çok sevindim canım. öbür sonuçlar da temiz çıkar inş. benim de bugün 2 li test sonucumuz çıktı. çok şükür temiz. bu arada herkesin kızı oluyor galiba:))) benim de kız:))))
canım benim yaaa ben de bulantım tam azaldı diyorum yine artıyor. bu hafta 2 günü acilde geçirdim. serum takıldı. fena valla bu bulantılar. tez zamanda geçer inşallahoh ohh oohhhhhh guzel hanimlar bulantisi azalinca solugu burda almis heralde :) ben hala bulantilarla bogusuyor kilo veriyorum :)
Allah bağışlasın canım. bizimki oğlan :) farklılık bizden sanırım. tabi sürpriz bişey olmazsa :)
oh ohh oohhhhhh guzel hanimlar bulantisi azalinca solugu burda almis heralde :) ben hala bulantilarla bogusuyor kilo veriyorum :)
kızlaar benim bugünkü değer 2624 çıktı iki gün önceki 753tü. doktorum aradı 10 gün sora ultrasona bekliyorum dedi,bulunduğum yerdeki doktora gitsem olmaz mı dedim ben görsem daha iyi olur dedi,,değer beni korkuttu fazla katladı gibi dedim çoğul gebelik büyük ihtimal dedi başka bişi demedi..arkadaşlar dış gebelik geçiren varmı aranızda onda değerler böle artıyo mu?yoksa benimkiler 3üz 4üz oldu da ondan mı çağrıyo doktor yaa,,aynı yerde hamile kalan diğer arkadaşlarımı çağırmamış ondan endişelendimm
kızlarrrr biz geldik, nerelerdesiniz? Doktordan geldik, tekrar ense ölçümü yaptık 2 mm çıktı iki yavrunun da, rahim ağzını ölçtürdüm 4 cm o da, bebişlerden birinin kesin pipisi var, diğerinin muallakta biraz, emin olamadı doktorumuz arefe günü onun da adını koyarım dedi :))) her şey yolundaymış... mide bulantılarım da yok denecek kadar az, sizler nasılsınız bakim
canım benim yaaa ben de bulantım tam azaldı diyorum yine artıyor. bu hafta 2 günü acilde geçirdim. serum takıldı. fena valla bu bulantılar. tez zamanda geçer inşallah
canım senin bulantıların çok uzadı ya. benim de çok kötüydü ama çok şükür geçti sayılır. darısı başına inş. senin de geçsin de sen de artık rahatça yemeğini yersin:))
Allah bağışlasın canım. bizimki oğlan :) farklılık bizden sanırım. tabi sürpriz bişey olmazsa :)
hoşgeldin canım. çok sevindim. inş hep böyle güzel haberler verirsin bize. ne güzel olur öbürü de Allah'ın izniyle kız olsa tablo tamam olacak. Rabbim gönlüne göre versin canım.bundan sonra dilediğini ye artık, acısını çıkar herşeyin:))
Kızlar 2 tane prens geliyo bana:)
hayırlı olsuuun iki canavarla yorucu günlere hazırlıklı ol:))
bu arada cinsiyeti belli olan diğer arkadaşlara da hayırlısı olsun isim düşünmeye başlarsınız artık
kizlar yaaa doktora gideli 2 hafta oldu ama icim icimi yiyor. bebegimin kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten kendimi alamiyorum... cok korkuyorum kutfen dua edin. bulantilarim mide eksimem de olmasa bitti bu ruya diyecegim neredeyse
kizlar yaaa doktora gideli 2 hafta oldu ama icim icimi yiyor. bebegimin kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten kendimi alamiyorum... cok korkuyorum kutfen dua edin. bulantilarim mide eksimem de olmasa bitti bu ruya diyecegim neredeyse