- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
selam kızlaar. minnoşlarımın cinsiyeti belli oldu. çok şükür bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin hepimizin inşallah.AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaar. minnoşlarımın cinsiyeti belli oldu. çok şükür bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
Allah nasip kısmet ederse ayın 19'unda HSG (Rahim Filmi) çekineceğim Arkadaşlar...
çok sevindim canım. Maşaallah... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ay canım benim çok sevindim. Allah her iki yumuşu da size bağışlasın. Hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin hepimizin inşallah.AMİN
Canim insa allah Hsg tertemiz cikar ve hayirlisi ile baslarsin tedavine...
Allah nasip kısmet ederse ayın 19'unda HSG (Rahim Filmi) çekineceğim Arkadaşlar...
Güzelim histereskopi çektirmiştim ve doktor sağ tüpümün kapalı olabileceğinden şüphelenmişti. O yüzden hsg de sağ tüp kapalı çıkarsa çok şaşırmayacağım. Tüpte tıkanıklık olunca tüpte sıvı birikimi olup embriyonun tutunmasını önleyebiliyormuş. Onun olup olmadığını öğrenmek için çektireceğim nasipse. Sonrasında Allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Ama samimiyetimle bişey söyleyim mi bebeğim olacağına çok inanasım yok.
canım öncelikle inş hsg çekimin kolay ve olumlu sonuçlanır. ama neden bebeğinin olacağına inanmıyorsun anlamadım? benim de hsg de çeken doktor açık dedi. ancak filmi raporlayan doktorlar(tüp bebek doktorlarım da) açık olmadığını, ilacın iyi yayılım göstermediğini söyledi. dediğin doğru. sıvı gibi bieşy birikiyor. ama sonuçta bebeğin oluşuna engel değil. Allah'ın izniyle çok şükür hamileyim. sende nedne olmasın? gönlünü ferah tut. pozitif düşün inan Rabbim yardım ediyor. yeterki umudunu kaybetme. O'na güven, inan ve tevkkül et. yoksa tüpleri açık olup ta hamile kalamayan bir sürü arkadaşımız var. benim arkadaşımın 1 yumurtalğı yok, bir yumurtalığının 2/3 si alınmış. üstelikl tüp tıkalı. tüp bebekle üçüz gebelik yaşadı. çok şükür çocuklar 9-10 yaşlarındalar. sonrasında 2 kez kendiliğinden hamile kaldı. ve biri ikiz gebelikti. maalesef düşük oldu ama olsun. neticede hamile kalabiliyor. umutlu olalım, veren Rabbim. sebeplere takılmamak lazım. öpüyorum. selamlar
Güzelim histereskopi çektirmiştim ve doktor sağ tüpümün kapalı olabileceğinden şüphelenmişti. O yüzden hsg de sağ tüp kapalı çıkarsa çok şaşırmayacağım. Tüpte tıkanıklık olunca tüpte sıvı birikimi olup embriyonun tutunmasını önleyebiliyormuş. Onun olup olmadığını öğrenmek için çektireceğim nasipse. Sonrasında Allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Ama samimiyetimle bişey söyleyim mi bebeğim olacağına çok inanasım yok.
merhaba hanımlar ..
sizden bir ricada bulunmak istiyorum...kk da tanıştığım arkadaşım kısmetse 7. tüp bebek tedavisine başlıyacak eylül ayında ..maddi yönden bilirsiniz ki sıkıntılı bir tedavi..buraya yazmamın sebebi ise henüz yeni başlık olduğu için uygun gördüm, eğer elinizde tedaviden artan ilaçlarınız kaldıysa bu arkadaşıma gönderirmisniz lütfen?
kendiside bu konu ile ilgili başlık açmış zaten yardımcı olmak isteyen olursa burdan kendisine ulaşabilir http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/642798-gonal-f.html
Kizlar bugun hayatimin en zor gunlerinden biri.Erkek kardesimin bebegi öldü.Bugun gelinimiz normal yolla dogum yapti ama bebek yasamadi.iki hafta oncesinden anne karninda kilo kaybetmeye baslamis.Kuzum Rumeysam gozlerini acamadi.Yarin bilet alip Turkiyeye ucacagim.Rabbim verende sensin alanda sabrini ver bizlere.Simdi kendi dertlerim o kadar anlamsiz geliyoki.uc hafta once negatif aldigimda en buyuk dert benimki sanmistim oysaki
.
Dostlar sagolsun canim.Allahim kimselere boyle aci yasatmasin.Ilk bebekleriydi herseyini hazirladilar sabah normal bisekilde doguma gittiler.Meger bebegin icerde suyu bitmis iki hafta once den zehirlenmeye baslamis.Takdiri ilahi ne gelir ki elden.Rumeysa cennet te gul oldu Halasinin melegi...canım benim ya çok üzüldüm.çok zor bir durum. bir de 9 ay taşı karnında, tüm hayallerini süslesin. anne diyemeden.... Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inş. tez zamanda inş yeniden hamile kalır. tabiki sen de inş. öpüyorum canım. üzülme. veren de Allah , alan da Allah. sadece dualarımız var
Kizlar bugun hayatimin en zor gunlerinden biri.Erkek kardesimin bebegi öldü.Bugun gelinimiz normal yolla dogum yapti ama bebek yasamadi.iki hafta oncesinden anne karninda kilo kaybetmeye baslamis.Kuzum Rumeysam gozlerini acamadi.Yarin bilet alip Turkiyeye ucacagim.Rabbim verende sensin alanda sabrini ver bizlere.Simdi kendi dertlerim o kadar anlamsiz geliyoki.uc hafta once negatif aldigimda en buyuk dert benimki sanmistim oysaki
.
Bir kısımınız beni tanır mayısta adımı yazdırmıştım bu topiğe yanlız negatif sonucu almıştım Şimdi yeni bir tüp bebek denemesi yaptık bugün test günümüzdü ve beta hcg sonuç 183.76 Şükürler olsun ki gebelik var görünüyor Yanlız şimdi de ya kimyasal olur mu düşermi diye kaygılarım daha çok arttı kendimi engelleyemiyorum sevincimi bile yaşayamıyorum benim gibi olan var mı Bugün transferden sonra 10. gün 3.gün 2 embriyo transferi oldu Bu günlere göre değerim nasıl lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var Rabbim inşallhh cümlemizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallhh
.