Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.
merhabalar tablodan gördüm de benmde pko ve varikosel sorunu var ve 27 yaşındayım, özellikler benzer olunca iletişime geçmek istedim.benim ilk deneme acıbadem kadıköydeydi.. sen hangi acıbademde tedaviye başladın?maslak mı ? benm ocakta negatifle sonuçlandı mayıs gibi tekrar düşünüyorum kısmetse..
aslında fotoda belli değil ama var baya pembe çizgineyse şimdi belki duymuşsunuzdur ama yine de uyarayım bebetime marka gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor böyle, sakın yapmayın bu benim bugünkü testim, 5.idrarda yaptım, yani günün ilk idrarı değil, ne zaman yapsam bu testten mutlu hissediyorum yaw yalandan da olsa hamile gibi hissettiriyor
Kasıklarım şişti, patlamak üzereyim ben. Yürürken bile hissedıyorum yumurtalıklarımı. Inşallah bugun son iğneyı vuruyorumdur. Yarın doktor opu gününü belırler sanırım çunku 20ye yakın yumurta var. Büyüklükleri de iyiydi.
Ohss olmaktan korkuyorum ama durmadan su içiyorum.
Canim alemsin valla.Sakadanda olsa topikte ilk hamileyi gordum ya.Keske o testten burda da olsa.Defalarca test yaptim hic ikinci cizgiyi goremedim...
İnşallah olmazsın canım benim 17 yumurtam vardıhiç rrahatsız hissetmedim. Dualarimdasin inşallah her şey yolunda gidecek :))))
Canim bende Almanyadayim Stuttgartta.Iki kez burda denedim.Gecen sene Turkiyede iki hastane ile on gorusme yaptim.Once bir rahim filmi istediler.Almanyada ki dosyani soruyorlar.Negatif denemen varsa Genetik test,Hemogram,Tsh....Esin ve senin icin HCV...HBSAG....HIV...TESTI .Ben Stuttgartta sordum Rahim filmi burda yasakmis.Histeroskopi yada Laporoskopi yapiyorlar..
Kasıklarım şişti, patlamak üzereyim ben. Yürürken bile hissedıyorum yumurtalıklarımı. Inşallah bugun son iğneyı vuruyorumdur. Yarın doktor opu gününü belırler sanırım çunku 20ye yakın yumurta var. Büyüklükleri de iyiydi.
Ohss olmaktan korkuyorum ama durmadan su içiyorum.
doktor ona göre ayarlıyor ilaç dozunu ohss olmaman için diye biliyorum ki olursan da transfer ertelenir en kötü ihtimalle.. benm opudan sonra çok şişkinlik olmuştu bi günde 3 kilo birden ağırlaştım ama ohss olmadı bol su iyi geliyor ödem atmaya.. ben yaşadıklarımdan sonra anladım ki herşey olucağına varıyor istediğin kadar koru dikkat et olmucaksa olmuyor, olacaksa da engel olamıyorsun... inş dondururlar yumurtalardan sonrası için kolaylık olur.. bu devletle anlaşmalı hastalar gözümü korkuttu inş bana denk gelmezler
Su içiyorum bu sefer de ders aralarında durmadan tuvalete taşınıyorum söylemesı ayıpZor olacak benım için.
Ne kadar çırpınsam da olacagına varacak,haklısın.
Kampanyalı hastalar da haklı, hak tanınmış kullanıyorlar ama hastanedeki iş yükü artmış personel sayısında artış yok. Hemşire sayısı aynı, yardımcı olan ınsan sayısı aynı ee yetişemiyorlar. Yoğunluk var ve bu benım hiç hoşuma gitmiyor.
kızlar yaaa.kk da bugün tüp bebekle ilgili i sürü şey okudum moralim bozuldu.yumurta kalitesiz çıkıp transferi iptal olanlar falan var..Allahım çok korkuyorum öle olacak diye..bu kadar emek veriyoruz Rabbim boş çevirmez inşallaah. bu arada eşim ısrarla bu ay kesin başlayalım diyor. mart ayında negatif aşılamam var. üzerine sadece 1 adet dönemi boş gecirmiş olacam.vucudumdan ilaçları atabildim mi onu bile bilmiyorum.kiloları atamadığım kesin de...hala 78 kiloyum ya...bi 77 oluyo bi 78,8 arada oynuyo.1 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama bana mısın demiyor.bu kilolarla hamile kalırsam..abooo...gerci boyum 175 ama yine de iri yarı duruyorum.son olarak istanbul tüp bebek merkezine karar verdik.inşallah bebekle dönmek nasip olur
moralini bozma hemen en başta.. yumurtaların hepsi aynı kalitede olmuyor zaten bazısı kötü bazısı orta bazısı çok iyi, yumurta toplama işleminden sonra onları 3-5 gün kadar lab. ortamında izliyorlar kalitesizleri eliyorlar ve sana da haber veriliyor, şu kadar yumurta toplandı şu kadarı iyi bu kadarı kötü diye, ztn toplananların hepsi döllenemiyor kaliteden dolayı ve aynı şey spermlede ilgili onunda kaliteli olma olmama durumu var, bunlarda beslenmeyle çok alakalı, katkı maddeli hazır gıdalardan uzak durmak gerek, sadece doğal beslenerek hamile kalabilen tanıdıklarım oldu.. 1 kez tüp denemem oldu 2. sine başlıcam yakında sürekli araştırıyorum bende ve doktoruma da danışıyorum, stres yapmaman önemli stresten uzaklaşmak için biraz ara verdim bende, bi sorun olursa zaten burada tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır...inş bebişle dönersin
evet canim biliyorum Burda yasak bende münichdeyim 1 kere denedim Burda hicte memnun kalmadim sorununuz neydi canim özel olmazsa beninm esimde bisey yok benim yumurtaliklarim yavas calisiyormus 3 senedir istiyoruz ama olmuyor(
bak fsh yüksekse ondan da olabilir. Inşallah bebektendir canım. ..
kızlar yaaa.kk da bugün tüp bebekle ilgili i sürü şey okudum moralim bozuldu.yumurta kalitesiz çıkıp transferi iptal olanlar falan var..Allahım çok korkuyorum öle olacak diye..bu kadar emek veriyoruz Rabbim boş çevirmez inşallaah. bu arada eşim ısrarla bu ay kesin başlayalım diyor. mart ayında negatif aşılamam var. üzerine sadece 1 adet dönemi boş gecirmiş olacam.vucudumdan ilaçları atabildim mi onu bile bilmiyorum.kiloları atamadığım kesin de...hala 78 kiloyum ya...bi 77 oluyo bi 78,8 arada oynuyo.1 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama bana mısın demiyor.bu kilolarla hamile kalırsam..abooo...gerci boyum 175 ama yine de iri yarı duruyorum.son olarak istanbul tüp bebek merkezine karar verdik.inşallah bebekle dönmek nasip olur
herkese günaydın umutlar yine dibe indi test yaptım hamile değilim ama utmutlanmıştım baya kısmet değilmiş peki neden gecikti haftasonuna kadar olmaz ise dr gideceğim rabbim inşallah hepimize burda hamileyim haberlerini vermeyi nasip etsin amin