Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla

Rabbim hayırlısıyla kucaklarımızada aldırsın inş tatlım.bence doktorun sezeryan ypar gbi.tedaviyle olan bebişleri riske atmak istemiyolar genelde.

merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla

canım insallah bır bır gececek haftalar vee o tatli mucizelerı kucagımıza alacagız.dogum ıcın tup bebek de olsa normal dogum oluyor.rısk varsa sezeryana alıyorlar.bızm doktor normal dogum yanlısı.ıns hakkımzda hayrlısı olsun.

Gozun aydin. Iki erkek demek. Rabbim saglikla dogdiklarnida gostersin.
kismetse benimde kucuk bir prensesim olucak.

Allah bağışlasın :)) , seni diğer topikten takip ediyorum ara sıra buraya da uğra gelişmeleri yaz olur mu, prensesi de annesini de öpüyorum...

Kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum atladığım sayfa yok..Fakat uzun süredir de okumama rağmen yazamadım.Bugün artık bi yazayım dedim..Çok şükür 3. ayı bitiriyorum bende.Ne doğru düzgün bulantım oldu ne sancım çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür...Bide tatil kaç aydır evdeyim belki onun rahatlığıda vardı..
Bizde cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle oğluşum olacak:KK16: İkili testimizi yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Benim oldu belki ama isteyip de daha olmayan bekleyen arkadaşlar hep dualarımdalar..Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün..Bizede hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:KK16::KK16:

Ay ay ay kimleri görüyoruz, Allah evladına uzun ömür versin canım, her şeyin yolunda olduğuna sevindim, mide bulantılarının olmamasını da kıskandım ne yalan söyliyeyim :KK1: inşallah hep böyle güzel devam eder hamileliğin, bizleri ihmal etme ara sıra da olsa gel, öptük sizi...

Allah bağışlasın :)) , seni diğer topikten takip ediyorum ara sıra buraya da uğra gelişmeleri yaz olur mu, prensesi de annesini de öpüyorum...

Yazarim canim insallah.
zor gunler gecirdim. Bebegim iyi ama serklaj karari ve islemi beni.cok yipratti. Insallah hersey yolunda gider ve bebefime zamaninda kavusueum.

Senin icinse herseyin yolunda olmasina cok sevindim. :KK16::KK16:

Günaydın bayanlar bugün 2. kan testin sonucunu alcam heyecanla bekliyorum İnşallhh bir sorun çıkmaz güzel güzel katlanmıştır Benim için dua edin Bu arada MENAC cım rica etsem çizelge(tablo)de 2. denememin kadıköy acıbadem tayfun bağışta olduğunu yazar mısın Sanki erdem hastanesinde 2 .denemem olmş gibi görünüyor Tabloya bakıp da rehber olmasını isteyenleri yanlış yönlendirmeyelim Asla erdem hastanesini tavsiye etmiyorum diğer doktorlarda oranın yanlış tedavi uyguladığını ve lavbaratuarın iyi olmadığını söylediler Uygun da olsa paraları boşa gitmesin isterim

Kızlar sonucum çıktı 10. sonuç 180 13. gün 530 Katlamış şükürler olsunn Bir sorum olcaktı 36 saatte bir mi ikiye katlıyor yoksa 2 günde bir mi ? Eğer 36 saatte 2 ye katlanıyorsa düşük kalmış o zaman Beni aydınlatırmısınız Bir de kese görmeye ne zaman çağırdılar sizi Rabbim inşallh sonuna kadar güzel haberler duymayı nasip eder

Kızlar sonucum çıktı 10. sonuç 180 13. gün 530 Katlamış şükürler olsunn Bir sorum olcaktı 36 saatte bir mi ikiye katlıyor yoksa 2 günde bir mi ? Eğer 36 saatte 2 ye katlanıyorsa düşük kalmış o zaman Beni aydınlatırmısınız Bir de kese görmeye ne zaman çağırdılar sizi Rabbim inşallh sonuna kadar güzel haberler duymayı nasip eder

tatlım 48 saatte ikiye katlanması lazım 12.gün 360 çıkmalıydı ise 13.gün için 530 gayet güzel % 100 artmış zaten :))) tekrar tebrik ederim meslektaşım inan çok sevindim, beni hem kese hem kalp atışı çin 15. gün çağırmışlardı, yani son test gününden sonra 15.gün, hem keseyi görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk. dualarına içtenlikle aminnnnn diyorum canım,bu arada bilgilerini düzelttim canım, öptümmm...

