Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

selam kızlaar. minnoşlarımın cinsiyeti belli oldu. çok şükür bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah:KK16::KK16::KK16:

Allah bağışlasın canım, çok güzel bir tablo, bu arada benimkiler de tam belli oldu ikisi de erkek kuzularımın :) doktorumuzun kız dediği de erkek çıktı... Allaha hamd olsun bugünleri gösterdi, dileyen isteyen tüm kader arkadaşlarımıza nasip etsin inşaAllah...

Tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, burdan bas bas bağırıyorum kaç aydır pozitif enerji ve olacağına inanmak çok önemli diye, baştan olmayacakmış gibi düşündüğüm tedavilerim ne gatişf oldu, bunda ise martta açtım topiği ve hep olacağına inandım, lütfen olacağına inan pozitif ol ve Allaha dua et inşAllah sen de müjde verenlerden olacaksın canım :)

canım değerin gayet güzel senin adına çok çok sevindim inan, Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. korkma canım ikinci testte artarsa kimyasal değildir, dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor dış gebelik gibi de durmuyoır Allahın izniyle. çok mutlu oldum ya...
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Canımm çok teşekkür ediyorum Bu mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim çünkü beni siz anlayabilirsiniz ve siz benden taha deneyimlisiniz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ve isteyen herkese nasip etsin inşallh Allahın izniyle artık yakanızı bırakmıyacm deneyimlerinizden yararlanmayı düşünüyorum :)))

Canımm çok teşekkür ediyorum Bu mutluluğumu ilk sizinle paylaşmak istedim çünkü beni siz anlayabilirsiniz ve siz benden taha deneyimlisiniz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin ve isteyen herkese nasip etsin inşallh Allahın izniyle artık yakanızı bırakmıyacm deneyimlerinizden yararlanmayı düşünüyorum :)))

AMİNNN... Yakamızı bırakma zaten :)) hamile kalan kaçtı burdan, sadece birkaç arkadaşımız geliyor malesef, hamile kalan kalmayan herkesi çok merak ediyorum, gelişmeleri bizimle paylaş yardımcı olabilşeceğimiz bir şey varsa seve seve yardımcı oluruz canım benim :)

Bir kısımınız beni tanır mayısta adımı yazdırmıştım bu topiğe yanlız negatif sonucu almıştım Şimdi yeni bir tüp bebek denemesi yaptık bugün test günümüzdü ve beta hcg sonuç 183.76 Şükürler olsun ki gebelik var görünüyor Yanlız şimdi de ya kimyasal olur mu düşermi diye kaygılarım daha çok arttı kendimi engelleyemiyorum sevincimi bile yaşayamıyorum benim gibi olan var mı Bugün transferden sonra 10. gün 3.gün 2 embriyo transferi oldu Bu günlere göre değerim nasıl lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var Rabbim inşallhh cümlemizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallhh

hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin ,2.tüp denemesi normal tüp bebek mi yoksa dondurulmuş mu denedin merak etttim?bende senin gibi mayıs ayında ilk tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı bu ay dondurulmuş ile tedaviye başladık bakalım Allah hayırlısını versin..

Tedavin hayırlı ve uğurlu olsun, burdan bas bas bağırıyorum kaç aydır pozitif enerji ve olacağına inanmak çok önemli diye, baştan olmayacakmış gibi düşündüğüm tedavilerim ne gatişf oldu, bunda ise martta açtım topiği ve hep olacağına inandım, lütfen olacağına inan pozitif ol ve Allaha dua et inşAllah sen de müjde verenlerden olacaksın canım :)

Tşk ederim arkadaşım güzel dileklerin için. Neden böyle bir hisse kapıldım çünkü yaş olarak küçük değilim ve de benim işlerim öyle zorlanmadan olmuyor. Hamd olsunki Rabbim her zaman yardım etti. Dünyada hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını düşünüyorum. Önceki hamileliğimin olmasınında, onu kaybedişiminde mutlaka bir sebebi vardır. İnsanlar kaçıncı denemede ve uzun yıllar mücadele ederek çocuk sahibi oluyor. Ben öyle ilk denemede olacaklar kadar şanslı olduğumu düşünmüyorum.

Bu arada arkadaşım senin haftalarını takip ediyorum. İlerledikçe derin bir "OH" çekiyorum...

hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin ,2.tüp denemesi normal tüp bebek mi yoksa dondurulmuş mu denedin merak etttim?bende senin gibi mayıs ayında ilk tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı bu ay dondurulmuş ile tedaviye başladık bakalım Allah hayırlısını versin..

Aminn inşallhh canımm Rabbim isteyen herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin Benim 2 denemem tekrar bir tedavi süreciydi ilk gittiğim yer berbattı erdem hastanesiydi biraz oranın kurbanı olduk tek yumurta olgun ve döllendiğini söylemişlerdi artık ne kadar gerçekti günahları boynuna 2. acıbadem tayfun hocaya gittik Allah razı olsun ondan başından beri güvendik hiçbir soru işareti olmadı 6 yumurta alındı ve 5 tanesi de 1 kalite oldu 3. günü transfer edildi Bizim embriyolar dondurulmuyor çünkü eşimde hepatit b var Çok stresliydik bu yuzden tekrar bir tedavi zor olacaktı hem maddi hem manevi Şimdilik şükürler olsun poztifi aldık Rabbim inşallh hep güzel haberlerini almamızı nasip etsin inşallh

Allah bağışlasın canım, çok güzel bir tablo, bu arada benimkiler de tam belli oldu ikisi de erkek kuzularımın :) doktorumuzun kız dediği de erkek çıktı... Allaha hamd olsun bugünleri gösterdi, dileyen isteyen tüm kader arkadaşlarımıza nasip etsin inşaAllah...

Gözün aydın canımm Allah sağlıkla tamamını erdirsin:))

Canım hiç öyle düşünme.. Benim de hsg de polip çıkmıştı, aldırmıştım inş sende de ciddi bişey çıkmaz..Benim yengem tek tüple 39 yaşında kendiliğinden hamile kaldı.. Bir arkadaşımızın 2 tüp bebek denemesi de başarısız oldu embriyoları 2 günde ölüyordu sbebini bulamadılar geçen ay kendiliğinden hamile kaldı..böyle öyle çok kişi varki canım Rabbim ol diyince oluyor..Yeterki umudunu kaybetme..dualarımız sninle güzel haberlerini bekliyoruz..
sağolun kızlaaar. Allah razı olsun.
Kizlar bugun hayatimin en zor gunlerinden biri.Erkek kardesimin bebegi öldü.Bugun gelinimiz normal yolla dogum yapti ama bebek yasamadi.iki hafta oncesinden anne karninda kilo kaybetmeye baslamis.Kuzum Rumeysam gozlerini acamadi.Yarin bilet alip Turkiyeye ucacagim.Rabbim verende sensin alanda sabrini ver bizlere.Simdi kendi dertlerim o kadar anlamsiz geliyoki.uc hafta once negatif aldigimda en buyuk dert benimki sanmistim oysaki
.
o kadar üzüldüm ki anlatamam. acısını içimde hissettim. Allah sabır versin
Bir kısımınız beni tanır mayısta adımı yazdırmıştım bu topiğe yanlız negatif sonucu almıştım Şimdi yeni bir tüp bebek denemesi yaptık bugün test günümüzdü ve beta hcg sonuç 183.76 Şükürler olsun ki gebelik var görünüyor Yanlız şimdi de ya kimyasal olur mu düşermi diye kaygılarım daha çok arttı kendimi engelleyemiyorum sevincimi bile yaşayamıyorum benim gibi olan var mı Bugün transferden sonra 10. gün 3.gün 2 embriyo transferi oldu Bu günlere göre değerim nasıl lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var Rabbim inşallhh cümlemizin evladını sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallhh

tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına al

merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla

merhabalar :)
artık 15. haftasındayım gebeliğin ve mucizemin ara ara hareketlerini hissedebiliyorum çoook şükür :)
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklısını en kısa zamanda versin AMİİİİN :)
nerdeyse hergün okuyorum yazılanları ama şimdi yazabiliyorum yazmayı da özlemişim :)
şimdi bişeyi merak ediyorum
bebeğimize tüp bebek vesilesi ile kavuştuk diye sezeryan doğum mu yapmak zorundayız??? doktoruna sormuş olan varsa ya da bilgisi olan lütfen yazsın. ben normal doğum yapmak istiyorum hayırlısıyla

hoş geldin tatlım, ara sıra yaz bize merak ediyoruz sizleri, valla sorduğun konuda pek bir bilgim yok ikizlerde sezaryan doğum olduğu için sorma gereği duymadım, bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendin mi aysunum, öğrendiysen tabloya ekleyelim:KK34:

Bu arada arkadaşım senin haftalarını takip ediyorum. İlerledikçe derin bir "OH" çekiyorum...

inşallah sen de ilk denemede tutturan şanslılardan olursun ve evladın sana bir ömür şans getirir... inan bana her hafta sonunda ben de bir OHHHHHH... çekiyorum 30 haftayı bulursam bu iş tamam yolu yarıladım şimdilik, ama içime kötü bir şey doğmuyor, Allahın izniyle her şey de yolunda... Allah güzel gönlüne göre versin canım dualarımdasın:KK16:

nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? uzun zamandır yazmıyorum,bebeklerin cinsiyeti belli oldumu?

Belli oldu canım, erkeklerim olacak, eşimin tabiriyle evin prensesi olacağım :))) Tedavin hayırlı olsun gülom benim, inşAllah bu sefer adının yanına HAMİLEEEEEE yazmak nasip olur. Rahat ol ve olacağına inan, dondurulmuşlarda stres daha az, ilaç daha az(dolayısıyla hormon daha az) ve gebelik ihtimalin daha fazla... Kocaman öpüyorum seni...

Belli oldu canım, erkeklerim olacak, eşimin tabiriyle evin prensesi olacağım :))) Tedavin hayırlı olsun gülom benim, inşAllah bu sefer adının yanına HAMİLEEEEEE yazmak nasip olur. Rahat ol ve olacağına inan, dondurulmuşlarda stres daha az, ilaç daha az(dolayısıyla hormon daha az) ve gebelik ihtimalin daha fazla... Kocaman öpüyorum seni...

Maaşallah canım :)) Allah sağlıkla tamammına erdirsin inşallah..başladık bizde bakalım bu sefer kafam rahat kimseyede söylemedik sadece annem biliyor...inşallah Allah bizede kısmet eder hayırlısıyla, bekliyoruz sabırla:)))

Gozun aydin. Iki erkek demek. Rabbim saglikla dogdiklarnida gostersin.
kismetse benimde kucuk bir prensesim olucak.

Kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum atladığım sayfa yok..Fakat uzun süredir de okumama rağmen yazamadım.Bugün artık bi yazayım dedim..Çok şükür 3. ayı bitiriyorum bende.Ne doğru düzgün bulantım oldu ne sancım çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür...Bide tatil kaç aydır evdeyim belki onun rahatlığıda vardı..
Bizde cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle oğluşum olacak:KK16: İkili testimizi yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Benim oldu belki ama isteyip de daha olmayan bekleyen arkadaşlar hep dualarımdalar..Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün..Bizede hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:KK16::KK16:

Kızlar arada girip yazdıklarınızı okuyorum atladığım sayfa yok..Fakat uzun süredir de okumama rağmen yazamadım.Bugün artık bi yazayım dedim..Çok şükür 3. ayı bitiriyorum bende.Ne doğru düzgün bulantım oldu ne sancım çok rahat bir hamilelik dönemi geçirdim çok şükür...Bide tatil kaç aydır evdeyim belki onun rahatlığıda vardı..
Bizde cinsiyetimizi öğrendik büyük ihtimalle oğluşum olacak:KK16: İkili testimizi yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür...
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Benim oldu belki ama isteyip de daha olmayan bekleyen arkadaşlar hep dualarımdalar..Rabbim en kısa zamanda onlarında yüzünü güldürsün..Bizede hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah:KK16::KK16:

oh maşallah büyütmüşün sıpayı:KK1: gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla doğurmanı ve büyütmeni de nasip etsin:KK16:

X