Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Arkadaşlar günaydın

İkinci aşılamayı denemeyip, biraz dinlendikten sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim. Ama maddi olarak karşılayabilir miyim emin olamadım. Belki bekleme zamanına ona göre karar vereceğim. Bu iş raporsuz, tümüyle özelde yapılırsa ne kadar tutuyor, bilginiz var mı?

arkadaşlar bende varım iki düşük yaptım şimdiye kadar.bende de eşimde deçok önemli bir şey çıkmadı homosistein yüksekliği dışında .aşılama hiç düşünmedim ben. mayısta direk tüp bebekle başlayacagız kısmetse

merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) kaç yaşındasın ve hangi merkezde tedavi görüyosun canım??

Merhaba kizlar nasilsiniz...Az kaldi kizlar Mayis ayina..hersey guzel olucak insallah...

merhaba canım hoşgeldin :) valla merkeze göre değişir canım bide sana verecekleri ilaçlara görede bu fiyat oynar. bu nedenle her yerde aynı olmaz canım. Ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum :))

bu ayki reglim geldi tam 1 ay sonra tedaviye başlamış olabiliriz çok heycanladım şimdiden :) inşallah ilk ve son denememiz olur :)

Ben Ankaradayım. Burda istanbuldan daha fazla kişi var o nedenle de oradaki merkezlerden daha çok bahsediliyor. İlaca göre eminim fiyat çok değişir ama iyi kötü birikim yapabilmem için bilgiye ihtiyacım var. Mesela ne kadar az ilaç kullansam da, 4000 TL'nin altına inmez ya da ortalama 5-6 bn olur gibi yorumlar bekliyorum birazcık...

7binleri falan okudum birkaç yerde, gözüm korktu çok

Günaydınnnn kızlarrrrr
Yeni gelen arkadaşlarrda hoşgelmişlerrrrrr göbüşleri dolu ayrılırlar inş burdannnnnnn

selam canım. yaaa banada zaman hiç geçmiyo sanki bekleyince geçmezmiş zaten bunu yeni yeni anladım :)))

Canim bu benim 3.denemem olacak kismetse..Ilk tedavime baslarken doktor 6 ay sonrasina gun vermisti.Gun gun saat saat saymistim..Bu sefer oyle hissetmiyorum.Daha sakinim...Hayatimda cok istedigim seyler aninda olmadi hic ne zamanki oluruna biraktim yada vazgecmeye yaklastim o zaman Rabbim nasip etti. Isimdede,evliligimdede boyle oldu.Bekarken ise girmek icin 1.sene bekledim sonunda oldu ilk maasima almadan esimle tanisip Almanyaya geldim:)))

aaa çok ilginç canım hemen gittin yani :)) ama kısmet böyleymiş demekki :))

benimde 2. deneme canım ama çok paniğim zaman geçmiyor bide negatifi gördüm yaa yine öyle olcak sanıyorum (

Öncelikle tedavin hayırlı olsun bu son bekleyişin olsun inşallah. Ben kayserideyim ortalama zaten bütün merkezler hemen hemen aynı fiyatlarda okuduğum kadarıyla. Ben özel bi merkezdeyaptırdım ilk denememi ilaçlarımı bile özel olarak aldım yani. Gidip tekrar SSK ile anlaşmalı yerde yazdırmadım. 3650 tl direk hastaneye verdik 1.500-2000 tl kadar ilaçlar tuttu. Bide merkezimizde embriyo dondurma işlemi vardı kalan embriyolarımızı dondurmak içinde 500 tl verdik. Yani özel olmasına rağmen ortalama 6000 tl gibi bişi tuttu. Umarım yardımcı olmuşumdur

aaa çok ilginç canım hemen gittin yani :)) ama kısmet böyleymiş demekki :))

benimde 2. deneme canım ama çok paniğim zaman geçmiyor bide negatifi gördüm yaa yine öyle olcak sanıyorum (

Canim bizim disimizda Rabbimin kurdugu bir duzen var.Ne yaparsak yapalim olacaklara mani olamayiz..Kadere yon veren belki dualarimiz olabilir...Hep hayirlisini isteyelim Allahtan...unut onceki denemeni sanki yeniymis gibi basla...Fazla didikleme herseyi.Inan bana her ayrintiyi bilmek cok kafa karistiriyo...

Merhaba bende tamamen herşeyi özelde yaptırıyorum.. 3.500-4.000 arası doktora ve işlemlere vereceğimiz tutar..1.500-2.000 arasıda ilaçlar tutar.birde aşılamadan sonra tüp bebek öncesi tutunmayı artırmak ve varsa bir problemi önceden farketmek için histeraskopi yaptı doktorum 2.000 lirada ona verdik.
.inşallah sonuç pozitif olsunda bu harcamaları kabul ederek başlıyoruz zaten..rabbim bizede anne olmayı nasip eder inşallah...

canım Bahçecide tüp bebek 4950 tl. artı ilaçlar dediğin gibi ortalama 5-6 bini bulur ama ilaçların farkı azda olabilir çokda canım.

Valla istanbula gelmeyi düşünüyosanız canım ben Bahçeci Fulya kliniği derim gerçekten çok başarılılar ve bu konuda laboratuvarları çok gelişmiş laboratuvar çok önemli çünkü.hatta bahçeci başlığı var ordakiler dahada iyi bilir onlarada sor canım

öncelikle hoşgeldin canım aramıza :)) valla açıkçası ortalama 5-6 bin tutuyor çok ekstra bi durum olmazsa tabi.. Ben Bahçecide tedavi görüyorum merkezden ve doktorumdan çok memnunum soranlara tavsiye ediyorum. Allah korusun sonucum negatif olsa bile yine orda denicem :)))

benimde 3 yumurta takibi bi aşılama ve tüp var negatif tüm umutlarını bağlama derim ben yinede çünkü en iyi ihtimalle tüp bebekte başarı oranı %60 larda bana küçük bi ihtimal negatife dönmesi % 15 dedi doktorum ama oldu işte negatife döndü düşük oldu tüp bebek son şans ve ondan ötesi yok bi kere olamadı mı bi daha deneyeceğiz olduğu kadar artık.. 10. denemede tutturan oldu daha kötüleri de var malesef, yaş geçmeden elden ne geliyorsa yapmak gerek imkanlar elverdiğince...

çoook çook teşekkür ederim kızlar
anladığım kadarıyla bir 6bin olması gerekiyor bu işe başlamadan. Bir yandan ev kredisi ödüyoruz. bebek düşündüğümüzden beri her ay az buçuk birşey kenara koyalım doğum parası olur diyordum ama sanırım o tedavi parası olacak. Ve henüz orda biriken para 6bin olmamaıştır. Biraz hesap kitap yapıp bu işe başlamak daha mantıklı olacak galiba benim için..mayıs erken gibi, belki yaz sonu...

inşallah hepiniz pozitif sonuç alır bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz

canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de her gecikmeye acaba diyorum, ki bende polikistik over gecikmesi gayet normal, inşallah bir problem yoktur , peki evde mi yaptın testi?

evet canım evde yaptım testi bende çikolata kisti var ama hiç gecikme olmamıştı en fazla 1gün önce veya sonra olurdu bu gün 6. Gün oldu hiç belirti yok ama ateş basması var terliyorum başım agrıyorr erken menepozdan korkuyorum rabbim hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın daha önce geçici menepoz yapmıştı dr biliyorum zor oluyo

rica ederiz canım forumun amacı bu zaten yardımcı olmak :)) sende inşallah en kısa zamanda tedaviye başlarsın canım ve kocuman kocuman göbüşün olur hehehe sonrada diyetisyen için para ayırmak gerekcek hepimize :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…