Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

saol canım valla 12.gün değerim 574 çıktı şimdilik tek kese gözüküyor ama Erbil bey cok erken belki ikiz olabilir dedi
hayırlı sağlıklı evlat olsunda teke de razıyım :) senin ikiz demi :)

Ewet canım benim ikiz:KK70:tek ikiz hiç farketmez yetrki anne olalım:)

günde bir kere 100 mg kullanıyorum canım... 30.haftaya kadar devam edecekmişim...

Anladım canım bende günde bi tane 100 lük kullanıyorum hapım bitmişti kutusunu attım ama kaç mg olduğunu unutmuştum doktoru aradım 100 lük dedi.bide size soruyum dedim

slm arkadaşlar nasılsınız??? uzun süredir yazmıyordum size güzel haberlerle geldim Rabbime şükürler olsun bende hamileyim
dualarınızı eksik etmeyin inş... Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
bu yolda uğraşanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın...

canım benim Allah tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar: gerçekten çok sevindim:KK52:haydin halaya kızlarrrrrr:KK16:
:KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64:
:KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64::KK62::KK64:

Selam kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz:KK3::KK3::KK3:
12 gündür yoktum İstanbul dışındaydımm.
kızımla tatil yaptıkkkkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
herkes iyidir ,inşallah geçmişe bakayım çok yazmışmısınızzz:KK1:

hoş geldinnnn:nazar::nazar::nazar:
adını yazdırıp kaçanlardan (ki o yüzden listede değil şimdi :)) ayra _0606 hamile canım, biz de iyiyiz çok şükür:KK16:

hoş geldinnnn:nazar::nazar::nazar:
adını yazdırıp kaçanlardan (ki o yüzden listede değil şimdi :)) ayra _0606 hamile canım, biz de iyiyiz çok şükür:KK16:

Hoşbulduk canımmm..:KK16:
evt cnm okudum tanıdım arkadaşıı geçmişi okudum biraz nrglylmz nickini doğru yazdımmı bilmiyorum ama oda hamileymişş ne güzel.:KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
rabbim tamamına erdirsin.
senin bebişlerde ikiside erkekmiş hayırlı olsun.:emir_bebek::emir_bebek::KK55::KK55:

canım benim Allah tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar: gerçekten çok sevindim:KK52:haydin halaya kızlarrrrrr:KK16:

Amin cok saol canım benim...
ask olsun ne kaçması hem sen silmişsin napim :) tedaviye başlamadan adetim gecikti baya bi o yüzdende geç başlamak
zorunda kaldım ama şimdi şükür yavrum benimle...
şimdide ohss oldum karnım şiş cok zor günler geçirdim daha atlatmadım ama daha iyiyim şükür
seninde yavrular erkekmiş yorucu günler seni bekliyor desene :)

Canım sana da çok geçmiş olsun.
Peki senin kanaman nedeni söyledi mi doktor? Benim öne rahim açılmasından korktular sonra kontrol oldum alttan bakıldı bir sorun yok dediler. Sonra doktor dediki 2 trimesterda eş (plasenta) rahimden ayrılma olabiliyor. Onun için uzanıp dinlemek gerek birbirine yeniden bağlanıp yapışsın diye. Onun kızlar kendini kesinlikle yormayın. Ben evde hiç bir şey yapmıyorum. Malum biz bebeklere kolmedikay kolay elde etmedik.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatları Allah versin.
canım nedeni ile ilgili bir şey söylemedi. sadece istirahat önerdi. ilişki zaten yasak. hiçbir ev işi yapmıyorum. istesem de yapamıyorum zaten. çok yoruluyorum. bi de benim dışardan kanama olmasa da ara ara içerde kanama odakları oluyor
slm arkadaşlar nasılsınız??? uzun süredir yazmıyordum size güzel haberlerle geldim Rabbime şükürler olsun bende hamileyim
dualarınızı eksik etmeyin inş... Rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş
bu yolda uğraşanlara da en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın...
tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin:KK16:

merhaba kızlar 11+1 de bebeğin boyu 42.02 mm çıktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??

arkadaşlar merhabaa ne zamandır yazamadım mide bulantıları ve baş ağrısıyla başım dertte :KK43:
geçen çarşamba kontrolüm vardı doktor iki kese arasında biraz boşluk var pek karşılaştığımız bi durum diil dedi daha çok dikkat et yolculuk yapma fln dedi.böle bi durumu olan oldu mu?
bu arada cinsiyetleri belli olanlara da hayırlı olsun bu ara hep 2 erkek duyuyorum :)

canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tatlım sana bişey sorcam internette ohss yi araştırırken sanki seni de okudum başından geçti heralde o dönemde nelere dikkat
ettin nasıl atlattın ve kaç günde haftada geçti bende orta derecede ohss oldum karnım çok şiş şükür bel ağrılarım azaldı
ama yinede rahatsız edebiliyor
bana yardımcı olursan cok sevinirim canım Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tatlım sana bişey sorcam internette ohss yi araştırırken sanki seni de okudum başından geçti heralde o dönemde nelere dikkat
ettin nasıl atlattın ve kaç günde haftada geçti bende orta derecede ohss oldum karnım çok şiş şükür bel ağrılarım azaldı
ama yinede rahatsız edebiliyor
bana yardımcı olursan cok sevinirim canım Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

çok saol cnm inşallah hepimiz sağlıcakla bebişleri alırız kucağımıza.sana özelden msj attım

arkadaşlar merhabaa ne zamandır yazamadım mide bulantıları ve baş ağrısıyla başım dertte :KK43:
geçen çarşamba kontrolüm vardı doktor iki kese arasında biraz boşluk var pek karşılaştığımız bi durum diil dedi daha çok dikkat et yolculuk yapma fln dedi.böle bi durumu olan oldu mu?
bu arada cinsiyetleri belli olanlara da hayırlı olsun bu ara hep 2 erkek duyuyorum :)

kuzum öncelikle geçmiş olsun. valla dediğin durumu hiç duymadım

X