Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

selam kızlar ben pek gelemiyorum. günüz çalışıyorum. akşama da pestilim çıkmış oluyor. umarım her şey yolundadır

Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.

merhabalar tablodan gördüm de benmde pko ve varikosel sorunu var ve 27 yaşındayım, özellikler benzer olunca iletişime geçmek istedim.benim ilk deneme acıbadem kadıköydeydi.. sen hangi acıbademde tedaviye başladın?maslak mı ? benm ocakta negatifle sonuçlandı mayıs gibi tekrar düşünüyorum kısmetse..

Merhaba poff. Benım de bu ilk denemem.
İstanbul'da değilim ben canım.Bursa Acıbadem. Ama bu ara yoğunluk var, kampanyalı hastalardan dolayı. Tedirgin oldum açıkçası dün gittiğimizde. Bakalım yarın da gidiyorum nasıl olacak.

Canim alemsin valla.Sakadanda olsa topikte ilk hamileyi gordum ya.Keske o testten burda da olsa.Defalarca test yaptim hic ikinci cizgiyi goremedim...

Kasıklarım şişti, patlamak üzereyim ben. Yürürken bile hissedıyorum yumurtalıklarımı. Inşallah bugun son iğneyı vuruyorumdur. Yarın doktor opu gününü belırler sanırım çunku 20ye yakın yumurta var. Büyüklükleri de iyiydi.
Ohss olmaktan korkuyorum ama durmadan su içiyorum.

İnşallah olmazsın canım benim 17 yumurtam vardıhiç rrahatsız hissetmedim. Dualarimdasin inşallah her şey yolunda gidecek :))))

Canim alemsin valla.Sakadanda olsa topikte ilk hamileyi gordum ya.Keske o testten burda da olsa.Defalarca test yaptim hic ikinci cizgiyi goremedim...

Eee sen demiyor muydun hamile haberi duymak istiyorum diyen. Ahahaha kötüyüm ben kötüyüm :)))

Son düzenleme:
İnşallah olmazsın canım benim 17 yumurtam vardıhiç rrahatsız hissetmedim. Dualarimdasin inşallah her şey yolunda gidecek :))))

İnşallah olmam ohss, Sağol meslektaşım
Yarın öğreneceğiz bakalım, akşam dönünce yine yazarım.

evet canim biliyorum Burda yasak bende münichdeyim 1 kere denedim Burda hicte memnun kalmadim sorununuz neydi canim özel olmazsa beninm esimde bisey yok benim yumurtaliklarim yavas calisiyormus 3 senedir istiyoruz ama olmuyor (

doktor ona göre ayarlıyor ilaç dozunu ohss olmaman için diye biliyorum ki olursan da transfer ertelenir en kötü ihtimalle.. benm opudan sonra çok şişkinlik olmuştu bi günde 3 kilo birden ağırlaştım ama ohss olmadı bol su iyi geliyor ödem atmaya.. ben yaşadıklarımdan sonra anladım ki herşey olucağına varıyor istediğin kadar koru dikkat et olmucaksa olmuyor, olacaksa da engel olamıyorsun... inş dondururlar yumurtalardan sonrası için kolaylık olur.. bu devletle anlaşmalı hastalar gözümü korkuttu inş bana denk gelmezler

Su içiyorum bu sefer de ders aralarında durmadan tuvalete taşınıyorum söylemesı ayıp Zor olacak benım için.
Ne kadar çırpınsam da olacagına varacak,haklısın.
Kampanyalı hastalar da haklı, hak tanınmış kullanıyorlar ama hastanedeki iş yükü artmış personel sayısında artış yok. Hemşire sayısı aynı, yardımcı olan ınsan sayısı aynı ee yetişemiyorlar. Yoğunluk var ve bu benım hiç hoşuma gitmiyor.

