum ama inan hiç korkulacak bişey değil hem opuda çok az veriyorlar uzun süre uyumayacağın için bi anda uyuya kalıp uyanmışın gibi oluyor. hatta ben ameliyatımda orda uyuya kaldım daha başlamadılar sanmıştımkafayı kaldırdım bitti mi oldumu dedim o derece derin uykudan uyanmış gibi oluyorsun benm en çok korktuğum şeydi ameliyat cerrahi bir operasyon ama hiç birinden korkmuyorum artık hatta transferde de nerkoz verin dedim ama olmuyormuş öyle transfer daha zor geldi bana opudan :) rahat ol yani
Günaydınnnnn! Nassan dünürüm iyi misenHeyecan yaptım ya zaman geçmiyor, taaaa öğleden sonra gideceğim daha doktora
:18: