bu konuda bir bilgim yok , embriyologa sormadın mı canım ya burda 3.gün transferi yapan arkadaşlarrrr sizinki kaç hücreliydiiii???
Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.
evet öğretmenım,sen de mı :))sen de mi öğretmensin yoksa:) bu kampanyanın belli bir süresi var mı acaba ne zamana kadar böyle olacak ? bu yolda Allah herkesin yardımcısı olsun zor bi süreç tedavi ayrı, sonrası ayrı... önce pozitif görüp sevinin ve sonra değerlerin düşüşe geçmesiyle negatife dönen biri olarak korkuyorum bir sonraki denemedenDondurulmuş yumurtam da olmayınca en baştan olacak herşey
Canim ne yaptin gittinmi doktora transfer gunun belli oldumu?Merak ettim seni nasilsin..
evet öğretmenım,sen de mı :))
kampanyanın süresini bilmıyorum ama bugun duydum yol masrafını otel parasını herseyı devlet karşılıyormuş.Şikayet işe yaradı bugun dakıkası dakıkasına doktorun yanındaydık. 16.05te randevumuz vardı.cıktıgımızda saat 16.15ti.Sevındım dıkkate alınmamıza.Kampanyalı hastaları üreme sağlıgında degıl de kadın dogum kısmında muayene edıyorlar. Benım doktorum doçent. o ücretlı hastalara bakıyormuş.
korku hep var, tedavının basından berı. Bilerek yola cıkıyor zaten ınsan. Umarım hepımız ıcın yolunda gıder hersey.
Geldım geldımmmm, e2 2247 cıktı. 4000 altında olması lazımmış. Çok şükür engel yok. Gece 03.45te çatlatma iğnemı vurulacagım acilde. Cuma gunu 14.30 da hastaneye gıdıyorum . Opu yapılacak.cok heyecanlıyım. Bir de doktorum yurtdışında olacakmış başka bir dr. yapacak opu.yu(
Ama transferde burada olurum dedı doktorum.
evet öğretmenım,sen de mı :))
kampanyanın süresini bilmıyorum ama bugun duydum yol masrafını otel parasını herseyı devlet karşılıyormuş.Şikayet işe yaradı bugun dakıkası dakıkasına doktorun yanındaydık. 16.05te randevumuz vardı.cıktıgımızda saat 16.15ti.Sevındım dıkkate alınmamıza.Kampanyalı hastaları üreme sağlıgında degıl de kadın dogum kısmında muayene edıyorlar. Benım doktorum doçent. o ücretlı hastalara bakıyormuş.
korku hep var, tedavının basından berı. Bilerek yola cıkıyor zaten ınsan. Umarım hepımız ıcın yolunda gıder hersey.
Geldım geldımmmm, e2 2247 cıktı. 4000 altında olması lazımmış. Çok şükür engel yok. Gece 03.45te çatlatma iğnemı vurulacagım acilde. Cuma gunu 14.30 da hastaneye gıdıyorum . Opu yapılacak.cok heyecanlıyım. Bir de doktorum yurtdışında olacakmış başka bir dr. yapacak opu.yu(
Ama transferde burada olurum dedı doktorum.
Sağol poff, meslektaşımevet bende öğretmenim bu kadar ortak nokta pes:))
hayırlısı olsun şimdiden opu çok önemli değil transfer daha önemli, opu nerkozlu olduğundan bişey anlamıyorsun uyandığında biraz kasık karın ağrısı oluyor ağrı kesiciyle gidiyor o da..transfer de sen bile görüyorsun ekranda gönerilen embriyoları:) Allah bebeğine kavuştursun inş hayırlısıyla
Cok sukur her sey yolunda...Hadi bakalim Mubarek Cuma gunu hurmetine guzel bi opu gecirip kaliteli yumilerin olur insallah...
.hoşbulduk saol canım 28im tamam tamam bu ay 29 olucammerhaba canım hoşgeldin aramıza :)) kaç yaşındasın ve hangi merkezde tedavi görüyosun canım??
evet canım evde yaptım testi bende çikolata kisti var ama hiç gecikme olmamıştı en fazla 1gün önce veya sonra olurdu bu gün 6. Gün oldu hiç belirti yok ama ateş basması var terliyorum başım agrıyorr erken menepozdan korkuyorum rabbim hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın daha önce geçici menepoz yapmıştı dr biliyorum zor oluyo
dun 3.cu gunuydu 6 hucrelı dedıler bugun kaç oldu bılmıyorum
Canim nasilsin senin kirmizilar geldimi?
Günaydın canım bugün ders erken bi saatteydi galiba güne erken başlamışsın :)) nasılsın canım senin kistler ne durumda ??
sağol canım, eşofman gıymeyı düşünüyorum.spor ayakkabılarımı gıyerım. 14.30a kadar nasıl aç dayanırım bılmıyorum. hadı ac tamam da bır de susuzluk.Canim rahat biseyler giy.Soyle sicak tutacak esofman falan.Diz ustu pamuklu corap al.Zaten ruhun bile duymuyo.narkoz oldugu icin .Benimki cok rahat gecmisti insallah seninde oyle olur.Eve gelince guzelce dinlen.Hemen banyo yapma usursun.zaten cok hafif boyle adet sancisi gibi bi his oluyo.Ha bide yanina hafif bi sandivic ve bi meyve suyu al .insan acikiyo opudan sonra
Selam kizlar.Saglik sigortasindan bekledigim evrak geldi.Bugun doktorla konusup bir tedavi plani cikaricaz...Eger iki gun daha gecikseydi kagit tedavim haziranda baslayacakti...olsun gec olsun hayirli olsun ben beklemeye raziyim..15 Nisan pzt adetimin 20.gunu oluyo uzun protokolle decapeptly ilk ignemi vuracagim sanirim...Canlarim dua edin bana lutfen...Rabbim bize hayirli,kalbinde Allah korkusu olan,saglikli evlatlar nasip eylesin.AMİNNNNN.......