Son düzenleme:
Yazarim canim insallah.
zor gunler gecirdim. Bebegim iyi ama serklaj karari ve islemi beni.cok yipratti. Insallah hersey yolunda gider ve bebefime zamaninda kavusueum.

Senin icinse herseyin yolunda olmasina cok sevindim. :KK16::KK16:

:KK53:Hayatım çok çok geçmiş olsun, Allah yavrunu sana bağışlasın, o kısmı kaçırmışım ben hiç haberim yoktu, senin için ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum, daha önceki yaşadıklarını düşünüp ne kadar yıpranmışsındır kim bilir, Allah bundan sonra sıkıntı, keder göstermez inşAllah canım... Hep güzel haberler vermen dileğiyle...

tatlım 48 saatte ikiye katlanması lazım 12.gün 360 çıkmalıydı ise 13.gün için 530 gayet güzel % 100 artmış zaten :))) tekrar tebrik ederim meslektaşım inan çok sevindim, beni hem kese hem kalp atışı çin 15. gün çağırmışlardı, yani son test gününden sonra 15.gün, hem keseyi görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk. dualarına içtenlikle aminnnnn diyorum canım, öptümmm...

Canımmm çok sevindim içim rahatladı yakınlığın ve içtenliğin için,seve seve beni aydınlattığın için teşekkür ederim Rabbim izin verirse deneyimlerinden daha çok yararlancm Ben sonucu internetten takip ettim 5 dk önce de hastaneden aradılar 10 gün sonra muayeneye gelin dediler haftaya perşembeye denk geliyor ben eşiminde yanımda olmasını istiyorum o yüzden kısmet olursa haftaya cumartesi mucimezimizin kesesini görcez inşallhh

Canımmm çok sevindim içim rahatladı yakınlığın ve içtenliğin için,seve seve beni aydınlattığın için teşekkür ederim Rabbim izin verirse deneyimlerinden daha çok yararlancm Ben sonucu internetten takip ettim 5 dk önce de hastaneden aradılar 10 gün sonra muayeneye gelin dediler haftaya perşembeye denk geliyor ben eşiminde yanımda olmasını istiyorum o yüzden kısmet olursa haftaya cumartesi mucimezimizin kesesini görcez inşallhh

Bu zor süreçte az dua etmediniz bana,her zaman burdayım Allah izin verirse seve seve yardımcı olurum, hem böyle konuştuğunuz zaman inan çok utanıyorum, sanki bir şey yapmışım gibi, eşinin yanında olması çok güzel olur, benim eşim izin alamamıştı o zaman, tek başıma gittim keşke yanımda olsaydı, bizi habersiz bırakma...

:nazar::nazar::nazar:değerin gayet güzel artmış canım:KK9::KK9:hadi bakalım darısı keseye kalp atışına:KK52:
GÜNAYDIN DATLIMMMM....
Ne güzel çalışıyorsun zaman geçiyor, okullar açılsaydı da ben de başlasaydım, zaman su gibi geçerdi o zaman:KK1:

bu hafta 3 gün yıllık izin aldım evdeyim. ama gerçekten çalışmak iyi geldi bana. evde artık çok sıkılmıştım. bir de bulantı kusma çok yoğun geçti. gerçi hala tamamen geçmiş değil. bu son 2 haftaya kadar evde yemek yapamıyordum. ee yapanım da yoktu. işe başlayınca en azından hem öğle yemeklerim oldu hem de çevremde kafa dağıtacağım insanlar. hakkaten zaman da su gibi akıp geçiyor işte.

X