canım tebrik ediyorum. maşaallah güzel bir değer.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip, sağlıkla kacağına almayı nasip etsin inşşşşş. çok sevindim. dr istememişse tekrar etme. değer yüksek lduğu için direk USG ye çağırmış. 1 hafta sonra inş. keseleri görünür bıdıklarının:)))
hayırlı olsunnnnnnn canımmmmmm.
maaşallah değerinnnnnn yüksek
bencede ikiz olabilirrrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin.:26:
canım benim gönülden tebrik ederim Allah SAĞLIKLI SIHHATLİ GEBELİK GEÇİRMENİ SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLMASINI(OLMALARINI) NASİP ETSİN
Hadi bakalım halay zamanıııı
bu arada benim değerim de böyle yüksekti dondurulmuşlarda değer yüksek oluyor zaten bir de iki embriyo konulmuşsa gayet normal canım...
Benim doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istemişti canım.o zamanda 1000 küsür çıkmıştı:)iki embriyomu trans edilmişti sana?
Allah tamamina erdirsin canim.Gozun aydin olsun...
Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))
Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
günaydın hanımlarrrr :)) iki gündür mide bulantım azaldı gözümü açabildim, nasılsınız bakimmm, ilk cinsyet tahminlerini yaptı mı doktorlarınız, bebişlerinin cinsiyetini merak eden var mı
Hepinize canı gönülden dua ediyorum inşallah sağ salim bebişlerinizi elinize alırsınız...
ben de senin için dua ediyorum canım. Rabbim hepimize en güzel şekilde anneliği yaşamayı nasip etsin inş. bu hayatta yaşanacak en güzel duygu ve en büyük sevgi annelik. Rabbim dualarmızı kabul eylesin bu mübarek günlerin hürmetine inşHepinize canı gönülden dua ediyorum inşallah sağ salim bebişlerinizi elinize alırsınız...
senin bulantılarının azalmasına sevindim canım . benim de bulantılarım geçti sayılır. çok şükür daha iyiyim şimdi. bu arada benim %60 ihtimalle kızım olacak inş. sağlıkla kucağıma almak nasip olur inş.günaydın hanımlarrrr :)) iki gündür mide bulantım azaldı gözümü açabildim, nasılsınız bakimmm, ilk cinsyet tahminlerini yaptı mı doktorlarınız, bebişlerinin cinsiyetini merak eden var mı
Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))
Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
Selam guzel anneler anne adaylari nasilsiniz?Bugun benim dogum gunum 28 oldum .Gurbette yalniz bir yas daha aldim.Hepinizi opuyorum Kendinize iyi bakin...
iyiyiz canım sen nasılsın? topikte acı tatlı haberlerle geçiyor günler. inş herşey güzel olurMeraba arkaslar nasılsınız bebısler nasıl ozledım hepınızı
Selam guzel anneler anne adaylari nasilsiniz?Bugun benim dogum gunum 28 oldum .Gurbette yalniz bir yas daha aldim.Hepinizi opuyorum Kendinize iyi bakin...
Biz burdayız yalnız değilsin....
iyiyiz canım sen nasılsın? topikte acı tatlı haberlerle geçiyor günler. inş herşey güzel olur
doğum günün kutlu olsun canım. nice sağlıklı mutlu yıllara .... bir dahaki doğum gününde inş yalnız olmazsın bebişinle kutlarsınız. ben de gurbetteyim ve aileme uzağım(
Meraba arkaslar nasılsınız bebısler nasıl ozledım hepınızı
ben de senin için dua ediyorum canım. Rabbim hepimize en güzel şekilde anneliği yaşamayı nasip etsin inş. bu hayatta yaşanacak en güzel duygu ve en büyük sevgi annelik. Rabbim dualarmızı kabul eylesin bu mübarek günlerin hürmetine inş
senin bulantılarının azalmasına sevindim canım . benim de bulantılarım geçti sayılır. çok şükür daha iyiyim şimdi. bu arada benim %60 ihtimalle kızım olacak inş. sağlıkla kucağıma almak nasip olur inş.
inşaallah canım bebişin seni hiç bırakmayacakAllah'ın izniyle. bakalım kız mı erkek mi olacak? senin içine ne doğuyor? genelde içine doğan oluyor. ben kız hissetmiştim hep kız isimleri geliyordu aklıma ve kızım olacak.