sen de mi öğretmensin yoksa:) bu kampanyanın belli bir süresi var mı acaba ne zamana kadar böyle olacak ? bu yolda Allah herkesin yardımcısı olsun zor bi süreç tedavi ayrı, sonrası ayrı... önce pozitif görüp sevinin ve sonra değerlerin düşüşe geçmesiyle negatife dönen biri olarak korkuyorum bir sonraki denemeden Dondurulmuş yumurtam da olmayınca en baştan olacak herşey

kızlar yaaa.kk da bugün tüp bebekle ilgili i sürü şey okudum moralim bozuldu.yumurta kalitesiz çıkıp transferi iptal olanlar falan var..Allahım çok korkuyorum öle olacak diye..bu kadar emek veriyoruz Rabbim boş çevirmez inşallaah. bu arada eşim ısrarla bu ay kesin başlayalım diyor. mart ayında negatif aşılamam var. üzerine sadece 1 adet dönemi boş gecirmiş olacam.vucudumdan ilaçları atabildim mi onu bile bilmiyorum.kiloları atamadığım kesin de...hala 78 kiloyum ya...bi 77 oluyo bi 78,8 arada oynuyo.1 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama bana mısın demiyor.bu kilolarla hamile kalırsam..abooo...gerci boyum 175 ama yine de iri yarı duruyorum.son olarak istanbul tüp bebek merkezine karar verdik.inşallah bebekle dönmek nasip olur

moralini bozma hemen en başta.. yumurtaların hepsi aynı kalitede olmuyor zaten bazısı kötü bazısı orta bazısı çok iyi, yumurta toplama işleminden sonra onları 3-5 gün kadar lab. ortamında izliyorlar kalitesizleri eliyorlar ve sana da haber veriliyor, şu kadar yumurta toplandı şu kadarı iyi bu kadarı kötü diye, ztn toplananların hepsi döllenemiyor kaliteden dolayı ve aynı şey spermlede ilgili onunda kaliteli olma olmama durumu var, bunlarda beslenmeyle çok alakalı, katkı maddeli hazır gıdalardan uzak durmak gerek, sadece doğal beslenerek hamile kalabilen tanıdıklarım oldu.. 1 kez tüp denemem oldu 2. sine başlıcam yakında sürekli araştırıyorum bende ve doktoruma da danışıyorum, stres yapmaman önemli stresten uzaklaşmak için biraz ara verdim bende, bi sorun olursa zaten burada tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır...inş bebişle dönersin

HAKLISIN beslenme çok önemli..ama işte bi şekilde katkı maddeli yiyecekler yiyoruz.başka ne yapılabilir ki...benim 3 yumurta takibi ve 2 aşılamam var.hepsi negatif.tüm umutlarımı tüp bebeğe bağladım.eğer bu da olmazsa yıkımı çok büyük olacak

evet canim biliyorum Burda yasak bende münichdeyim 1 kere denedim Burda hicte memnun kalmadim sorununuz neydi canim özel olmazsa beninm esimde bisey yok benim yumurtaliklarim yavas calisiyormus 3 senedir istiyoruz ama olmuyor (

Canim ben 6 yillik evliyim.Esimde sperm sayi ve hareketinde problem var.Ben ikinci tedavimi olurken ogrendimki troidim yavas calisiyormus..devamli kullandim hapim var...Su an cok sukur degerlerim normal..Cok az bir sorun vardi ama yinede Troid hormonunun duzgun calismasi cok onemli.Bu sebepten dusukler olabiliyo...Ben simdi Ucuncu denememe darmstadtta Mayis ayinda baslamayi dusunuyorum Allah kismet ederse...Canim ben suna inaniyorum Rabbim ol desin yeterki nerde ne sartta tedavi yaptirirsan yaptir.olur.Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin...Bi tanidigim Turkiyede bi doktorla gorustu.Doktor hem istanbulda hem belcikada calisiyordu.Almanyaya geldi uc ay hap kullandi hic kontrole falan gitmedi.Ignelere burda kadin dogumcu baslatti.Gitti belcikada yaptirdi eside ameliyatla bir iki tane.sperm bulmuslar..Tuttu simdi oglu 2 yasinda..Ayni yil yaptirdik ben cok titizlendim haftada iki kere kontrole gittim.Esimde o zaman sperm sayisi cok da iyiydi..Ama olmadi hemde iki kez...Ustelik bende bi sorun yok embriyolar kaliteli oluyor.Olmadimi olmuyor canim Nasip kismet napalim...Ayni doktorla ben gecen sene gorustum hic icime sinmedi..Adama soru soramadim.Tam bir ticarethane gibi calisiyo.ama iste O tanidigin oldu..

bak fsh yüksekse ondan da olabilir. Inşallah bebektendir canım. ..

herkese günaydın umutlar yine dibe indi test yaptım hamile değilim ama utmutlanmıştım baya kısmet değilmiş peki neden gecikti haftasonuna kadar olmaz ise dr gideceğim rabbim inşallah hepimize burda hamileyim haberlerini vermeyi nasip etsin amin

tatlım tatlım tatlımmmm, ama olmaz ki sen böyle yaparsan şimdi biz sokağa çıkarsak, kimine araba çarpıyor, kiminin kafasına balkon düşüyor, kimisi kaçırılıyor haber alınamıyor, e o zaman dışarıya çkmayalım, olur mu? olmazzzzzz... demek ki ya şöyle olursa ya böyle olursa, onunki şöyle olmuş ya bana da olursa diye düşünmeyeceğiz herkes tüp bebek yapıyor ama dert farklı bünye farklı, başkasına olan şeyin sana da olacağı ile ilgili felaket senaryoları kurma
mutluyuz çünkü en azından maddi imkanımız var ve tedavi olabiliyoruzmutluyuz çünkü doktorlarımız en azından tedavimizin olumlu olma ihtimali olduğunu söyledimutluyuz çünkü en sonunda kuzucuklarımız gelecek

canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de her gecikmeye acaba diyorum, ki bende polikistik over gecikmesi gayet normal, inşallah bir problem yoktur , peki evde mi yaptın testi?

Merhaba Naz moralini bozma sakın..Herkesin sorunu birbirinden öyle farklı hepsinin bizim başımıza gelmesi imkansız..olumsuzlukları düşünme kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız..şimdiden öyle mi olur budamı başımıza gelir diye düşünmek bizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz..Biz elimizden geleni yapacağız bu yolda başımıza gelen olumsuzluklardanda doktorumuz yardımıyla allahın izniyle kurtulmaya çalışacağız..rabbim bizi daha büyük olumsuzluklarla sınamasın..
Bu arada bende mart ayında aşılama yaptırdım herşey öyle yolundaydı ki bende çok şükür bir sıkıntı yok sperm değerlerimizde çok çok iyiydi öyle umutlandık ki hamileydim sanki hep öyle davrandım.. hiç kendimi öyle yakın hissetmemiştim bu duyguya..kan tahlili yaptırdık..evet hemşire arayacak sonucu söyleyecek ve gebesin diyecekti..öyle kendimden emin açtım ki telefonu ama hala hemşirenin sözleri aklımdan çıkmıyor..malessef sonuç negatif gebe değilsiniz..dedi...günlerce ağladım bu sözler kulağımda çınladı sanki..ama sonra keseyi göremesem kalp atışını duyamasam yada düşük yaşasaydım eminim çok çok daha üzülecektim...Bir kaç gün sonra toparlanmaya başladım..
Sonra doktorum histeraskopi yapalım..tutunma şansını arttıralım dedi..ben doktoruma çok güveniyorum zaten..hiç düşünmedim maddi olarak bizi zorlayacaktı ama oldum cumartesi günü..mayıs ayında ise tüp bebeğe başlayacağız..aşılamadan sonra bir adet dönemi geçiyor diğer adet dönemi başladığında iğnelere başlanıyor..eğer sende istersen bir problemde yoksa mayıs ayında tüp bebeğe başlayabilirsin yani..
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…